Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Anketimiz: Sizce Maçın Yıldızı Kimdi?
Petkovic 46 5,45%
Uğur 10 1,18%
Murat Sözgelmez 18 2,13%
Sedat 9 1,07%
Hayrettin 35 4,15%
Musa 12 1,42%
Agbetu 4 0,47%
İbrahim 16 1,90%
Onur 17 2,01%
Erman 9 1,07%
Cihan 197 23,34%
Ersen Martin 9 1,07%
Kamanan 462 54,74%
Katılımcı sayısı: 844. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.08.2009, 00:01   #71
ogz58
Yiğido

ogz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 ogz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

inşallah gerçek sivasspor bu değildir önümüzdeki haftalarda acilen toparlanmalı bütün yiğidolara iyi geceler...
ogz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ogz58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 00:02   #72
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ILGINC BISEYI SIZLERLE PAYLASACAM YALANSIZ KATIKSIZ BIREBIR

SIVASSPOR FUTBOLCU SECMELERINE ISVICRENIN BASEL TAKIMININ ALT YAPISINDA OYNAYAN YEGENIM GELDI ADAM CIKTI OYNADI SECMELERDEN ONCE SIVASSPOR TESISLERINDE ALT YAPI HOCALARININ KONUSMASINA SAHIT OLDUM GUYA BIZ GELECEGE YATIRIM YAPIYOZYA ADAMIN SOYLEDIGI SU AYNEN YARDIMCISI SORUYO HOCA YARIN DEVAM EDELIMMI ALTYAPI SORUMLUSUDA YOK BE KIM UGRASACAK BEN SECECEGIMI SECTIM BOSVERIN YOLLAYIN GITSIN BUNE CIDDIYETSIZLIK BE GUYA ALT YAPIYI GUCLENDIRECEKMISIZ PEHHH YABANCI BITAKIM TARAFTARI OLSAM UZERIMDE MAKINADA VARDI KAYDEDER REZILLLIKLERINI TURKIYEYLE PAYLASIRDIM AMA YINEDE SIVASLIYIZ KENDI TAKIMIMIZA ZARARIMIZ OLMASIN DIYE SUSTUK BU MANTIKLA BIZ NE BUYUK TAKIM OLURUZ NEDE GELECEGE YATIRIM YAPARIZ
GUYA IKIBUCUKCUKLUKLARLA HER HAFTA IKI KERE TOPLANTI YAPIYOMUS BULENT HOCA KULLI YALAN BULENT UYGUN DUNYA MALININ DERDINE DUSMUS HER SEMINERE KOSUYO HER TOPLANTIYA GIDIYO MACTAN BIR IKIGUN ONCE SIVASA GELIP SIVASSPORU CALISTIRIYO YAZIK YA VALLA DAHA PROFOSYONEL NE YONETIMIMIZ VAR NEDE TEKNIK KADROMUZ INSALLAH UEFANIN YAZDIGI GIBI BALON PATLAMAZ DA BIZLER YANILIRIZ GIDISAT GELEN GIDENI ARATIR SOZUYLE AYNI PARALELDE ...........

