arkadaşlar bi site vardı adı transfermarket miydi ne ben o sitenin tam adını bilemiyorum o sitenin adresinin doğrusunu yazarmısınız futbolcu transfer fiyatlarına bakacağımda
arkadaşlar siwas zaten ii bi transfer yaptı.üçüncü ligden çorluspordan aldğı şamil ünal;sakın üçüncü ligden geldi die aldanmayın(önyargılı yaklşmyn) çok yetenkli kabiliyetli bir topçudur.yaşıda çok genç.ne gürhan ne olcan bunları solda sıfır bırakacak tarzda bi oyuncu.21 yaşında ortasaha we defansta görew yapabilen;ayağına çok hakim;her mesafeden kaleyi görüp gol atabilen ayrıca duran top ustası bi topçu aldı siwas.yeterki oynasın ozamn tüm türkiye bu topçudan bahsedicek inanın bana sadce aklınzda olsun bu isim şamil ünal.
istersenz öz geçmişinide bu adresten inceleyebilirsinz;ozaman ne demek istediğimi daha ii anlıcaksınız gerçkten..siwasa hayırlı olsun..
Yeni teklif: Hayrettin'i bize verin 2 futbolcu ile bir milyon euro'yu alın.
Yanıt bekleniyor
Trabzonspor renklerine katmak istediği 26 yaşındaki Hayrettin için Sivas'a dün yeni bir teklif götürdü. Bordomavililer daha önce bonservisine 2 milyon euro fiyat aldıkları savunma oyuncusu için Sivasspor'a iki genç futbolcu ile 1 milyon euro önerisi yaptı. Takas için Eyüp Kadri
ve Selim'in ismi öne çıktı.
Hafta içi bitecek
Sivasspor'un henüz kesin kararını açıklamamasına rağmen genç futbolculardan Eyüp Kadri'yi istemesi bu transferin olumlu olacağının sinyallerini verdi. Bordo-mavililer Eyüp'ün dışında istenecek ikinci futbolcunun isminin belirlenmesini bekliyor. Hafta içinde yapılacak görüşmede transfer bitecek
ya kardeşim neden sadece benim konularımı kaldırıyorsunuz anlamıyorum ne alakası var şimdi bu konunun burayla harbi çifte sıtandart uyguluyorsunuz helal olsun beee.