Alıntı:
aozdemir Nickli Üyeden Alıntı
sivasta taş üstüne taş konulmadı öyle mi? lütfen iftira atmayın.
-çevre illerle bağlantıyı sağlayan duble yollar
-binlerce konuttan oluşan toki konutları.
-inşaatı devam eden bölge hastanesi
-hızlı tren bitmek üzere
-devam eden stad ve spor kompleksi inşaatı
-modern havaalanı binası
-diş hastanesi
-restore edilen tarihi eserler
bunları nereye koyacaksınız??? ayrıca önceki hükümetler döneminde yapılan hizmetlerle de bir karşılaştırma yapın. anti parantez. stadın 33 bin kişilik olmasına en çok savunanlardan biri bendim. 33 binlik olmamasını eleştiririm ama diğer hizmetlerine laf söylemem.
|
Kardeş buradaki millet devlet düşmanı değil DEVLETİNİ SEVEN DEVLETNİN YANINDA olan başbakanı eleştirmemizin nedeni SİVASA bir yatırım yapıldıysa kayseri konya hatta güneydoğudaki şehirlere bin kat yatırım yaptı SİVASI çantada keklik görüyorlar az yapsak yeter başka şehirlere yapalım onun yerine oralardan daha çok oy alırız
Oyumu bu mitinge sakladım belki güzel müjdelerle gelir SİVASIMIZA dedi hatta öylede açıklaması oldu müjdelerim var SİVASA dedi sayın başbakınımız müjdeleri açıkladığında 7-8 YIL önce söz verdiği stadyumun bu yıl sonunda bitireceğini söyledi onuda tam yapmadılar 7-8 yıl önce 33 bin kişilik dedi şimdi 25 bin kişiye düştü Hastaneyi söylediler onuda 3 yıl önce duyduk ve bu stadyumlar hastaneler tek SİVASTA yapılmıyor her ilde yapılıyor 3 .ligte olan afyona 20 bin kişilik 2 .lig olan malatyaya 33 bin kişilik nerede adalet SİVAS 2 .ligte olsaydı eminim stad yapılmazdı hatta stadımız elimizden alınırdı gidin nerede oynayacaksınız oynayın derlerdi heralde
SİVAS SAHİPSİZ KALDI 2009 YILINDA MUHSİN YAZIOĞLU BİRAZDA ABDULLATİF ŞENER vardı onlar bir bir gidince SAHİPSİZ ŞEHİR olduk
Peki ben neden oyumu sami aydına vereyim Doğan başkandan memnunum neden belediye başbakanımız değişsin ki eminim 5 yıl daha görev kalsa Sami aydın kadar hizmet eder SİVAS halkını kimsenin küçümsemeye hakkı yok
Belki başbakanımız müjdeler getirirde şüphe etmeyerek SİVAS adına oyumu Sami Başkana veririm dedim Ama artık gönül rahatlığıyla oyum Doğan ürgüp başbakanındır gönül rahatlığıyla gidip oyumu vereceğim