Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
Alt 17.01.2007, 18:59   #61
intermega
YASAKLI ÜYE

intermega - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 intermega ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

Bize sadece hayırlı olsun demek düşer ama aramayız inşallah
intermega isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2007, 19:31   #62
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1325 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Anderson'dan 3.5 yıllık imza
Çaykur Rizespor, Sivasspor'un Brezilyalı forvet oyuncusu Anderson Ricardo Dos Santos ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. Brezilyalı oyuncu, İstanbul Altunizade'de bulunan kulüp irtibat bürosunda düzenlenen ve kulüp basın sözcüsü Orhan İstif'in hazır bulunduğu imza töreninde, kendisini 3,5 yıllığına Çaykur Rizespor renklerine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan İstif, kalitesini ispatlamış bir oyuncuyu kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Anderson, Sivasspor'da başarılı olmuş bir futbolcu. Ligin ikinci yarısında Zafer Biryol ile birlikte Anderson'un çok başarılı olacağına inanıyoruz. Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarımız sürecek'' dedi.

Forvet oyuncusu Anderson da Çaykur Rizespor'a başarılı olmaya geldiğini belirterek, ''Benim için her şeyin anlamı futbol ve futbol oynamak istiyorum. Çaykur Rizespor da yakından tanıdığım bir kulüp. Başarılı olacağıma inanıyorum'' diye konuştu.

Şu görüntüyü görüp üzülmemek elde değil...Anderson yolun ve bahtın açık olsun...İnşallah hep mutlu ve başarılı olursun.Yüzünden o güzel gülücükler inşallah hiç eksik olmaz...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
Alt 17.01.2007, 20:07   #63
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

anderson yine sivası bırakmadı teknik tirektoru sivaslı yolun açık olsun andi
Alt 17.01.2007, 21:24   #64
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

o gol attıgında bıze kosusunu unutamam kafayla olımpıyatta manısaya attıgı golden sonra yanımıza gelmıstı gol atınca leylek gıbı suzulurdu daha genctı sıvassporun yapısına uyan bır oyuncuydu yolu acık olsun ınsaallah mehmet yıldız satılmaz
Alt 17.01.2007, 22:03   #65
tunga
Acemi Yiğido

tunga - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tunga isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ÇOK ARARIZZZZ ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.HAN Gİ AKLA HİZMET EDİLDİ ANLAMADIM GİTTİ BEDAVAYAA VERDİLER HEMDEEEEEEEEE.DİYORUM Kİ BİZ ANDİYİİ ÇOKKKKKKKKKKK ARAYACAĞIZZ
tunga isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: VE... ANDERSON GİTTİ !!
Alt 17.01.2007, 22:33   #66
YavuzTheYigido
Yiğido

YavuzTheYigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YavuzTheYigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: VE... ANDERSON GİTTİ !!

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende sana soruyorum nicin Sakarya, Genclerbirligi ,Rize, K.Erciyesspor santrafor almak icin sadece Andersona talip oldular ,Mehmet ve ,Baliliyede talip olabilirlerdi ikiside takimda su an ilk 11 de forma bulan futbolcular nicin sivassporda ilk 11 sans bulamayan bir futbolcuyu almak icin o kadar ugras versinler süperligin bu 4 klübü senin yazdigina göre bu isten anlamiyorlar anlamini cikariyorum .Andersondaki islenmemis cehveri kesf edemediler cok yazik Riza calimbayi tebrik ediyorum Süperlige süper bir santrafor cikaracak..
Dostum o saydigin kulupler beles transfer pesindeydi, Caykur Rizeye 450 bin dolara giden bir futbolcuya neden 500 bin dolar vermediler? Madem o kadar kaliteli ve gelecek vaadeden bir futbolcuyduda 50 bin dolarimi cok gorduler.Genclerbirligi dedigin kulup Turkiye de transferin en uzman kulubudur asla yanlis transfer yapmazlar.Isteseydi Andersonu coktan alirlardi.
YavuzTheYigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2007, 01:33   #67
CoşkunÖren
Yeni Yiğido

CoşkunÖren - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CoşkunÖren Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

iyi topçu santos rizede ses getirir ve üm Türkiye adını duyacaktır... ona başarılar. Sivas spora verdiği hizmetlerinden dolayı taraftar olarak teşekkür ederim.. YOLUN AÇIK OLSUN efendi insan... ''UCUZ GİTTİ YA NEYSE''
CoşkunÖren isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
ANDERSON DA GİTTİ !!
Alt 18.01.2007, 07:35   #68
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen ANDERSON DA GİTTİ !!

