Cevap: Sedat YEŞİLKAYA Sivasspor'da
bu seneye hazırlanmak için ilk yapmamız iş geçen seneye bakmak...geçen sene şampiyonluğu kıl payı kaçırmış, dört büyüklere kabus olan, şampiyonlar ligine kalmayı başaran bir takımla başladık...önce takımın omurgası tahrip edilerek, yeni maceralar arandı...istenilen oyuncular çeşitli nedenlerle alınamayınca yerine istepneleri alındı...istepneler ise çok kısa sürede patladı ve daha ligin başında takımı yarı yolda bıraktı...geçen seneden bu seneye kalan kar, cihan ve ermandır...her ne kadar geçen sene bekleneni vermese de ermanın futbolcu kalitesi yönünden kimsenin şüphe etmemesi gerek...en azından bu iki oyuncu da genç...geçen sene sivassporun kümede kalması tamamen allahın bir lütfudur...kimse kendini kandırmasın...ligin en kötü takımı olarak şans eseri kümede kaldık...mesut hoca geldikten sonra takıma en azından bir hırs ve bir mücadele azmi kattı...bu inkar edilmez...ama ligin son 7 haftasında sadece 7 puan toplayarak kümede kaldığımızı kimse unutmasın...böyle bir başarısızlıkta kümede kalmayı başaran başka bir takım var mıdır, bilmiyorum...
biz taraftar olarak, yönetimin önceki yılları adeta inkar edercesine geçen sene yapılan transfer hatalarını bu sene yapmamalarını beklerdik....en azından bir ders alınmasını umardık...ama şu ana kadar ki tablo, yönetimin pek de hatalardan ders aldığını göstermiyor...mehmet nas transferi ile umutlanmıştık doğrusu...ama peşinden yapılan transferler geçen seneden farklı hareket edilmediğini gösteriyor maalesef...17 sezonda 17 takım değiştirmiş, gittiği hiç bir yerde dikiş tutturamamış, disiplinsiz, bencil üstelik de kırkına merdiven dayamış futbolcularla mı başa oynayacağız...
ince elenip sık dokunuyordu güya...ben inanıyorum bizimkilerin ince eleyip sık dokuduğuna...yalnız eleğin altındakileri değil de, üstünde kalanları seçip alıyor bizimkiler...
|