Alıntı:
avrupafatihi900 Nickli Üyeden Alıntı
fakat sivasspırlu futbolcular deyince mazeret kabul ediyor futbol nedense şu yorumu yapan musa yerine galatasaraylı herhangi bir futbolcu yazsa idi mazerete bak sha kötüydüm diyor gibisinden yorumlar yapmayacakmıydınız içinizden gçeni yazmanızı istiyorum ....
|
niye gs yi yendik diye zorunuza gidiyorki ... biz sizi ordada perisan ettik kendi sahamizdada bence fazla konusmaya hakkiniz yok koskoca takim siniz sahayi sorun eden sizsiniz biz cok kotuydu ondan puan kaybettik demiyoruzki her hafta yenildiginizde federasyona mac tekrari istiyorsunuz nolcak sizin bu haliniz anlamiyorum sivasspor 3 kere aci koydu gs ye son hafta gene biz aci koyacaz kafana yaz bunu demissinki cok kabasiniz ... size biz kufur etmedik szi bize kufur ettiiz sizi karanfillerle karsiiyoruz alkislayarak ve yenerek gonderiyoruz simdi yaylan sizin konusmaya hic ama hic hakkiniz yok eskiden ikinci taimim gs idi simdi artiknefret ediyorum o takimdan traftarlarindan asil kba olan sizsiniz benim sivassporuma laf cakmaya hic hakkin yok ..........Burda site yonetimine sesleniyorum benim sivassporuma laf soleyip benim moralimi bozacak adamin msjini felan yayinlamayin bu siteye koymayin arkadasim koymayin,.,.,,,,