Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"
Alt 21.08.2009, 09:27   #71
ozzy58
Yeni Yiğido

ozzy58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ozzy58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"

bırak hoca bırak düzelme yolundymış bizim karnımız bunlara tok yönetim sana karışmıyor istediğini alıyorsun istediğini gönderiyorsun menajersinya kervan yürümeyince senle çalışmak istemeyen futbolcuları gönderiyorsun kumpasın iyi işliyo olan sivassporuma oluyor geçen seneki futbol nere bu seneki futbol nere bu seneki tabloya bakın arkadaşlar

O - G - B - M - A - Y - P - AV
9 1 1 7 7 27 4 -20

bu takım bu sene averaj takımına dönderildi geçen sezon belki 45 maçta 27 gol yemiştik bu sne 9 maçta bülent uygun miladın doldu alacağını aldın kazanacağını kazandın pılını pırtını topla tesislerdeki sakaryalı hemşehrilerini al ve çek git...
ozzy58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2009, 09:32   #72
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

HERKES TAKIMA DÜZELME YOLUNDA DİYOR AMA TAKIM 3-5 YİYOR. EĞER İNSANLARIN FUTBOL MANTALİTESİ BUYSA HAYRET VALLAHİ. RAKİP O KADARDA ETKİLİ OYNAMADI. BİZ SIFIRDIK SADECE. YASİNİ BİLİCAYA TERCİH EDENLERİN NASIL BİR DEFANS KUDUĞU ORTADA. SİLLA DİALLO OLSAUDI BÖYLEMİ OLURDU. BİR BALİLİ OLSAYDI RAKİP DEFANSI SAĞITMAZMIYDI. MUSA VARYA O ATAR. ISKA GEÇER ANCAK.BÜLENT HOCA ÇOK İYİ BİR TEKNİK ADAM.3 YERİZ 4 YERİZ AMA 5 YEMEYİZ DİYORDU. 5 YEDİ.8 YEMEYİZ DİYORDU HAFTAYA ONUDA GÖRECEĞİZ BU GİDİŞLE.DEDİMKİ MUBAREK RAMAZAN BAKIN DEDİM HANİ SİVASTA LAİLAHE İLLALAH VAR DİYORDUN HADİ DEDİM AMA 3 YEDİK.BELKİDE RAMAZANIN YÜZÜ GÖZÜ HÖRMETİNE OLDU.FAZLADA OLABİLİRDİ. BÜLENT UYGUN NOLUR KİMSEYİ KANDIRMA. BU TAKIMIN İSKELETİNİ BOZDUN. GEÇEN YILKİ TAKIMDAN SADECE MUHAMMET ALİ GİDECEKTİ. SEN HERKESİ GÖNDERDİN. OLİVİERA PAŞEKO GİBİ BİR FUTBOLCUYU HARCADINYA BUNUN VİCDANİ SORUMLULUĞUNU HEP TAŞIYACAKSIN. SİVASA BAYRAK OLACAK BİR FUTBOLCUYA HİÇ ŞANS VERDEDİN. ŞİMDİ İYİ OLACAĞIZ İYİ OLACAĞIZ DİYE İNSANLARA LAF ANLATIYORSUN. UEFA ŞAMPİYONUDA OLSA RAKİP YENEMEYECEĞİMİZ BİR RAKİP DEĞİLDİ. PETKOVİÇ LİG BAŞINDAN BERİ BİR SÜRÜ HATALI GOL YİYOR NEDEN AKINLA BAŞLAMIYORSUN. YAZIK ÇOK YAZIK EDİYORSUN SİVASA VE SİVASLIYA.TECRÜBE KAZANAYIM DİYE SİVASSPORU YAZ BOZ TAHTASINA ÇEVİRDİN. OYNAMA SİVASLA.
Alt 21.08.2009, 09:39   #73
yusuf2009
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yusuf2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet haklı önceki maçta 5 yemiştik bunda 3 yedik ama ve lakin kendi evimizde hoca geçenlerde bi demeç vermiş 2 yenilgi hiç birşey ne ikisi ne üçü bu arada mecnun bey bir hatırlatmamız olacak fenerbahçeyle ilgillendiğin kadar sivaslada ilgilensen takımın sivas hatırlatam dedim.Ama bunu böyle olacağı belliydi geçen sene bülent hoca çok şişinmişti yok fenerbahçeye talibim yönetirim falan mahfettiniz be takımı
yusuf2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2009, 09:40   #74
