Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

--->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 22.02.2008, 21:49   #761
mor
Acemi Yiğido

mor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mor ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: SERBEST KÜRSÜ

ŞAMPİYON SİVASSPOR İÇİN DURMAK YOK YOLA DEVAM
mor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 22:21   #762
biyolog4
Yiğido

biyolog4 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 biyolog4 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ellerine sağlık........................ ............
biyolog4 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.02.2008, 23:05   #763
mor
Acemi Yiğido

mor - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mor ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Forumda teşekkür butonu vardı bir süre önce, teşekkür sayılarıda yazıyordu. Bir baktım gitmiş hepsi. o kadar emek ne oldu? Niye kaldırıldı, bu konuda açıklama yaparsanız sevinirim yönetici arkadaşlarım.

mor isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SERBEST KÜRSÜ
Alt 22.02.2008, 23:31   #764
ofgurleyuk78
Usta Yiğido

ofgurleyuk78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ofgurleyuk78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: SERBEST KÜRSÜ

Bu gün Kuzey Irak'a karadan girdik. Allah mehmetçiğimize güç versin. o pkk piçlerine de en büyük acıyı versin. Çanağımızdan dün yal yiyen Celal Talabani'nin de canını alsın. Aslan Mehmed'im TÜRK ulusunun duası seninle.
Alt 22.02.2008, 23:41   #765
kurtay58
Yiğido

kurtay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 kurtay58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu karda kışta, hayatlarını hiçe sayarcasına, vatanın birliği ve bütünlüğü için, Kuzey Irakta bulunan Mehmetçiklere ve komutanlarına saygılarımı yolluyorum. ALLAH onları korusun, zaferle ülkemize dönmelerini nasip etsin. Şehit olanlara ALLAH'tan rahmet diliyorum. Herkesin başı sağolsun. Dualarımız sizinle.
kurtay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SERBEST KÜRSÜ
Alt 24.02.2008, 00:36   #766
Rallim58
Gast

Standart SERBEST KÜRSÜ

Az önce Kümbet tarafından akraba ziyaretinden geldim. Olay giderken gerçekleşti. Aracımı, Sivas caddelerimizin buz olması nedeniyle otoparktan çıkarmadım ve ziyarete halk otobüsüyle gittik. Saat 19.00 gibi durakta Şirinevler,Tuzlugöl,Yumurtatep e halk otobüsünü bekliyoruz.Saat 19.25 gibi aynı zamanda plaka numarası olan 104 sayılı halk otobüsü geldi. Otobüse her binen yolcu tepkisini "Bu bölgenin otobüsü kaç dakikada bir geliyor" şeklinde gösterdi. Yarım saati geçen süredir bekliyoruz şeklindeki tepkiye ise, Genç şoför (25-30 yaşlarında) asabi şekilde beklemek istemiyorsanız taksiye binersiniz gibi tavırlarını şiddetle kınıyorum ve Belediye Başkanı Sami Aydın beye sesleniyorum;
1- Ben bu bölgeye ilk kez halk otobüsüyle gittim ancak tüm yolcular bu bölgede devamlı bu problemi yaşadıklarını söylüyor.
2- Kentkart düzeni halk otobüscülerini keyfiyete soktu. Herkes nizami servis saatlerine çıkmadığı bu olayla netlik kazandı. Ayrıca bir önceki servis nizami seferine gitmeyip iki sefere tek otobüs gibi olunca otobüs tıklım tıklımdı (yaklaşık 60-70 kişi).
Yani 23.02.2008 de saat 19.15 gibi meydan camii yakınındaki durakta hangi otobüs gelmesi lazımsa, o otobüse varsa uygulamanızda ceza verilmeli. Genel bir şikayet olarak algılanılıp vatandaşı rahatlatmanızı diliyorum

104 sayılı halk otobüsü şoförünün yolcuya tavrı çok çirkindi inanın ben eşim ve çocuklarımın yanında utandım. Bir daha halk otobüsüne binmemeye gayret gösterecem
Alt 24.02.2008, 00:38   #767
Bahattin
Yiğido

Bahattin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 Bahattin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bole seyler yazip aglatmayin beni
Bahattin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 00:44   #768
Bahattin
Yiğido

Bahattin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 77 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 Bahattin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

