Cevap: RIZA ÇALIMBAY GÖREVE......
Enteresan bir lig yaşıyoruz.Geçen yılın popüler E.şehiri bu yıl sonlarda, gariptir geçen yılki Rıza hoca bu yıl da E.Şehirin başında, hoca aynı ise neden takım sonlarda?değişen bence lig ve lige bakış.Bizim şu anki sancılı günlerimizde hoca değişimi ikinci planda olmalı, ne gariptir geçen yıl sivas ligden düşecek derken mesut hoca geldi ve ligde kaldık, değişen ne oldu, aynı hoca ile devam ediyoruz.yenilginin mimarları hocalar mı yoksa takımmı yoksa yönetim mi?bunları bilmek gerek, hocamı diyor oyunculara "kerdeşlerim bu hafta yenilin, ya da gol atmayın...."bunları geçelim.sabırlı olalım, GS nin ilk 3 haftaki performasını biz yaşayasakdık eminim hocayı hemen paketleyelim diyecektik, ne oldu GS şimdi seri yakaladı.sabırlı olalım, farzedelim mesut hoca gitti, rıza hoca geldi.rıza hocanın gelmesi ile kan değişimi oldu takım bir kaç maç kazandı sonra aynı hezimetleri yaşadık, sonra yine diyeceğiz hocayı paketleyelim.sonra kim gelecek?
bu mantığı bırakalım,biraz sabır.yenilgiyi bir kaç kişiye mal etmeyelim, sabır edelim dedim denilecek ki nereye kadar?zurnanın zırt dediği yere kadar...
bir kaç maç seri yakalasak eminim bu istifa sesleri ya da hoca değişimi sesleri bitecek.ben bu takımın başarılı olması için tek eksiğin motivasyon olduğunu düşünüyorum.onun için herkes tek vucut olmalı.Kumaş aynı, terzi değişse de eldeki mazlemeden pek fazla şey beklememek gerek değil mi?