AYRICA ILGINC BIR BILGI DAHA PAF TAKIMINDA OYNAYAN FUTBOLCULARIN COGU TORPILLI ZENGIN SOZU NAZI GECEN INSANLARIN YAKINLARI COCUKLARI VARIN GERISINI SIZ DUSUNUN
Tuzlugöllü gardaşım bende tuzlugölde oturdum orda büyüdüm... Futbol öyle bir sektör ki senin oyununa bakmaz amca dayı işiyle yürür... Bu Türkiye de böyle yalnızca... Almanyada 2 milyon Türkten yüzlerce dünya çappında futbolcu çıkarken Türkiyeden çıkmamasının tek nedenide budur... Ben bu işlerin, bu çarkın nasıl döndüğünü çok iyi bilenlerdenim. Staddan yeni geldim ve herkes sesi kısılana kadar bağırdı... O tvde 61lilerin sesinin çok gelmesinin nedeni yayın yapılan yerle bitişik oturmaları... Yani bırak tsyi antalyaspordan 10 taraftar getir sesi daha çok geliyormuş gibi algılanır... Taraftara sataşmayı bırakın artık... kime sataşacağınızı öğrenin yeter be...bizim taraftarımızın tek suçu koyun gibi olması... İnanın büyük bir kulüp taraftarı olsaydı istediğini yaptırırdı yönetime... neyse yazacak o kadar çok şey var ki... artık bi yerimizi yırtmaktan sıkıldım... bu arada tuzlugollu gardaşım yorumumun son kısmı seninle ilgili değil.. zaten senin ne olduğunu biliyorum.. umarım aradığımız kişiye ulaşılıyordur... 4 tane üye var gıcığım onlara...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 00:04   #73
starkhan
Yeni Yiğido

starkhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 starkhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Adamın birside çıkmış oynanan oyun bana ümit verdi demezmi Vallahi zorumdan gülüyorum ha.En çokta Trabzona yenilmemiz koydu.Kimse şimdi çıkıpta bülent hocaya laf sölemeyin demesin, Sivassporun buraya gelmesinde emekleri oldugu kadar yanlış seçimleriyle bugüne gelmesindede en büyük rol bület uygunundur.Tum ve Sylla gibi iki adamı feda ederek aldıgı ermanı bu maçta ikinci yarı oyuna alıyor Allahım çıldıracam ya.Bu nasıl bir anlayıştır birisi izah etsin.Ugur ve Hayrettin tam bir faciaaaaaaaa.Orta saha denen şey zaten yok.Bu dediklerimi futboldan anlamayanlar bile görmüşken sayın hocamız acaba ne düşünüyor bu hususta? Sanıyorum o şu an mağlubiyetin sorumlusu benim özür dilerim gibi laflar etmekle meşguldur.Geçelim bunları artık taraftar yemiyor.Mağlubiyetin sorumluları her maç sonrası suçu üzerine alıyor ama nedense gereği yapılmıyor.Bir maçlık taraftar deilim ben ama artık yeterrrrrrrr.Eserinle övünebilirsin Bülent UYgun!!!!!!!
starkhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 00:04   #74
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 614 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar takımın parası yoksa kampanya yapalım adam gibi transferler yapılsın yoksa işimiz zor
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.08.2009, 00:05   #75
fatihada58
Yiğido

Alıntı:
sivaslihakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar ayri ayri macmi izledik anlamadim yada herkes elestirmek icin maaluzbiyeti bbekliyormus gibi BENCE FUTBOL OLARAK COK IYIYDIK EN AZINDAN TOP YAPABILIYORDUK KAFA KAFAYA BI MAC OLDU TRABZONUN IKINCI GOLE KADAR KAC POZISYONU VARDI BEN GÖRMEDIM YANI DEMEK ISTEDIGIM BEN MALUBIYETE RAMEN OYUNDAN COK MEMNUNUM BANA ÜMIT VERDI
bence ayrı maçları izlemişiz walla... staddaydım walla hiçte yazdığın gibi değildi... ayrıca 3-1 yendiğimiz maç sonrasıda aynı yorumları yaptım. çünkü görünen köy kılavuz istemez der bit TÜRK atasözü...
Bu Konuda fatihada58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 00:06   #76
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
karanlıkkale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Berkkaya5858

sövseydin bari...

eleştiriyi anlarım ama kazma lafı bence çok ağır..
ya kardeş o kadar sinir bozucu bir durumki insan tutamıyor kendini hicde kimseye kimseye soyleme azbile solemis ersen ıcın ozellikle geldiginden beri birsey yapamayan biri icin az soylenmis laf kardesim sivasspor onemli olan eger basarılı olursan ovgu alırsın ama harbi kazma ise biri onun sivassporda isi olmamasi lazım olmuyor olmuyor zorlamaya gerek yok ersen onur cihan ugur kim bunlar ne yaptılar uffff uffffff
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda selimdelen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 00:06   #77
fatihada58
Yiğido