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Olumsuz yorum yapan arkadaşlar, siz demekki iyi gün taraftarısınız.. Bu takımın buralarda olduğunu bundan yaklaşık 5-6 sene önce söyleyen olsa deli mi bu adam derdiniz.. Sivasspor bu şehrin çok üstünde bir marka olmuştur.. Neyin kavgasındasınız anlamıyorum.. Dün seyirci profiline bakıyorum maçı izlerken, hayretler içinde kaldım.. Arkamda bir grup ağızlarında Fenerbahçe maçı sonucu ne, Galatasaray gol attı mı..? gibi üzerimize görev teşkil etmeyen ve Sivasspor ile hiç alakası olmayan takımları hemde güya Sivasspor maçını izlerken soruyorsunuz.. Onları Sivasspordan hala daha çok seviyorsunuz.. Yazıklar olsun.. Shakhtar 4.golü ofsat'tan atıyor, arkamda biri gol giye ayağa fırlıyor, doksan dakika Sivas için bile kılını kıpırdatmayan bu medine fukarası Ukrayna takımı dördüncü dolü atınca zil takıp oynuyor.. bu nasıl taraftarlık, bu nasıl Sivaslılık ya kardeşim herşeyi geçtik bu nasıl Milliyetçilik.. Yazıklar olsun size yaa.
Yarın birgün Mecnun Bey Başkanlığı bırakırsa, hani Trabzonululardan daha çok eleştirdiğiniz Bülent Uygun çeker giderse, ve yıllardır makus talihimizi yenecekmiyiz, birinci ligi görebilecekmiyiz dediğimiz yıllardaki Sivasspor'u tekrar 3.lig bataklığında freyat figan izlerken sizin vicdanınız nasıl rahat olacak soruyorum size karakteri henüz oturmamış fikir yoksunu küçük beyinliler..
Sayın Bülent UYGUN sizde boşverin artık 2 sene içinde gördük ki siz iyi giderken herkes yanınızdaydı.. Herkes size hayranlık duyuyordu, herkesin dilinde isminzi Pelesenk olmuştu, ya neden bu kadar başarılı oldunuz neden soruyorum gereği varmıydı bu kadar başarının, her sene son haftalarda düşme korkusu yaşatmanız gerekmezmiydi, ligde tutunalım yeter demeçleri vermek sizi daha çok sevdireceğini nasıl düşünemediniz.. Gecenizi gündüzüne ne diye kattınız.. Bir Sivaslının yapamacayağı kadar Sivas'a Sivasspor'a neden bu kadar hizmet ettiniz.. Derdiniz neydi söylermisiniz Bülent Hocam.. Ne alıp veremediğiniz vardı bizlerle.. Bizim ufkumuzu açtınız...
Ya siz Mecnun Bey, ya size ne demeli kendi kurulu düzeninizi bir hiç uğruna (Sivasspor'a) bozdunuz.. Ailenizden, çocuklarınızdan sürekli ayrı olmanızın sebebi Sivasspor'a Avrupa şampiyonlar Ligi maçı oynatmak gibi basit ve sudan ucuz ideallermiydi. Soruyorum size ne gereği vardı taşın altına elini koyacak ve sizden daha çok başarılı olacak, kendini yönetemeyen yöneticler yapsaydı bu işi.. Sizden daha çok başarılı olurdu.. Hiç yakıştıramadım size bu gömleği hep bir beden büyük gömlek giydiniz üstünüze.. Siz neden ucuz reklam peşinde koşmadınız.. Hep isminizi neden Sivasspor'un önünde tutmadınız.. Çok büyük hatalar yaptınız..
Son olarak herkes hata yapar.. Kimse dört dörtlük değildir.. Ama üçüncü lig bataklığında debenelnip durduğunuz o yılları düşünüp öyle konuşalım yorum yapalım.. Ben gerekli desteğin bu yönetime, bu teknik heyete ve bu futbolcular topluluğuna bu kötü günlerde verilerek gerçek birer fert olduğumuz göstermenin tam zamanı diyorum.. Fert diyorum taraftar demiyorum.. Futbolu bilen öncesini ve sonrasını iyi tartıp olumlu eleştirilerle yola çıkan her YİĞİDO baş tacıdır benim için.. İster stadta çekirdek çıtlatsın isterse gırtlağı patyalana kadar tezahürat yapsın.. Yeterki gerçek bir Kötü gün dostu olsun...
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Murad_Kelleci58'a Teşekkür Ediyor...
Böyle olmamalıydı
Alt 21.08.2009, 09:41   #75
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen Böyle olmamalıydı

Tamam, son UEFA şampiyonu Shakhtar, kadrosunu hemen hemen hiç bozmamış ve turun zaten mutlak favorisiydi. Tamam, sadece 4 yıldır Süper Lig’de oynayan Sivas’ın bu aşamada Shakhtar’la karşılaşabiliyor olması bile önemli bir başarı... Ama insan şunu düşünmeden de edemiyor; acaba Sivas’ta sezon öncesi planlaması daha doğru yapılsaydı, yine de 5 resmi maçta 14 gol yenir miydi?

