Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Batuhan: "Yeni sayfa açtım.."
Alt 29.08.2015, 03:03   #71
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Batuhan: "Yeni sayfa açtım.."

Bu yıl Batuhan ın lige çok formda başlamadını futboldan anlayan herkes biliyor..Yalnız gözardı edilen bir şeye var o da Batuhan ın geçen yılın başlarında durumunun nasıl olduğuydu...Batuhan ı geçen yıl Sivas'ta oynanan 6-7 maçta statta canlı olarak izleyen birisi olarak Batuhan ın şu durumunun geçen yılın ilk devresinin %100 üzerinde olduğunu düşünüyorum....Geçen yıl R.Carlos antemanları basına açtığı için Batuhan'ın sezon başındaki bir çok antremanını da izledim..Batuhan şu anki durumundan en az 12-15 kilo daha fazlaydı...Batuhan bir çok maçta hatırlarsanız oyuna girer girmez ya sakatlanıyor ya da 15-20 dak. da yorulup maçtan çıkmak için kenara işaretler yapıyordu...Sergen Yalçın la birlikte kupa maçında G.Antep B.B. ye gol atan Batuhan sonraki maçlarda adeta coşarak ligde 6,kupada 4 gol atarak sezonu 10 golle kapamış bir oyuncudur...G.S kupa maçında 2 gol atarak G.S hakem hatası olmasa eleyip finale çıkan bir takımın oyuncusu da olacaktı ama malesef birileri izin vermedi...bu yıl Batuhan iyi bir kamp dönemi geçirmiş görnüyor;sakatlık haberini de pek duymadık..Sezona çok iyi başlamasa da en azından geçen hafta ilk golünü de attı...Umarım atmaya devam eder...Sezon çok uzun yiğidolar;ligin dışında kupa maçları da oynayacağız;sivassporun forvet hattında iyi Batuhan olur forma da girerse bu yıl geçen yıldan daha fazla goller atacağına inanıyorum...İsterse formsuz olsun;artık geçen seneki gibi yalnız değil;çünkü Arjantinli golcü de hemen ensesinde ..S.Yalçın artık Formsuz,kötü bir Batuhan yerine isterse Jeranimo yu ,genç forvet Beykan ı ;eğer ilerleyen haftalarda iyileşip form tutarsa Enaramo yu da oynatacaktır diye düşünüyorum..Onun için Batuhan bundan sonraki haftalarda iyi olmak zorunda;çünkü her an formasını da kaybedebilir...Milli takıma çağrılması umarım kendisini daha da iyi hissedip ,sivassporda daha iyi şeyler yapmasına da yol açacaktır..Batuhan biliyor ki o iyi olursa ,kendi takımında iyi oynayıp goller atarsa milli takıma belki tekrar çağrılacaktır;kötü oynayan,yedek kalan bir Batuhan a kimse miilli takım formasını vermez...Batuhan iyi oynarsa hem kendisi hem sivasspor hem de Türk Futbolu kazanacaktır....Ben iyi niyetli düşünüp Batuhan ın ilerde daha iyi olacağını;goller atıp asistler yapacağına ,ttekrar miilli takıma çağrılacağına inanıyorum..Umarım Batuhan sivassporun oyuncusu olarak milli takımda şans bularak hepimizi sevindirir..Kendisine bol şans ve Milli takımda başarılar diliyorum..Ne ilginç değil mi facebookta bir çok sivasspor taraftarı Batuhan milli takıma alındı diye teknik ekibi bile eleştirmiş....Hatırlıyorum da geçmiş dönemlerde sivasspordan milli takıma oyuncu alınmıyor diye eleştirenler şimdi de sivassporlu bir oyuncu milli takıma alındı diye teknik ekibi bile eleştiriyor...Ben Batuhan ın milli takıma alınmasına çok sevindim;umarım sivasspordan daha başka oyuncular da milli takıma seçilirler....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.12.2015, 01:31   #72
