Michael Petkovic :
istikrarsız bi grafiği olduğunu düşünüyorum.. bazen çok iyi bazen çok kötü.. dileğim ikinci yarıda formda olması.. hala galatasaraydan yediği 5 gol geliyor petkoviç denince aklıma
Akin Vardar :
Bence kalede olması gereken isim..
Mamadou Diallo :
süperligdeki birçok takımda 11 de oynayabilecek kapasitede ama sivasımda daha kaliteli stoperler var.. defansımıza güç katan isimlerden
Hayrettin Yerlikaya :
sivaslı olması kredisini yükseltiyor olsada, faruk o formayı daha çok hakediyor bence
Sedat Bayrak :
en güçlü yerimiz defansımıza güç katan isimlerden, rekabet dahada kaliteyi artıracaktır, sevmediğim yanları; topları çoğu zaman rastgele savurması ve çok itiraz etmesi..
Murat Sözgelmez :
tek forma 3 kaliteli oyuncu bence o formayı şu anda sedat ve dialloyagöre daha çok hak ediyor.
Fábio Bilica :
number one
gider gol atar, gelir çizgiden top çıkarır, güçlü, hızlı, hırslı, golcü, sempatik, teknik
kısaca "sevgili" ... en çok hoşuma giden tarafı defansta yaptığı çalımları
Abdurrahman Dereli :
apo varsa sağ defans, orta saha ve forvete gerek yok
seyretmekten insanın başı dönüyor..
İbrahim Dağaşan :
süperligin iyi bizim sıradan oyuncularımızdan, takım oyununa katkısı olumlu..
Musa Aydın :
yakışıklı yakışıklı
gol lazım golcüler suskun mu, no problem
Muhammet Ali Kurtuluş :
artık miadını tamaladı diye düşünüyorum, saha içinde vereceklerinden ziyade abiiğinden faydalanmakta daha çok yarar var diye düşünüyorum..
Konfory Sylla :
en çok topu alıp kimsenin beklemediği anlardaki çalımlarını seviyorum
sylla takımımızın değişmezlerinden en çok yorulanlarından.. şampiyonlukta katkısı çok olacak..
Sezer Badur :
çok övülmesine rağmen ben oyununundan genel anlamda memnun değilim.. ama fb ye attığı gol sonrasında bi yıllık krediside yok değil
Onur Tuncer :
iyi bir yedek..
Sergio Oliviera :
umutluyduk çok.. pek fazla oynadığını göremedik..
Faruk Bayar :
sağda apo solda faruk, oynadığı maçlarda çok etkili olmasına rağmen hayrettin 11 de, yapacak bi şey yok..
Pini Felix Balili :
bu ifade yeter onu anlatmaya... iyiki bizlesin pini..
Herve Tum :
hoca baktı forvette olmuyor güçlü fiziği ile farklı bi rol verdi tuma.. şimdi hem daha faydalı hem daha golcü
Mehmet Yıldız :
ilk yarıdaki formunu devam ettirmesi en büyük dileğim.. korkmuyorda değilim aksi için..