Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı
insanların fikirleri sadece kendini baglar ne başkasının karşısındaki insanı yalaka ne de o insanın bir insanı eleştirdigimiz zamanhain nankör adam gitti bir yerlerine kına yakın gibi kelimeler çok çirkin.. hocaya gelince hoca sivasspora bazı başarılar kazandırdı burası dogru siz de takdir edersiniz ki futbol maçlarını at gözlügü takarak normal seyirci gibi izleyerek yorum yapan insanlar gördü ki takımda ters giden bişeyler var gidenlerin yerine alınan topçular tek kelimeyle fiyasko oldu yönetimde bu kötü gidişata dur dedi ve hocayla yollarını ayırdı bu kötü gidişat düzelecek mi yoksa daha mı kötü gidecek bu zaman ve yeni gelen teknik kadro ve futbolcu kardeşlerimiz gösterecek
|
soruyorum hoca sadece istifamı etti yoksa düşeceğini anladığı takımı bırakıp kaçtımı?
bence vereceği çok hesap vardı daha...
Burada kına mesajları yazanlar statta Hocanın messisi erman'a sövenler değilmi? cevap verin!!!
burada benim gibi düşünenleri Sivasspor DÜŞMANI ilan edenler size soruyorum stata Hoca'nın adamı Ersan Martin'e adaba ahlaka küfür edenler kimler?
ya yasin? benmi aldım takıma? yoksa sizmi? yoksa başkanmı dedi bu adamı çok beğendim diye? dün yazdıklarını, söylediklerini unutup bugün Sivasspor'un asıl sahibi olan bizler yani taraftarları suçlamak niye...
herkes yaptığı işin ödülünü para, şan ve şöhretle alırken takımın karşılıksız seven taraftarları suçlayan bu durumdan sorumlu gösteren herkesi KINIYORUM!!!