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 893 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Batuhan Kardeniz'in İnstagram Hesabına Facebook-Sivasspor FC sitesi admini mesaj gönderip son durumu sormuş...İşte aralarında geçen konuşma:.... ..Kyanak:Facebook-Sivasspor FK
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.12.2015, 03:13   #73
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sanıyorum ki ,bu sitedeki hiçkimse batuhanın yeteneksiz bir oyuncu olduğunu iddaa etmez,yeteneklerinin farkında olan ,ancak genç yaşta, hem büyüklerde oynama hayalinin gerçekleşmiş olması,hemde genç yaşta ,bu ülkedeki birçok insanın kıyamete kadar rüyasında bile göremeyeceği kadar parayı bulması ,batuhanın hem maddi hem manevi bir doygunluğa ulaşması ,futbolunada yansıyordu ,adamın futboldan bir beklentisi yok,bjk de oynamış,ts de oynamış,iyi kötü milli takımda oynamış,oynadığı her takımda mlyon € roları cebine koymuş ,ne beklentisi olacakki bu oyuncunun,herşey yetenekde değil ,insanda biraz insanı insan yapan karakterde olacak,iyi niyet olacak,vefa olacak,ordan, burdan kovula kovula şamar oğlanına dönmüş adamı ,türk futboluna ve sivasspora kazandırmak için ,mecnun başkan sahip çıkmış,hertürlü riski alıp sivasspora kazandırmış,taraftar desen ha koçum,hadi batu diye gözünü batuhana dikmiş,her maçta destek olmuş,hiçbir kötü ,küfürlü tezahürat yapmamışken,batuhanın nedenini bilmediğimiz şekilde takımdan ayrılması ,hepimizin kafasında ? işareti,ne sergenden bi açıklama duyduk,nede yönetimden ,bu konuda bilgisi olan varsa açıklarsa seviniriz,neticede mecnun başkan ,batuhanı türk futboluna kazandıracağım diye ,sivassporun süperligdeki geleceğiyle oynamıştır,lig başladığından beri sivasspor ligin dibine demir atmıştır,bunun en büyük sebebide batuhandır,sergendir,yönetimve mecnun başkandır,batuhanın yerine o ebatlarda bi plastik manken koysaydık rakip ceza sahasına ,kornerlerden yapılan ortalardan bikaçtanesi,cicinyonun ortasından bikaçtanesi çarpar gol olurdu, enaz 6 7 puanımız daha olurdu,sivassporun bu durumda olmasının tek nedeni batuhandır,ona güvenmemizdir,ona güvenip başka forvet almayanlardır,bu takımda ivan cvetkov diye karakterli bir golcü vardı, yetenekleri kısıtlıda olsa terinin son damlasına kadar oynayan pedriel vardı,dos santos vardı ,tum vardı,agbetu vardı,balilivardı,mehmet yıldızımız vardı,sivasspor bu oyuncularla ligde kalmıştı,yada avrupaya gitmişti,yada şampiyonluk kovalamıştı,ne zamanki ,yönetim ve hocalar bu karakterli oyuncuları ağlata ağlata yollayıp ,ne üdüğü bellisiz adamları takıma doldurdu ,sivasspor belini bitürlü doğrultamadı ,uzun lafın kısası ,bize sadece yetenekli oyuncu değil,aynı zamanda karakterli oyuncu lazım ,2 si birarada olmayınca olmuyor,gittiği yada gideceği takımda Üstün başarısızlıklar diliyorum,biran evvel başka takımlarıda yarı yolda bırakmasın diye türk futbolundan çıkmasını diliyorum,taraftarlık hakkımıda ,vatandaşlık hakkımıda helal etmiyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.12.2015, 14:49   #74
Rallim58
Gast

