Alıntı:
MustafaParlak Nickli Üyeden Alıntı
Şu Sitede Bir Yorum Beni Bu Kadar Yıkabilirdi Emre Abi Sende Bizi Yalnız Bıraktın Bunların Karşısında Baksana Kaldık 3-5 Kişi Yine Yan Yana Bari Siz Yapmayın Bu adamı Tanıyanlar yAPMASIN Ne zaman Düzelecek Dedi Düzelmedik Paramız Yok İşte Mecnun Bakan İftardaDA sÖYLEDİ YOK Kardeşim tÜRK aSAM sİVASA gELMİYORKİ yABANCI gELSSİN sİZ Tanıyorsunuz bu Adamları Bari Siz Yapmayın Emre Abi...!
|
sonuna kadar destek hep destek ama ne bır takım ruhu var ne bır sistem var nede dogru durust bir atak..bıle bıle ıntıhar etmeye ızın veremem kardesım..gecmısde ne kadar yararı olmussa hela olsun demıssek sımdı 3 den asagı yemıyorsak mılletın agzına sakız olmussak da istifa derım ben arkadas..
Ne demek parası yok bana palavra okumasın kımse nasıl para yok 2 senedir İddaa da n reklam gelırlerınden mac yayınlarındn kım bızım kadar aldı ? 1 ğs 2 biz baskası yok arkadas galıbıyet basına yüzmılyar lar aldık olmadı iddadan reklam gelırlerınden tut a dan z ye para almadıgımız destek gelmeyen yer kalmadı dogru mu ? dogru...bılıca tum balılı sylva dıallo gıtti o kadar para da bır geldı dogru mu ? dogru
pekı dıyeceksın transfere gıttı ne transferı arkadas nerde serbest topcu var aldık getırdık nerde tecrubesi adam var getırdık 11 e sokduk onlarca topcu aldık aldıklarımızın sadece 1 2 sı dogru durust parayla geldı !!! oncekı seneyı katmıyorum bak o kadroya 1 2 kısı anca geldı disardan oyle basladık lge
bülent hocamız ısı bılıyor arkadas : adam dıyor kı ben bunu boyle yapıyım tutarsa egeeer " bakın arkadaslar bızım paramız yok ama neler yapdık nerelere getırdık takımı bız buyuz " he tutmadımı onunda caresi var : " paramız yokdu boyle genc yeteneklı yada medyada tanınan bazı bedelsız oyuncuları aldık olmadı " dıyıp kenara cekılcek..
yemıyorum ben kardesım yemıyorum bana kımse masal anlatmasın !