Acemi Yiğido
68 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581
|
Cevap: Batuhan: "Yeni sayfa açtım.."
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
Sanıyorum ki ,bu sitedeki hiçkimse batuhanın yeteneksiz bir oyuncu olduğunu iddaa etmez,yeteneklerinin farkında olan ,ancak genç yaşta, hem büyüklerde oynama hayalinin gerçekleşmiş olması,hemde genç yaşta ,bu ülkedeki birçok insanın kıyamete kadar rüyasında bile göremeyeceği kadar parayı bulması ,batuhanın hem maddi hem manevi bir doygunluğa ulaşması ,futbolunada yansıyordu ,adamın futboldan bir beklentisi yok,bjk de oynamış,ts de oynamış,iyi kötü milli takımda oynamış,oynadığı her takımda mlyon € roları cebine koymuş ,ne beklentisi olacakki bu oyuncunun,herşey yetenekde değil ,insanda biraz insanı insan yapan karakterde olacak,iyi niyet olacak,vefa olacak,ordan, burdan kovula kovula şamar oğlanına dönmüş adamı ,türk futboluna ve sivasspora kazandırmak için ,mecnun başkan sahip çıkmış,hertürlü riski alıp sivasspora kazandırmış,taraftar desen ha koçum,hadi batu diye gözünü batuhana dikmiş,her maçta destek olmuş,hiçbir kötü ,küfürlü tezahürat yapmamışken,batuhanın nedenini bilmediğimiz şekilde takımdan ayrılması ,hepimizin kafasında ? işareti,ne sergenden bi açıklama duyduk,nede yönetimden ,bu konuda bilgisi olan varsa açıklarsa seviniriz,neticede mecnun başkan ,batuhanı türk futboluna kazandıracağım diye ,sivassporun süperligdeki geleceğiyle oynamıştır,lig başladığından beri sivasspor ligin dibine demir atmıştır,bunun en büyük sebebide batuhandır,sergendir,yönetimve mecnun başkandır,batuhanın yerine o ebatlarda bi plastik manken koysaydık rakip ceza sahasına ,kornerlerden yapılan ortalardan bikaçtanesi,cicinyonun ortasından bikaçtanesi çarpar gol olurdu, enaz 6 7 puanımız daha olurdu,sivassporun bu durumda olmasının tek nedeni batuhandır,ona güvenmemizdir,ona güvenip başka forvet almayanlardır,bu takımda ivan cvetkov diye karakterli bir golcü vardı, yetenekleri kısıtlıda olsa terinin son damlasına kadar oynayan pedriel vardı,dos santos vardı ,tum vardı,agbetu vardı,balilivardı,mehmet yıldızımız vardı,sivasspor bu oyuncularla ligde kalmıştı,yada avrupaya gitmişti,yada şampiyonluk kovalamıştı,ne zamanki ,yönetim ve hocalar bu karakterli oyuncuları ağlata ağlata yollayıp ,ne üdüğü bellisiz adamları takıma doldurdu ,sivasspor belini bitürlü doğrultamadı ,uzun lafın kısası ,bize sadece yetenekli oyuncu değil,aynı zamanda karakterli oyuncu lazım ,2 si birarada olmayınca olmuyor,gittiği yada gideceği takımda Üstün başarısızlıklar diliyorum,biran evvel başka takımlarıda yarı yolda bırakmasın diye türk futbolundan çıkmasını diliyorum,taraftarlık hakkımıda ,vatandaşlık hakkımıda helal etmiyorum
|
Cok güzel tespitlerde bulunmussun abi.. Maalesef ülke futbolumuzun en büyük zaafiyetlerinden biri batuhan gibi yerli oyuncularin medyada iki gün icinde yildiz ilan edilmesi sonucu burunlarinin havaya kalkmasi.. Bu tip futbolcularin birde 3 büyüklerde oynayip parayi kapmak gibi kücük hedefleri olunca, ne kendilerini gelestiriyorlar ne de bir yerlerde tutunabiliyorlar.. Her genc futbolcunun elbette ki yüksek kulüplerde oynama hayali olmali.. Ama bu hedef real madrid, barcelona manchester united gibi avrupanin en büyük kulüplerinde olmali.. O takimlarin birer fenomeni olma hayali olmali.. Ama nerde..