Sivasspor önemli futbolcularını göndermeye devam ediyor. Her sezon başında ve devre arasında iyi oyuncular gidiyor, yerlerine sıradan futbolcular transfer ediliyor.

Transfer konusunda aynı hataları her zaman tekrarlıyoruz. Sütten ağzımızda yanmıyor anlaşılan. Gelenler hep gidenleri aratıyor. İnşaallah bu sefer biz yanılırız.

Andi'ye Sivasspor'a hizmetlerinden dolayı teşekkürler.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2007, 07:49   #69
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
CoşkunÖren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi topçu santos rizede ses getirir ve üm Türkiye adını duyacaktır... ona başarılar. Sivas spora verdiği hizmetlerinden dolayı taraftar olarak teşekkür ederim.. YOLUN AÇIK OLSUN efendi insan... ''UCUZ GİTTİ YA NEYSE''
SÖZÜM YALNIZ SANA DEĞİL, TÜM SENİN GİBİ DÜŞÜNENLERE... BU KADAR AJİTASYON YAPMAYIN ARTIK, ÇOK ÇOK İYİ BİR FUTBOLCUYU SATMADIK BİZ.. VE İNANIN BİZ ONU ARAMAYACAĞIZ, ODA DEDİĞİNİZ GİBİ BAŞARILI OLAMAYACAK. BUNU ZAMAN GÖSTERECEK VE BU SAYFAYI YIL SONUNDA HEP BERABER OKUYACAĞIZ KİM HAKLI KİM HAKSIZ ÇIKACAK GÖRECEĞİZ.

BİR FUTBOLCUYA ÜZÜLMEYELİM, GERİDE KALAN 20 FUTBOLCUMUZA VE KULÜBE SAHİP ÇIKALIM. ŞİMDİ BİRLİK BERABERLİK ZAMANIDIR...
Alt 18.01.2007, 10:23   #70
1967_CLuB_MuRaT
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLuB_MuRaT Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk önce Burdan Andersona sevgilerimi yolluyorum.Kendisi ile saha dışında çok iyi bir arkadaşlığımız oldu..Yani çok iyi dostluk kurmuştuk.Sahada iyi mücadele eden Günümüz çağdaş futbolunda aranan bir santfor idi.Sivasspor onu gönderdi.Çok iyimi yaptı tabiki ve tabiki Kocaman bir HAYIRRRRRRRRRRRRR....Biz Anderson ayarında bir pivot santfor bu sezon ve önümüzdeki sezonlarda bulamayız.Genç ve yetenekli Sivası seven ve asla Sivasspordan ayrılmak istemeyen bu şehirde mutlu olan bir insanı yolladılar.Yollayanları kınıyorum.Bülent hocayı eleştirmek istemiyorum ama bu konuda kesin olarak eleştiriyorum...Anderson arasak bile bulamayız...Andersona ilk yarıda hiç şans verilmedi..Verildiği maçlarda ise 2.yarılarda şans buldu.Şanş buluncada gollerini atmak için çaba harcadı..Örnek verecek olursak Manisa maçının 2.yarısında Gürhan ile birlikte oyuna girerek oyunun kaderini etkiledi...Esasınada ben Yerli futbolcuların başarılı olması taraftarı olan bir futbolsever olarak Mehmet YILDIZ ile Anderson kıyaslamasında kesinlikle ve kesinlikle Anderson derim...İnşallah bu sezon yanılmayız ve ligde başarılı oluruz...Eğer başarısız olursak bunun sorumlusu şimdiden bellidir...Andersona Rizede başarılar diliyorum..Kendisini hiç unutmayacağız...Türkiyede ilk oynadığı maçta formasını bana armağan etmişti.Bu anıyı ömür boyu saklayacağım.Yolun açık olsun ANDİ.....SAYGILARIMLA...

Reis Özlemişiz yorumlarını....görüşlerine katılmamak elde değil....Nasip diyelin..Andi'ye tekrardan başarılar ..
1967_CLuB_MuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla