Alıntı:
yigido_sampiyon Nickli Üyeden Alıntı
bizim insanımız biraz balık hafızalıdır...yapılanları hemen unutur...
her takım zaman zaman düşüşe geçebilir...bugün bülent uygunu istemeynlere soruyorum, bülent hoca gitsin kim gelsin?? yılmaz vural mı? erdoğan arıca mı?
|
Arkadaşım olay Bülent Uygun'un başarılı olup olmaması değil.
Onun çok konuşması ve herkesi sivasspor'a düşman etmesidir.
Eğer Bülent Uygun çok konuşmayan ve sadece işiyle ilgilenen bir Teknik adam olsaydı emin ol bugün Daum'un yerinde kendisi olabilirdi ama
o kadar çok ve gereksiz konuşup insanların tepkisini çekiyorki koyu taraftarı olduğu Fenerbahçeli'ler bile Bülent Uygun'u sevmiyorlar ve başarısız olunca seviniyorlar.
Bunun ne kadar vahim bir durum olduğunu anlayabiliyormusun.
Kendisi Fenerbahçe hayaliyle yaşarken Fenerbahçeliler bile kendisini sevmiyor ve başarısız olunca seviniyorlar.
Oysa geçen sene o gereksiz ve saçma demeçleri vermese ve her uzatılan mikrofona konuşup, sıkıcı ve insanları ilgilendirmeyen açıklamalar yapmasaydı
belkide Bülent Uygun fenerbahçe'ye gelsin diye imza bile toplarlardı.
ama Fenerbahçe'dekiler bile bülent Uygun'u istemiyor sebep gereksiz ve anlamsız demeçleri ve sağa sola laf yetiştirerek kendi itibiraını sıfıra indirmiş olmasıdır.
Aykut Kocaman'da Fenerbahçelidir ama efendilik olarak, nerde nasıl konuşacağını bilmesi açısından Bülent Hoca'dan çok daha iyidir.
Sivasspor haberlerinin altında bir tane olumlu yorum yok. bir tane iyi yazan yok.
Herkes'in ağzında iyi oldu bülent çok sevindim bülent uygun gibi laflar var.
Bi insan herkesi kendine bu kadarmı düşman eder. kaldiki ne gerek var sağa sola laf yetiştirip, sürekli atışmaya.
Elbette Yılmaz Vural yada Arıca gelmesin ama bir Bülent Uygun çıkaran bu kulüp bir bülent Uygun daha çıkarır ondan kimsenin şüpheside olmasın.
Bülent Uygun benim alternatifimde hazır demişti. bence Görevi bi kaç haftalığına alternatifine devretsin bakalım gerçekten doğru söylüyormu.
Hemde kendiside bu arada biraz dinlenip kafasını toparlamış olur.