hakan özmert
ibrahim akın
mehdi
ümit
batuhan
eneramo gönderilip
2 stoper
2 libero(defansla ofans arası gel git yapabilen)
2 kanat(hızlı kontraatak adamı.1i zenci olursa iyi olur
2 forvet.
taraftarın istediği tek şey şuan için bu.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı çorluluyiğido'a Teşekkür Ediyor...
Nacizhanedir...ben bu söylediğinizi her sezon bittiğinde önümüzdeki yıl takımı analiz etmek değilde gerçekten ''şampiyonluğa'' oynayacak bir Sivassporun oluşturulması için yorumlarda bulundum..Ve sanırım bunu 2009 dan buyana her yılda yaptım...Lafı söylemesi kolaydır devamında bir kaç kardeşim Sivasspordaki maddi imkansızlıkrdan bahsedince hak verdim...Gönül hep mükemmeli olsun istiyor ama şartlar bunu engelleyebiliyor..Ben yönetim için çok fazla yorum yapmam yapamam çünkü konulara kişilere vakıf değilim..Ama gözlemlediğim odor ki mevcut yönetim bu takımı bir karış öteye taşıyabilmiş değil..Hiç bir birey hiç bir kurum Sivasspordan üstün değildir mantığı ile yeni yapılanmanın yönetimden başlaması gerektiğini kredilerinin dolduğunu düşünüyorum...Ayrıca bu takımın en kötü halde iken bile asla ve asla düşmeyeceğini haykıranların en başında geliyorum...Ama ''önümüzdeki sezon analizi''için bence biraz erken bir yaklaşım olmuş..Şunuda belirtmek isterim herhangi bir kardeşim Sivassporun durumunun içaçıcı olmamasına kafasını takmasın ..Benim Bursasporum şampiyon olmuş takımım sefilleri oynuyor...İmkansa imkan destekse destek kapitalsa kapital..Şu an Sivassporumuzdan daha kötüğ bir tablo içersindeler...Burada olduğumuz zamanlar en azından imkanlar kısıtlı deyip kendimizi bir gerçekle avutuyoruz...Bursada ki durum daha vahim....Son olarak belirtmekte fayda var gelecek için tesbit ve yaklaşımız elbette doğru destekliyorumda...yanlız eklemek istediğim şey şudur Sivasspor için artık bir şeyleri başarmanın zamanı geldi geçiyor bile borca girilecekse girilsin risk alınacaksa alınsın.. Süper ligin 1 numarasında kırmız beyaz rengi görüp şampiyonluk kupasının Sivasımıza gelmesini istiyoruz.......