--->: SİVASSPOR/Çaykur Rizespor Maçı Tahmin ve Yor
Alıntı:
karacaorenli Nickli Üyeden Alıntı
BEYLER maçı yenecezde hiç mantıklı bi acıklama yok tamam rize bize kolay rakıp macıda rahat alacaz...
rize defansı presi görene kadar dağılıyor preskarşısında panıklıyor memmet maçın başında beklemedık bi gol atabılır 3 yada 5 dakıkada sonra zaten rıze kendını bırakacak atarız 3yada4 rahat bi maç olur altan fener macının etkısınden kurtulamamış olur umarım..... yoksa oda ters bi adam rize macın başında ortamı germeye calışacaktır taraftar sakın olsun ...gar kale arkasında OLACAM MACTA TELLERE SALDIRAN OLURSA KAFASINI KIRARIM ... BU RİZEYİ ESKIDENDE HAZETMEZDİM.. A.KATAGORISINDE BİZİ BURDA YENDİLER SONRADA GİDİP SON MACTA SEBATA YATTILAR VEBİZ CIKAMADIK... UNUTMADIK O GÜNLERİ NASIL UNUTALIM MAC SONUNDA TIRBÜNDE AĞLAYAN TARAFTARLARDIK.... SİVASA İHANET EDENİN YÜZÜ GÜLMESİN ... ARKADAŞLAR FENER MACINDA YAŞADIĞIMIZ GİBİ BİR SÜPRIZDAHA YAŞAMAK İSTEMIYORUM ...
|
abi inş oyuncularda taraftarlarda bu durumun farkındadır ben senden öğrendim tşk ederim inş rizeyi yeneceğiz biz desteğimizi eksik etmeyelim...zor bi maça olacak ama biz evimizde güçlüyüz..
Renklerine kurbanım,
Bayrağına hayranım,
Canım Sivasspor'um...
|