Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı
diğer başlıkta yazdığım şeyleri burdada tekrar yazmak istiyorum...bende bir Sivasspor fanatiği olarak Rıza Hoca'nın sene sonu bırakmasından yanayım...bunu oynanan futbola, yapılan fiyasko transferlere vs.. bakarak ADAM AKILLI bir dille yapıyorummm...ister taraftar ol ister yazar ol ister seyrici ol !!! ne olursanız olun kimse burada diğer insanlara hakaret edemez kişiliğine saldırıda bulunamaz...hele hele Sivasspor teknik diröktörüne hiçbir şekilde AŞAĞILAYICI, RENCİDE EDİCİ bir üslupla konuşamaz...burası saygın bir taraftar sitesidir ve bu tür şeylere asla müsaade edilmeyecektir...
abuk sabuk spor gazetelerinde çıkan Rıza - Samet görüşmelerinin detaylarının gerçeği yansıttığını düşünecek kadar saf olan arkadaşlarında birkez daha bunu düşünmesi gerektiğine inanıyorum...LÜTFEN SAÇMA SAPAN haberlerle gaza gelipte burda takımı baltalamayalım....
eksiği ile noksanı ile bu takım BİZİM!!! ve ikinci yarı böyle geçecek...tepkilerimizi daha makul bir şekilde dile getirerek talep ve isteklerimizi yönetime sitemiz aracılığı ile iletebilirsek emin olun daha çok CİDDİYE alınacağız...aksi halde bu şekilde takıma faydadan çok zarar vereceğimizi lütfen unutmayalım...
|
Sene başındaki birtakım olaylardan sonra yorum yazmıştım.Rıza Hoca sene sonu gidicidir diye.Artık şartlar iyice olgunlaştı.Biz onun son zamanlardaki tavırları ve takımdan memnun değiliz ama o da Sivas ve Sivasspordan memnun değil.Sene sonu gidiş kesin.