YARIN AKŞAM SAAT:18:00 DE DERNEKTE ÜN.YİĞİDOLAR TOPLANTIMIZ VAR ...LİSEDEN SONRA ÜNİVERSİTE TEŞKİLATIMIZ HAZIR..2.YARIDA TRİBÜNLERDE DAHA GÜÇLÜ BİR SİVASSPOR TARAFTARI OLACAK...
UGUR YURUDUGUN YOLDA ONUNE KIMSE TAS KOYMASIN INS.
KARARLAR COK GUZEL UYGULANMASI DILEGIYLE...
BU ARADA UNI 67 YI DE BUYUK BIR HEYECANLA BEKLIYORUM...
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ ÇATISI ALTINDA UNİYİĞİDOLAR(67)GRUBU KURULMUSTUR....ŞU AN 50 YI AŞKIN UYESİ VAR !!
GRUBA KATILIMLAR DEVAM EDİYOR...UNİYİĞİDOLAR(67) TOPLANTISI YARIN SAAR 18:00 DA 1967 SİVASSPOR GENÇ TARFTARLAR DERNEĞİ NDE YAPILACAKTIR....
gerekli açıklamalar cok yakında!!
GRUBUN BAŞKANLIĞINI; SÜLEYMAN ALPARSLAN YAPMAKTADIR...
Konu 1967_CLUB_ÖZGÜR tarafından (05.01.2006 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir..
1)Lis67de yapılacak organizasyonların hepsinde bu gruba üye olan herkes katılacaktır...
2)Maçlara koskolu atkısı forması vs. seylerle gelmeyenlere bilet verilmeyecektir!
3)LiS67 Pankartı yapılmalısını uygun gördük.
4)Grupta disiplinsiz davranışta bulunanlara cezalar verilecek...bunun içerisinde maça gelipde bağırmayıp maçı izleyenlerde cezaya dahildir...
5)Çekirdekçilere karşı saygılı olunacak
6) www.sivasspor.com da kendimize ait forum sayfasını açtık ...toplantı ve organizeleri burdan takip edeceğiz...
7)Kolpadan sinyalden farkımız olsun!!!!
8)Toplantıya katılan Sivas lisesi,Gazi lisesi ve Selçuk anadolu lisesinde ki arkadaşlar'a teşekkür ediyorum...
BAŞKAN GÜZEL KARARLAR ALINMIŞ TEBRİK EDERİM..
ALLAH UTANDIRMASIN...
YARIN AKŞAM SAAT:18:00 DE DERNEKTE ÜN.YİĞİDOLAR TOPLANTIMIZ VAR ...LİSEDEN SONRA ÜNİVERSİTE TEŞKİLATIMIZ HAZIR..2.YARIDA TRİBÜNLERDE DAHA GÜÇLÜ BİR SİVASSPOR TARAFTARI OLACAK...
1)Lis67de yapılacak organizasyonların hepsinde bu gruba üye olan herkes katılacaktır...
2)Maçlara koskolu atkısı forması vs. seylerle gelmeyenlere bilet verilmeyecektir!
3)LiS67 Pankartı yapılmalısını uygun gördük.
4)Grupta disiplinsiz davranışta bulunanlara cezalar verilecek...bunun içerisinde maça gelipde bağırmayıp maçı izleyenlerde cezaya dahildir...
5)Çekirdekçilere karşı saygılı olunacak
6) www.sivasspor.com da kendimize ait forum sayfasını açtık ...toplantı ve organizeleri burdan takip edeceğiz...
7)Kolpadan sinyalden farkımız olsun!!!!
8)Toplantıya katılan Sivas lisesi,Gazi lisesi ve Selçuk anadolu lisesinde ki arkadaşlar'a teşekkür ediyorum...