Arkadaşlar yahu futbol 10 kuraldan oluşan basit bir oyundur... Açık kalp ameliyatı değil yani... Herkes yorum yapabilir bu kuralları bilen.. ve hose morhino hayatında top oynamamıştır...
Alt 09.08.2009, 00:07   #78
AlBeyaz58
Acemi Yiğido

27 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 581 AlBeyaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İŞ YÖNETİME VE TARAFTARA DÜŞÜYOR;

- Sivas'ın Sivastan başka dostu yokmuş gibi davranması lazım,
- İstanbul takımlarına (Özellikle Fenere) dost gibi değil rakip gibi davranılması lazım
- Kaliteli ve pahalı oyunclarımızı özellikle fenere peşkeş çekmemek lazımm
- Herkesin SİVASSPOR menfaati için çalışması lazım başka İstanbul takımlara (???) şirin gözükmek için takımın motivasyonunu düşürmemek lazım...
- Sivasspora DEPLASMAN'a gelen takımlara fair play yapacaz diye
taaa YOZGAT'tan itibaren kırmızı halı sererek karşılamayalım. Deplasmanda
olduklarını hatırlasınlar. Korksunlar. Dışarı çıkamasınlar.
(Bizler takımlar avrupaya gittiğinde tir tir titriyorlar unutrmayalım)
- Büyüklere defans yapmayı ben kabul etmiyorum. Defans yapmak demek
Tavuğun alta yatıp horozun onu gagalamasını beklemesidir
(En iyi defans
hucumdurr)
- Medyayla kavga halinde olmamak lazım (yöneticiler açısından önemli)
- Sivasspor üç büyükleri biraraya getirdi. Birbirlerine başarılar dilemeye başladılar. Ama İş sivasa gelince hepsi Bizim başarısız olmamızı istiyor çok ilginç geliyor bana. Bu düşmanlığın bir sebebi olmalı ??? Bence SİVAS ve SİVASLI'lar değil...??

Daha yazacak çok şey var onları da biraz siz ekleyin...
AlBeyaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda AlBeyaz58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 00:08   #79
fatihada58
Yiğido

ayrıca ilk galibiyetimizi 4. haftada alırsak iyi. bide bugün yensek bile bu futbolla bi yere gidilmez sahte başarılar kandırır tıpkı geçenki galibiyet gibi...
Bu Konuda fatihada58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.08.2009, 00:10   #80
starkhan
Yeni Yiğido

starkhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 starkhan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçın son anları ikinic golu yemiş maglup duruma düşmüşüz, normalde maglup takım atak oynarki beraberliği yakalasın.Bİrden Trbazon oyuncu deiştiriyo son dakikalarda ama Trabzonlu oyuncu agır adımlarla sahayı terkederken ben bekliyorumki (Mssela Hayrettin veya İbrahim nede olsa Sivaslılar ya hani) rakip futbolcunun sahayı daha çabuk terketmesi için bi şeyler yaparlar.Ama nerdeeeee Yabancı bir futbolcumuz olan kamanan gidip sarı kart görme pahasına adamı itekliyor ve kartıda görüyor.Ya bizim diger futbolcularımız? Onlar elleri belinde maçın bitmesini bekler gibiydiler.Belkide Trabzonun direkten dönen iki topu yada 10 sn içinde petkovicin çıakrdıgı iki top bizimkileri bu duruma itmiştir ne dersiniz? Hani acele etmeyip bir gol daha yemeyelim düşüncesi olabilirmi? Şaka bir yana ama bugün resmen rezil oynadık.Eserinizle övünebilirsiniz( Kim demeyin takımı bu duruma getiren her kimse O)
starkhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı