Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı
Bence senin bilgilendirilmen gerekir. Biz başarılar sonucu bir takım sevdalısı değiliz, memleketimizin takımızı tutuyoruz. Asıl burda bize saygı gösterilmesi gerekir sen ist.da oturup diyarbakırsporu tutsaydın sanada o yönde saygım ve sevgim kat bi kat artacaktı. Bizde hersene şampiyon olan kupalar kazanan takım tutmasını bilirdik ( bkz barcelona ) senin fbyi tutman nasıl birşeyse benimde barcelonayı tutmam o mantıkta olur.!!!
|
ben diyarbakırsporluyum demedim.
![Wink](images/smilies/wink.gif)
ayrıca 3 sene önceki maçta kendi hemşerilerimden taş yiyen biri olarak diyorum bunu. olayları çıkaran bizzat 6slilerdi. biz fenerbahçemizi kupalar için sevmiyoruz zaten. hani islam çupiyi hatırlarsın.
![Smile](images/smilies/smile.gif)
benimde size saygım var dostum eyvalla.
Alıntı:
Piri_reis Nickli Üyeden Alıntı
Kilide Gerek yok Ne güzel tartışılıyor
|
eyvalla dostum.
Alıntı:
yusuf_07 Nickli Üyeden Alıntı
yorumları okudum gerçekten seviyeli bir şekilde herkes görüşünü beyan etmiş. herşeyden önce herkes şunu bilmelidirki isteyen istediği takımı tutar istediği takımı destekler. buna kim olursa olsun hiç bir şekilde karışamaz yorum dahi yapamaz. ben fenerbahçeyi tutarım memleketimin takımınıda her şekilde desteklerim bu benim bileceğim iştir. saygı ve hoşgörü herşeyin önünde olmalıdır bence. saygılar..
|
kısa ve net özetlemişsin.