Konya haketti çıktı. Benim için iyi oldu gibi. Daha çok maç seyretme imkanı bulabilirim
Sene başında Buca'ya yenildikleri ilk maçta hiç beğenmemiştim. Uğur Tütüneker ile ciddi değişim geçirdiler. Ama en önemlisi inşallah Sivasspor için hayırlısı olur. Fair-Play için iyi olur. Konya ile aramızda insani ve sosyal açıdan iyi bir diyalog ve benzerlikler var. Bu açıdan umarım güzel diyaloglar devam ettirilir. Konya'daki Yiğidolar için de hayırlı olsun. Centilmenlik için onlara da iş düşecek.
Manisaspor'a gelirsek yorumlarımı takip edenler benim en baştan beri beğendiğim bir takım olduğunu bilirler. Bugün çok etkisiz gördüm. Gerçek oyunlarını yansıtamadılar. Konya'ya karşı bu sene şansları tutmadı. Ayrıca Konya'nın final maçlarında şansları yaver gidiyor. Ama Reha ERGİNER hoca ile yapılanmaları devam ederse başarılı olacaklarına inanıyorum.
Gelelim bize. Bizim için de değerlendirilecek bazı oyuncular olduğunu düşünüyorum. Uzun zamandır takip ettiğim oyuncular. Devamlı seyrettiğim oyuncular bunlar.
Manisa'dan Bekir ve Eray orta sahada çok iyi adamlar.
Konya'dan Erdal Kılıçarslan'ı herkes biliyor. Çıplak gözle çok izledim ve tek başına maç çevirebilecek bir oyuncu.
Bucaspor'dan Alparslan Erdem. Gs ve Gençlerbirliği'nden sona Bucaspor'da kendini çok geliştirdi. Bence Ziya'nın iyi bir yedeği olur sol bekte.