Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 20.01.2009, 11:59   #71
eftelya
Yeni Yiğido

eftelya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 eftelya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic :
istikrarsız bi grafiği olduğunu düşünüyorum.. bazen çok iyi bazen çok kötü.. dileğim ikinci yarıda formda olması.. hala galatasaraydan yediği 5 gol geliyor petkoviç denince aklıma

Akin Vardar :
Bence kalede olması gereken isim..

Mamadou Diallo :
süperligdeki birçok takımda 11 de oynayabilecek kapasitede ama sivasımda daha kaliteli stoperler var.. defansımıza güç katan isimlerden

Hayrettin Yerlikaya :
sivaslı olması kredisini yükseltiyor olsada, faruk o formayı daha çok hakediyor bence

Sedat Bayrak :
en güçlü yerimiz defansımıza güç katan isimlerden, rekabet dahada kaliteyi artıracaktır, sevmediğim yanları; topları çoğu zaman rastgele savurması ve çok itiraz etmesi..

Murat Sözgelmez :
tek forma 3 kaliteli oyuncu bence o formayı şu anda sedat ve dialloyagöre daha çok hak ediyor.

Fábio Bilica :
number one gider gol atar, gelir çizgiden top çıkarır, güçlü, hızlı, hırslı, golcü, sempatik, teknik kısaca "sevgili" ... en çok hoşuma giden tarafı defansta yaptığı çalımları

Abdurrahman Dereli :
apo varsa sağ defans, orta saha ve forvete gerek yok seyretmekten insanın başı dönüyor..

İbrahim Dağaşan :
süperligin iyi bizim sıradan oyuncularımızdan, takım oyununa katkısı olumlu..

Musa Aydın :
yakışıklı yakışıklı gol lazım golcüler suskun mu, no problem

Muhammet Ali Kurtuluş :
artık miadını tamaladı diye düşünüyorum, saha içinde vereceklerinden ziyade abiiğinden faydalanmakta daha çok yarar var diye düşünüyorum..

Konfory Sylla :
en çok topu alıp kimsenin beklemediği anlardaki çalımlarını seviyorum sylla takımımızın değişmezlerinden en çok yorulanlarından.. şampiyonlukta katkısı çok olacak..

Sezer Badur :
çok övülmesine rağmen ben oyununundan genel anlamda memnun değilim.. ama fb ye attığı gol sonrasında bi yıllık krediside yok değil

Onur Tuncer :
iyi bir yedek..

Sergio Oliviera :
umutluyduk çok.. pek fazla oynadığını göremedik..

Faruk Bayar :
sağda apo solda faruk, oynadığı maçlarda çok etkili olmasına rağmen hayrettin 11 de, yapacak bi şey yok..

Pini Felix Balili :
bu ifade yeter onu anlatmaya... iyiki bizlesin pini..

Herve Tum :
hoca baktı forvette olmuyor güçlü fiziği ile farklı bi rol verdi tuma.. şimdi hem daha faydalı hem daha golcü

Mehmet Yıldız :
ilk yarıdaki formunu devam ettirmesi en büyük dileğim.. korkmuyorda değilim aksi için..
eftelya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eftelya'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, değerlendirme, performans, sivasspor, yiğido, yiğidolarımızı, yorum