Acaba bu takımı tarihinin ilk Avrupa macerasına taşıyan savunma dörtlüsü (Abdurrahman, Sedat, Murat, Hayrettin) henüz sezon başında Mbemba-Yasin gibi riskli denemelerle bozulmasaydı durum yine böyle mi olurdu?

Ne değişti?
Acaba pazardan perşembeye ne değişti ki, Fenerbahçe önünde yerlerini devşirme Murat ve Onur’a kaptıran orijinal sağ çizgi oyuncuları Abdurrahman ve Musa dün formalarını geri aldılar?

Acaba geçen sezon 11’ini tüm Türkiye’ye ezberleten bu takımın, sadece 5 resmi maçta (10’u yeni transfer) 20 değişik oyuncu kullanması normal mi? Geçen sene maç öncesi hiçbir gazetenin kadrosunu yanlış vermediği Sivasspor’da ne değişti ki, salı günü Shakhtar önüne kimlerin çıkacağını bugün hiç kimse kestiremiyor?

Bilmiyoruz. Hiç kimse bilmiyor. Tek bildiğimiz, sadece Bilica ve M.Yıldız’in eksildiği bu takım, toplamda bu denli eksilmemeliydi.

Böyle olmamalıydı...

Uğur MELEKE - Milliyet

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2009, 10:05   #76
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Erken uyarı iyi oldu. 2 haftaya kalmaz toparlarız.
Alt 21.08.2009, 10:11   #77
acakislalimahoni
Yiğido

acakislalimahoni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 acakislalimahoni isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bakın arakadaşlar şunu belirtiyim takımda kimse birbirine uyamıyor
yeni futbolcuların birbirini bir an önce tanıması lazım
şaktar macında deli etti ERSEN MARTİN TRANSFERİ BENCE BOŞA YAPILMIŞ
kamanan yanında erman kılıç oynasaydı bence daha iyiydi
daha ayağımıza gelen topu pas yapamıyoruz bu şekilde bizi daha cok yenerler takıma pas calıştırılması lazım
habire havadan sişir ersen martin bi halt yiyemiyor ne olcak
saktar gibi takımda acımaz adama
mehmet yıldız cok arandı dün
boaza iyi
ibrahim ünlü iyi
abdurrahman süper
geriside fos
ibrahim dağaşan sönmüş düz ovada gidemez olmuş
Bülent hocanın takıma bir an önce birbirine uyan ve isabekli yerden hızlı pas yapabilen bir hüviyeti kazandırması gerekir
cok üzülüyoruz istanbul takımı şakşakçılarınınn maskarası olduk
artık yeter
bir an önce toparlanmalılar
:(

AĞCA KIŞLALI
acakislalimahoni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2009, 10:19   #78
bhdr5858
Yiğido

bhdr5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 bhdr5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ağlamak istiyorum gerçekten nasıl iyi yoldayız 5 ten az yediğimiz 3 yediğimiz için mi iyi yoldayız ilk golde yasin topa vuramadı arkadan gelen gai attı kaleye yaptığımız net bir gol pozisyonu göremedim bunun için mi iyi yoldayız ilk iki hafta yenildik bide shaktara yenildik bundan dolayı mı iyi yoldayız
bhdr5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2009, 10:25   #79
Aydogan58
Yiğido

Aydogan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 Aydogan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dün dünde kalmistir bugün bugündür demi bülent bey,,,

dün türkiye 2ncisi olduk,, kil payi sampiyonlugu kacirdik.

bugün 5-0,,dan 3-0 geldik demi ???
Aydogan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.08.2009, 10:28   #80
1967 dernek serkan20
Usta Yiğido

1967 dernek serkan20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967 dernek serkan20 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

aaa yazık yav bu kadarda olmazki??
bu takım 2 yılda nerelere geldi.
şampiyonlar ligi dediniz oynadık yenildik,işin iyi tarafı ş.ligini gördük.
avrupa ligi dediniz oynadık yenildik,işin iyi tarafı avrupayı gördük.
ben olmasam bu takım bunlarıda görmezdi.
BÜLENT UYGUN.
1967 dernek serkan20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 1967 dernek serkan20'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
düzelme yolundayız, uygun