--------------------------------------------------------------------------------

Az önce Kümbet tarafından akraba ziyaretinden geldim. Olay giderken gerçekleşti. Aracımı, Sivas caddelerimizin buz olması nedeniyle otoparktan çıkarmadım ve ziyarete halk otobüsüyle gittik. Saat 19.00 gibi durakta Şirinevler,Tuzlugöl,Yumurtatep e halk otobüsünü bekliyoruz.Saat 19.25 gibi aynı zamanda plaka numarası olan 104 sayılı halk otobüsü geldi. Otobüse her binen yolcu tepkisini "Bu bölgenin otobüsü kaç dakikada bir geliyor" şeklinde gösterdi. Yarım saati geçen süredir bekliyoruz şeklindeki tepkiye ise, Genç şoför (25-30 yaşlarında) asabi şekilde beklemek istemiyorsanız taksiye binersiniz gibi tavırlarını şiddetle kınıyorum ve Belediye Başkanı Sami Aydın beye sesleniyorum;
1- Ben bu bölgeye ilk kez halk otobüsüyle gittim ancak tüm yolcular bu bölgede devamlı bu problemi yaşadıklarını söylüyor.
2- Kentkart düzeni halk otobüscülerini keyfiyete soktu. Herkes nizami servis saatlerine çıkmadığı bu olayla netlik kazandı. Ayrıca bir önceki servis nizami seferine gitmeyip iki sefere tek otobüs gibi olunca otobüs tıklım tıklımdı (yaklaşık 60-70 kişi).
Yani 23.02.2008 de saat 19.15 gibi meydan camii yakınındaki durakta hangi otobüs gelmesi lazımsa, o otobüse varsa uygulamanızda ceza verilmeli. Genel bir şikayet olarak algılanılıp vatandaşı rahatlatmanızı diliyorum

104 sayılı halk otobüsü şoförünün yolcuya tavrı çok çirkindi inanın ben eşim ve çocuklarımın yanında utandım. Bir daha halk otobüsüne binmemeye gayret gösterecem

otobus soforlerimizden daha sag duyulu olmaya cagriyorum aksi halde bu arkadaslardanda anlayisli olmalari gerek belki kar nedeniyle gecikmistir onlarida anlamak gerekir
Bahattin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 00:47   #769
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Konuyla ilgili müsait bir zamanda görüşmemiz mümkün mü acaba ? Hem halkımız için hem de şehrimiz için konuyla ilgili yardımcı olmaya çalışacağım.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.02.2008, 02:33   #770
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

23.02.2008 tarihinde,SKY TURK tv,de ayrıkı sorularda,konuk olarak katılan,değerli hemşerimiz,ABDÜLLATİF ŞENER'i dinledim.Ülkemin içinde bulunduğu durumu,siyasal gelişmeleri,kıbrıs meselesi gibi konularda cesurca cevaplar verdi.Bir kez daha gurur ile izlemenin zevkini yaşarken,bir yandanda 2002 yılı ülkem gerçeginde genelkurmaydan,anayasa mahkemesine,yarğıtay-danıştay gibi kurumlardan anamuhalefet partilere varıncaya kadar her kesimin ortak cumhurbaşkanı adayı iken,bir galataport ihalesinde kendi geleceği pahasına ''Ben buraya imza atamam,sonra türk halkıma bu imzanın hesabını veremem'' diyerek suça ortak olmayışı,karşılığında partiden dışlanmasına gelinene kadar,bir film şeridi gibi gözümün önünden akdı.
Bir kez daha bir yargıya vardım ki,bugün alınan bir kararın veya atılan bir imzanın,bir kaç yıl sonra muhasebesi yapılıp ahkam kesilebilir.
Tüm bunlardan dolayıdır ki,son beş yılllık sürecin muhabeside en azından şimdiden yargılanmalı ve ülkemizin önünde duran karanlık güçlerin bir an evvel sahneden indirilmesi gerek.
Asıl cebren ve zor ile indirilen hemşerimiz ABDÜLLATİF ŞENER gibi şahsiyetlerin,devleti yönetecek makamlarda oturması gerekmektedir.Siyasi yelpazede zıt fikirde olduğum halde bu görüşümü belirtiyor ve hemşericilik duygularından ayrı,ülke sevdam için bunu söylüyorum,inşallah diğer hemşerilerimizde bu fikrime,sabit particilik bağlılıklarından kurtularak,ülke-millet olgusu ışığında bakabilirler.
Günü birlik yaşam ve günü kurtarma düşüncesinden uzak,yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza,daha parlak yarınları bırakacak bir ortamın olacağı günler için,tarafsız bir pencereden bakarak karar vermeye davet ediyorum.

Etiketler
abdülkadir, adac, ahlaklı, anorthosis, aŞik, chelseade, famagusta, gazİyİ, gezelim, görelimde, halk, israil, kahrolsun, kaybettİk, kazası7, kul, kÜrsÜ, protesto, serbest, sivas, sivasta, sporcu, sİvasli, trafik, trt1de, Ölü, Şaİrİmİz