Alıntı:
MecnunOtyakmaz Nickli Üyeden Alıntı
Değerli Arkadaşlar
Sabah ofisime geldiğimde masamın üzerinde TFF'den gelen savunma istemli faxı okuyunca;taraftarımızın daha güzel,daha etkili,daha centilmen olması çabalarımın ne kadar boş bir hayal olduğunu birkez daha anladım.
Uzun zamandır 67,çılgınlar,merkez vs. gibi gurupları tek çatı altında toplayıp statta tam bir bütünlük sağlamak için mücadele ediyordum.dahası trübünlere renk katmak için üniversiteli bayan arkadaşlarımızıda bu gurubun içine yerleştirip daha renkli,daha etkili bir trübün hayal ediyordum.Fakat Kayseri maçında gördükki taraftarımız henüz bu olgunluğa ulaşabilmiş değiliz.
Takım sevgisini küfrederek ispatlayamazsınız.Bedava bilet alıp sen ben diye ayrım yaparak,küfrederek takımınıza destek sağlayamazsınız.Aksine köstek olursunuz.Liseli öğrencileri milli eğt. müd.ile yaptığımız anlaşma gereği trübünde nasıl küfredileceğini öğrensinler diye maça yollamıyoruz.İçlerinde Sivasspor sevgisi yerleşsin diye çırpınıyoruz ama korkarım kısa sürede onlarıda kaybederiz.
Bu tip davranışlar devam ederse önümüzdeki yıl kesinlikle hiçbir gurupla ilişki kurmayacağız.Bu guruplar Sivasspora ne verebiliriz diye düşünmeleri gerekirken yaptıkları eylemlerle maddi manevi zararları oluyor.
En önemlisi 4 Eylül stadında küfürün olmaması. Bikere insan ahlaklı ise küfretmez,Müslümansa günah diye küfretmez,Türk`se töre gereği küfretmez,insansa insanlık gereği küfretmez,Yiğidoysa yiğitlik gereği küfretmez.
Bu guruplara sesleniyorum şapkanızı önünüze koyup düşünün bundan sonra Sivasspora zararınız olursa birdaha beni yanınızda göremeyeceksiniz.Aksine birşey kazandırmadan kaybettirirseniz karşınızda bulacaksınız.
kayserililerin tahrikleri,yaptıkları beni ilgilendirmiyor gerçek bir Yiğido provakasyona gelmemeli.
GERÇEK YİĞİDOLARA SEVGİ VE SAYGILARIMLA
MECNUN OTYAKMAZ
|
Bedava biletten bahsedildide dikkatim,i çekti.GERÇEK TARAFTARA BEDAVA BİLET VER,İLİR. ( o da herzaman depil ) grubum diye gelip,sivasspora destek verdiğini sanıp tam terssine zarar veren kendini reis,kabadayı sanıp aslında tembelliği içinde barındıran çapulcular gelip kulüpten bedava bilet alıyorsa vay o sivassporun geleceğinin haline. ACII ÇOK ACII. çalışmayıp tembellik yapıp ama kabadayılık,reislik söylemlerini kendilerine paye biçip ( keşke efendi,terbiyeli,saygılı,kültü rlü,sosyal olsalar eyvallah diyecez ) gelip sivasspordan bedava bilet alıyorsaaaa,bu insanlar saten sivası sevmiyor belli ve verenlerde sivası sevmiyor anlamına gelir. SİVASA ZARAR SİVASLILARDAN GELİR.bu sözümü iyi irdelesin herkes.HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNSÜN. Gerçek taraftar bu tür çapulcuların peşinden gitmez,önlerinde eğilmez eğilmez. GERÇEK SİVASSPOR TARAFTARI KÜLTÜRLÜ,SOSYAL,SEVGİ,SAYGI BARINDIRIR İÇİNDE.Bir sözüm daha var. burada özellikle galatasaraydan,beşiktaştan,fen erden 3 büyükler diye sözedliliyorr. HERKES UYANSIN YAA bu ezilmişlikten kurtarın artık kendinizi. artık SİVASSPOR unda büyük olduğunu kabullenin. siz kendinize güvenmezseniz başkası size nnasıl güvenecek. aRTIK BAŞKASINA HAYRAN HAYRAN BAKMAYIN. KENDİNİZE HAYRAN OLUN. saygılaer sunarım.