geçen sezondan başlayarak birileri sivassporun her yenilgisinden sonra aynı rüyayı gördü( Sivasspor bi balondu ve patladı) durdu.uyandıklarında karşılarında dimdik ayakta duran sivassporu gördüler.
ayrıca bu nasıl taraftarlıktır bir türlü anlayamıyorum insan taraftarı olduğu takım hakında bir balondu ve patladı yorumunu nasıl yapabilir.
kardes doğruda yani şampiyonuz demekle olmuyor.Gerçekler kendini gösteriyor sen g.antep sora 370 gün sora evinde i.b.b kümeye oynayan takıma yenil bide yetmezmiş gibi 2. ol moral kalırmı inş ben yanılırım..
ben bu haftaki hacettepe macını kazanacağımızı da ne yazıkki düşünmüyorum.Sivasspor bi balondu ve patladı buraya kadar üzüntü verici ama gerçek ...
insan tuttugu bir takima balonu patladi demez!! eger diyorsa o takim taraftari sayilmaz!!
taraftarlik gercekleri gormek degildir.. zaten hersey olacagina varir.. taraftar hayalperesttir.. matamatiksel olarak sans devam ettigi surece sampiyonlugu hayal eder ve takimini destekler...burda gercekleri gormek cok da matah birsey degildir... biz inaniyoruz inanmayan da YIGIDO degildir..!
Biz iki yıldır zirveye oynuyoruz ey cahiller.İki yılda yaklaşık 70 maç oynadık.Hadi bir maç balon olur iki olur üç olur.Bunların 70 i de mi balon.Bu başarıya balondu demenin tek bir anlamı var.Bu başarıyı çekemiyorsunuz.Bunu ise kim yapar gerçek bir yiğido yapar mı...
69 puan alırsak sampıyon olabiliriz ancak 66 puan a biraz zor
İmkansız yaaaaa ne zoru imkansız imkansızın da ötesi 66 puan sivas şampiyon yok böyle bir mantalite yok böyle bir şey el oğlu diyecek al ben yemiyorum sivas sen ye kesin öyle yapar bjk kesin alalh allah
senin kimliğinde sivas yazıyosa git o kimliğini değiştir hemen seni biz sivaslı olarak kabul etmiyoruz
KATILIYORUM SANA ARKADAŞIM.BENCEDE ACİLEN KİMLİĞİNİ DEİŞTİRMESİ LAZIM.BURASI SİVAS SPOR LULARIN SİTESİ FENERBAHÇELİLERİN DEİL.