Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
ALEX FERGUSON ÖRNEĞİNİ UNUTMAYIN HEP KAFANIZIN BİR YERİNDE DURSUN İSTİKRAR BAŞARININ TEMELİNDEDİR
HOCAMIZA GÜVENİYOR VE SONUNA KADAR DESTEKLİYORUZ
KİŞİSEL SOSYAL SİYASİ GÖRÜŞLERİMİZ UYMASADA BAŞARIYA AÇ BİR ŞEHİRE VE AÇ BİR HOCAYA UYGUN BİR ZEMİN BENCE BU UYUM DAHA ÇOK BAŞARI GETİRECEKTİR SİVASA VE SİVASSPORA
|
Sonsuza yani mezara kadarmi destekliyelim ??? Hic bir Sivasspor taraftarinin Hoca ile Kisisel sosyal siyasi Bir sorunu oldugunu düsünmüyorum !!! Sivassporda Cok seyler yanlis yapiliyor onuda görmemezlikten gelemeyiz.Alex fergusonla Bülent hocayi kiyaslaman cok yanlis biri futbolun profesorü digeri yeni yeni emeklemeye calisan Tercübesiz zamana ihtiyaci olan bir Hoca . benim anlamadigim Nicin yabanci futbolcular transfer edilir, Yedek klübesinde otursun bizdede yabanci futbolcu var iste bakin yedek klübesinde mi diyemi Paralar verilip alinir !!!! yoksa takima katkisi olmasi yönündenmi Paralar verilip Transfer edilir. Paramiz yok deniyor !!! o zaman hic oynatmadigin futbolculari nicin taransfer ediyorsun diye biri sorarsa hocanin cevabini bende merak ediyorum.Her maglubiyetten sonra Hoca bütün sucu kabulleniyor ??? her sucun bir cezasi olmali Normal hayatimizda da öyle degilmi !!! Bir insan bu kadar suc isleyip isledigi sucuda kabul ediyorsa bu nada bir ceza verilmeli !! Mecnun baskan Artik Bülent uyguna cezayi kesmeli Bu nasil olur onu ben bilemem Para cezasimi olur Medya yasagimi olur yoksa baska seymi olur onu ancak Patronu mecnun otyakmaz bilir. diyecegim takimda cok sacma sapan seyler oldu iyi giden Bir takimla bu kadar oynanamaz Bir kac nokta transfer yapilmis olsa idi her sey mükemmel olurdu arti Bu kadarda para ile ise yaramayan iskarta tranferlere gerek kalmazdi paralar kasamizda kalirdi...