Cevap: Taraftara Sitem!
yıllar öncesiydi, ortaokul 2. sınıftaydım benim akranlarım abi benide önüne al derken ben bilet alarak maçlara gittim elimden geldiği kadar destek verdim.
hala da her maça gidiyorum, kaşkol şapka forma giymeden maça gitmedim, her maça fedakarlık ederek gitim öğrenciliğimde 10 saatlik yollardan gelip takıma destek verdim yeri geldiğinde deplasmanlara gittim ve bunların hepsi karşılıksızdı,takım başarısız olunca çıkıp kimseye birşey demedim..
ama bakıyorumda bizim takımda trilyonlar kazanan kardeşlerimiz abilerimiz görevini yapamadığında başarısız olduğunda suçu bize atıyorlar...
yazık bu kadar emeğe, siz aldığınızın karşılığını vermek zorundasınız bizim gibi borç alarak maça gitmiyorsunuz...
BÜLENT UYGUN ve ekibi sivasa çok büyük hizmetler yapmıştır ama artık haddini aşma noktasına gelmiştir, kimse sivastan üstte değildir.
çok değerli bir başkanımız var o başkanımız olduğu sürece kim olursa olsun biz her sezon şampiyonluk kovalayacağız, ama bülent hoca sivastan başka bir yere gitse kimse onun kaprisini çekemez ve başarılıda olamaz...
m.yıldız'a gelince; 2. devre hiç top oynamadı, taraftar en çok ona sahip çıktı ama o 2. devre bunun altında kaldı bize borçlu özür dileyeceği yerde bizi suçluyor...
bizler yinede her zaman SİVASSPORLUYUZ ve her zaman DESTEKLEYECEĞİZ...