Alıntı:
aozdemir Nickli Üyeden Alıntı
sivasta taş üstüne taş konulmadı öyle mi? lütfen iftira atmayın.
-çevre illerle bağlantıyı sağlayan duble yollar
-binlerce konuttan oluşan toki konutları.
-inşaatı devam eden bölge hastanesi
-hızlı tren bitmek üzere
-devam eden stad ve spor kompleksi inşaatı
-modern havaalanı binası
-diş hastanesi
-restore edilen tarihi eserler
bunları nereye koyacaksınız??? ayrıca önceki hükümetler döneminde yapılan hizmetlerle de bir karşılaştırma yapın. anti parantez. stadın 33 bin kişilik olmasına en çok savunanlardan biri bendim. 33 binlik olmamasını eleştiririm ama diğer hizmetlerine laf söylemem.
|
Abi eleştiriye ve eleştirme seviyene özellikle teşekkür ediyorum. Söylediklerinde sonuna kadar haklısın benim anlatmak istediğim şudur; saydığın hizmetlerin %80i Türkiye kapsamında düşünülmüş projelerdir(duble yol,havaalanı(her ile havaalanı projesi),hızlı tren(türkiyedeki demiryolu güzergahı zaten belli),toki .... yani anlatmak istediğim Sivasta son 10 yılda açılmış bir işyeri yok..
sivasta son 10 yılda yapılmış yeni bir yapı yok(Avm,Spor Salonu...)
sivasta son 10 yılda yapılmış yeni bir turizm faaliyeti yok..
ama bunları diğer illerde çok net görüyoruz (kayseri erzurum samsun trabzon rize) AKP' nin 2001 öncesi tüm hükümetlere göre 14 yılda 3 misli iş yaptığını çok net söyleyebilirim ama şunu da unutmam Sivas halkı küçük düşürülüyor... Sivas'a küçük il muamelesi yapılıyor eğer oy verilmezse 5 yılda bir gelinen paket programlara dahil edilip aynı gün 3 il dolaşılır muamelesi yapılıyor ben bunu kaldıramıyorum.. sami aydın döneminde Sivasda yenilikler yapıldığı kesin ama BBP belediyesi döneminde aynı yatırımların yapıldığını söyleyebiliyorsan haklısındır kardeşim birşey diyemem.. Benim için SİVAS AKP hükümetinin Türkiye genelinde yaptığı yatırım sıralamasında son sıralardadır.. taş taş üstüne koymadığı konusunda hala iddialıyım ama bunu yukarıdaki örneklerimle sınırlıyorum.