Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Maç Nasıl Sonuçlanır ?
Sivassporumuz Kazanır 671 68,75%
Beraberlik 54 5,53%
Eskişehirspor Kazanır 251 25,72%
Katılımcı sayısı: 976. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor
Alt 08.12.2009, 01:27   #71
adıge26
Yiğido

adıge26 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 adıge26 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Eskişehirspor

Acil puana ihtiyacı olan takım sivas o yönden biz avantajlıyız bi aksilik olmassa kazanırız buyuk ihtimal dostca bi mac olsun
adıge26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2009, 03:18   #72
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

biz bu yil cok büyük firsatlari teptik,eger gecen sezondaki kadromuz olsaydi simdi kayserispor yerine acik ara biz liderdik.rakiplerimiz kadrolarini korumasini bildi ve dahada güclendiler onlar biz gibi bir kac kurus icin iyi oyuncularini satmadilar.gecen sezon maci kac kac yeneriz diye konusuyorduk simdi ise kactane yeriz diye konusuyoruz.INSALLAH ara transferlerini isabetli kulanirizda ligde kalmayi basaririz.
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2009, 12:36   #73
KaradenizESES
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KaradenizESES FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maç öncesi Sivasın taraftarları maç hakkında ne düşünüyor? bizim hakkımızda ne düşünüyorlar diyerek bu sayfayı okudum dayanamadım üye oldum. Ya arkadaşlar bu kadar karamsarlığa gerek yok. Hem bizim için Sivasın yenmesi Eskişehirin yenmesi yada maçın berabere bitmesi çok önemli değil. Önemli olan dostluk kazansın Anadolu kazansın. Antibizans duruşumuz kazansın. Gönül isterki her Anadolu takımı başka bir Anadolu takımı ile karşılaşma yaptığında taraftarlar el ele kol kola o şehri beraber turlasınlar bizansa inat kardeş olmalıyız. İlk önce içimizdeki (Allaha şükür benim şehrimde yok denecek kadar az) bizanslıları yok edelim sonra tüm Anadoludakileri. Bir aksilik olmazsa maça geleceğiz. Yine bir aksilik olmazsa sizinle beraber el ele kol kola şöyle kısa bir Sivas turu yapmak isteriz. Kolleksiyonumda Sivasspor atkısı yok kolleksiyonunda ESES atkısı olmayanlara duyurulur. Maça gelince dostluk kazansın iyi oynayan kazansın.
KaradenizESES isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı KaradenizESES'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2009, 13:50   #74
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
KaradenizESES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maç öncesi Sivasın taraftarları maç hakkında ne düşünüyor? bizim hakkımızda ne düşünüyorlar diyerek bu sayfayı okudum dayanamadım üye oldum. Ya arkadaşlar bu kadar karamsarlığa gerek yok. Hem bizim için Sivasın yenmesi Eskişehirin yenmesi yada maçın berabere bitmesi çok önemli değil. Önemli olan dostluk kazansın Anadolu kazansın. Antibizans duruşumuz kazansın. Gönül isterki her Anadolu takımı başka bir Anadolu takımı ile karşılaşma yaptığında taraftarlar el ele kol kola o şehri beraber turlasınlar bizansa inat kardeş olmalıyız. İlk önce içimizdeki (Allaha şükür benim şehrimde yok denecek kadar az) bizanslıları yok edelim sonra tüm Anadoludakileri. Bir aksilik olmazsa maça geleceğiz. Yine bir aksilik olmazsa sizinle beraber el ele kol kola şöyle kısa bir Sivas turu yapmak isteriz. Kolleksiyonumda Sivasspor atkısı yok kolleksiyonunda ESES atkısı olmayanlara duyurulur. Maça gelince dostluk kazansın iyi oynayan kazansın.
istanbul yalakalarına inat anadolu diyorum
Alt 08.12.2009, 14:20   #75
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1291 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Ümit Karan, Mehmet Yılmaz ve Serdar Özbayraktar'dan sonra takımın sağ kanattaki etkili ismi Burak Yılmaz'ın da sakatlığı sebebiyle Sivasspor maçında forma giyemeyecek. El saka'da cezalı.

Bizdede Sezer ve İbrahim kart cezalısı, Mehmet aylardır sakat Kamanan ve İbrahim Şahin ise oynayıp oynamayacağı belli değil.

Her iki takımda da Ciddi eksiklikler var İlk golu atan bu maçı alır gibi görünüyor.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2009, 18:58   #76
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 775 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
KaradenizESES Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Keske her eses'li sizin gibi dusunse,

Malesef Sivas'ta 3 buyutulmuslerlere ilgi cok, ama bunlarida asacagiz.
Istedigimiz dostca ve adil bir mac olmasi dilegiyle..
Alt 08.12.2009, 19:58   #77
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1122 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bizim Her macimiz Final Niteliginde...Bundan Sonra Kendinden Emin Bir Sivasspor Izlemek Dilegiyle...Sivasimiz Kazansin
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı subasi29'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.12.2009, 21:39   #78
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu hafta diyarbakır-kasımpaşa maçı var...

tarihi fırsat şu an ayağımızda...

bu maçı alırsak sadece üç puan değil en az artı 3 puan daha alacağız....

yoooooook bu maçı alamazsak, artık bütün ruhsuzların Allahım belasını versin, artık onları oynatmamak kovmak gerekir, eh biz de yavaş yavaştan bank asyanın yoluna düşeriz...

bakın buraya yazıyorum: ya çıkacağımız ya da düşeceğimiz maç bu maççç
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2009, 21:45   #79
efendigardaş
Yiğido

77 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 efendigardaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HİÇ KARAMSARLIĞA GEREK YOK TELAŞ ETMEDEN RAKİBE BASARAK TOP ÇEVİREBİLİRSEK MAÇI ALIRIZ KASIMPAŞA MAÇINDAKİ HATALAR YAPILIRSA İŞİMİZ ZOR...***
efendigardaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.12.2009, 22:12   #80
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

vay anasını be geçen sene eskişehir maç topiğini bir okusalar es es lilerle ne hemgame ne fırtınalar kopmuştu.bizim havamızdan geçilmiyor bize yan bakılmıyordu.Eskişehirli kardeşlerimizde kendi sevdalarından bizimle çok sert tartışmalara giriyorlardı.Şimdi biz kendi takımımızdan ümidimizi kesmiş es es liler bize moral veriyorlar.

O zamanda söyledik bu zamanda söylüyorum.Anadolu kardeşliği puan da yalandır.Taraftar olarak çok samimi ilişkiler olabilir ama maç günü geldiğinde kimse kimseye acımaz.Es es li kardeşlerimiz şehrimize hoş gelir sefalar getirir.Erken gelsin şehrimizde gezsinler.Soğuk havalar biraz tedbirli gelin.İnşallah şehirde gezerken karşılaşırsak görüşürüz.

Şimdiden deplasman tayfaya allah yollarını açık etsin kazasız belasız gelmeyi nasib eylesin...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır