Alıntı:
yigido yakup Nickli Üyeden Alıntı
bu baslik ve yazilan yorumlarin cogunu birde takimimizin bu seneki durumu ile gecen seneki durumunu gözler önüne aliyorum birde muhsin hocamizi ve bülent hocamizi kiyasliyorum 7 haftada istifa derken 27 hafta sabreden insanlari degerlendiriyorum ben bu isin icinden cikamiyorum.
beyler bir yerlerde yanlisimiz ve inadimiz var hemde cok cünkü hicibir varligi olmayan adam 27 mac kredi sonunda istifa diye bagiriyorlar ama bu takima tarihi günler yasatan insana 7 hafta yorum sizin beyler.
simdi burda elestirilebiliriz ama onu aradigimizda apacaik ortada acaba bu kadar elestirdigimiz bülent hoca takimin basinda olsaydi bugünleri yasiyor olurmuyduk.
|
KARDEŞİM HAKLISIN BÜLENT HOCAYI BEN SAVUNANLARDAYIM ADAMIN SİTESINE BAKTIM HALA SİVASSPORLA İLGİLİ ŞEYLER VAR HATTA TAMAMEN HEP..YA BÜLENT HOCA BİZE HAYAL OLARAK GORMEDİĞİM ŞEYİ YAŞATTI DUNYAYA TANITTI SOKAKLARA BAYRAĞIMIZ ALIP CIKTIK COK ŞE YASADIK HİÇBİR ANADOLUNUN YASAMADĞI ŞEYI YASATTI TAMAM BELKI KADROYU BOZDU FELAN AMA 7 HAFTADA NASL ISTIFA DİE BAĞIRDILAR NASIL YAPTILAR ADAM 7 YIL EMEĞİNİ VERMİŞ VE SİVASIN TARIHINDE HAYAL OLARAK GORDÜĞÜ ŞELERİ YASATMIŞ BENCE DEVRE BITENE KADAR SABIRLI OLUNMALIYDI YA BU ADAM KIMKI BUNA BU KADAR SABIRLI OLUYOLAR YA SİVASI BATIRDI RESMEN DÜŞÜRDÜ MUHSIN BULENT HOCANIN 1000 DE BİRİ ETMEZ BULENT HOCA FUTBOL OYNATIODU YENILIOSAKDA FURBOL GOL GORUODUK YA ŞİMDİ,???
TABİ YA KAC MİLYON SİVASLI HALAN ISTIYOR BÜLENT HOCAYI SEVIYOR CUNKU BENDE SEVENLERDENIM.HERKESIN YORUMU KENDINE TABİ..İNŞALLAH Bİ GUN GERİ DONER BÜLENT HOCA GİTMESEYDI BELKI BU DURUMDA OLMAZDIK DÜZELTICEKTI KREDİ VERİLMELIYDI SİVAS İÇİN YAPTIKLARI BENCE BİRAZ DAHA KREDİ VERİLMELIYDI BUNU SONUNA KADAR HAKEDIYODU ODA KENDİ KACMADI TARAFTAR İSTIFA DEDİ ADAM HANGİ YUZLE DURSUN KIM ARKASINDA OLDU GİTME DEDİ KİM SAHIP ÇIKTI KIMSE...