Türk futbolundan uzaklaştırılması gereken bir yetenek!...

Gençliğe kötü örneğinden dolayı da, toplumdan uzak tutulması gerekir...

Batuhan'ın affedilmesi konusunda ise onu affeden de aynı karakterdir...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.12.2015, 19:40   #75
fark58
Yiğido

159 Mesajına 271 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 487 fark58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Zaten karakteri düzgün olsa idi o yaşta parlamış bir futbolcuyu hangi kulüp kovardı ki?
fark58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fark58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.12.2015, 20:19   #76
çorluluyiğido
Usta Yiğido

çorluluyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

504 Mesajına 972 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 475 çorluluyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

büyük ihtimalle batuhanın futbola son noktayı koyacağı takım sivasspor olacak.7 sezonda 7 kez kadro dışı kalan adamı kimse almaz.eneramodan yetenekleydi ama olmayınca olmuyor.disiplin şart.
çorluluyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda çorluluyiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.12.2015, 22:09   #77
derin58
Acemi Yiğido

derin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 derin58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sanıyorum ki ,bu sitedeki hiçkimse batuhanın yeteneksiz bir oyuncu olduğunu iddaa etmez,yeteneklerinin farkında olan ,ancak genç yaşta, hem büyüklerde oynama hayalinin gerçekleşmiş olması,hemde genç yaşta ,bu ülkedeki birçok insanın kıyamete kadar rüyasında bile göremeyeceği kadar parayı bulması ,batuhanın hem maddi hem manevi bir doygunluğa ulaşması ,futbolunada yansıyordu ,adamın futboldan bir beklentisi yok,bjk de oynamış,ts de oynamış,iyi kötü milli takımda oynamış,oynadığı her takımda mlyon € roları cebine koymuş ,ne beklentisi olacakki bu oyuncunun,herşey yetenekde değil ,insanda biraz insanı insan yapan karakterde olacak,iyi niyet olacak,vefa olacak,ordan, burdan kovula kovula şamar oğlanına dönmüş adamı ,türk futboluna ve sivasspora kazandırmak için ,mecnun başkan sahip çıkmış,hertürlü riski alıp sivasspora kazandırmış,taraftar desen ha koçum,hadi batu diye gözünü batuhana dikmiş,her maçta destek olmuş,hiçbir kötü ,küfürlü tezahürat yapmamışken,batuhanın nedenini bilmediğimiz şekilde takımdan ayrılması ,hepimizin kafasında ? işareti,ne sergenden bi açıklama duyduk,nede yönetimden ,bu konuda bilgisi olan varsa açıklarsa seviniriz,neticede mecnun başkan ,batuhanı türk futboluna kazandıracağım diye ,sivassporun süperligdeki geleceğiyle oynamıştır,lig başladığından beri sivasspor ligin dibine demir atmıştır,bunun en büyük sebebide batuhandır,sergendir,yönetimve mecnun başkandır,batuhanın yerine o ebatlarda bi plastik manken koysaydık rakip ceza sahasına ,kornerlerden yapılan ortalardan bikaçtanesi,cicinyonun ortasından bikaçtanesi çarpar gol olurdu, enaz 6 7 puanımız daha olurdu,sivassporun bu durumda olmasının tek nedeni batuhandır,ona güvenmemizdir,ona güvenip başka forvet almayanlardır,bu takımda ivan cvetkov diye karakterli bir golcü vardı, yetenekleri kısıtlıda olsa terinin son damlasına kadar oynayan pedriel vardı,dos santos vardı ,tum vardı,agbetu vardı,balilivardı,mehmet yıldızımız vardı,sivasspor bu oyuncularla ligde kalmıştı,yada avrupaya gitmişti,yada şampiyonluk kovalamıştı,ne zamanki ,yönetim ve hocalar bu karakterli oyuncuları ağlata ağlata yollayıp ,ne üdüğü bellisiz adamları takıma doldurdu ,sivasspor belini bitürlü doğrultamadı ,uzun lafın kısası ,bize sadece yetenekli oyuncu değil,aynı zamanda karakterli oyuncu lazım ,2 si birarada olmayınca olmuyor,gittiği yada gideceği takımda Üstün başarısızlıklar diliyorum,biran evvel başka takımlarıda yarı yolda bırakmasın diye türk futbolundan çıkmasını diliyorum,taraftarlık hakkımıda ,vatandaşlık hakkımıda helal etmiyorum
Cok güzel tespitlerde bulunmussun abi.. Maalesef ülke futbolumuzun en büyük zaafiyetlerinden biri batuhan gibi yerli oyuncularin medyada iki gün icinde yildiz ilan edilmesi sonucu burunlarinin havaya kalkmasi.. Bu tip futbolcularin birde 3 büyüklerde oynayip parayi kapmak gibi kücük hedefleri olunca, ne kendilerini gelestiriyorlar ne de bir yerlerde tutunabiliyorlar.. Her genc futbolcunun elbette ki yüksek kulüplerde oynama hayali olmali.. Ama bu hedef real madrid, barcelona manchester united gibi avrupanin en büyük kulüplerinde olmali.. O takimlarin birer fenomeni olma hayali olmali.. Ama nerde..
Alt 12.12.2015, 00:53   #78
atrium58
Yiğido

atrium58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 atrium58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Naçizane fikrim batuhan takımı alınırken futbol geçmişi de karakteri de biliniyordu. Ondan da takımın haylazı olarak istifade etmek gerekiyordu. Bu kadar sıkıntı stres forvet yokluğu arasında yönetimin yapmış olduğu tasarrufu facia olarak düşünüyorum. Vesselam..
atrium58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda atrium58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.12.2015, 14:52   #79
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 939 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya iyi oynarda seni mahcup ederse,Batuhan´a ne alacaksin Cley agabeyisi
Batuhan evlendi artik eski Batuhan gibi yasamiyor....
Sen simdiden Batuhan´in hediyesini hazirla Cley agabeyisi,Batuhan´in dönüsü muhtesem olacak...
Batuhan oynayasaydı da ben mahcup olup hediyesini alaydım B.DUMANLI abi.
Alt 12.12.2015, 16:09   #80
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Batuhan hiçbir takımda oynayamaz artık yeteneğini hiçe sayan kendini bu kadar harcayan ona güvenenleri yarı yolda bırakan bir futbolcu görmedim.
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
batuhan, yeni sayfa açtım