biz burda içimiz içimizi yiyor kendimizi zor tutuyoruz nerdeyse ağlacahız gibi ALLAH tan korkun bu taraftarı bu takımı ağlatmayın biz böyle iken siz neden böle basit açıklamalarda bulunup kendinizi kandırıyorsunuz yetmezmi bukadar yalan dolan hep laff var hiç icraat yok nolur ama nolur yeter artık üzmeyin bizi
Iste Siradan,Ici Bos Bir Aciklama Daha...Futboldan Anlamayan Bir Adami Getirin Vee Saadece Ozet Goruntulerini izletin Bu Adamdan Daha Fazla Seyler Soyler...Her Hafta Kendini Kurtaracak Aciklama Yapiyor.Buca Macinin Senin icin Kurtulus Maci Olacagindan Eminmisin ? Seni Bilmem Ama Bizim Hic mi Hicc Tahammulumuz Kalmadi !!!
Sizin hicbirsey umurunuzda mi sivasspor, dibe vurdu sondan ikinci sanki ortalarda oynuyoruz. Size karsi hicbir güvenimiz kalmadi sizi apar topar görevinize son verseler hic üzülmem, tek üzüldügüm sayin ertugral di
ne yapmaya calisiyorsunuz hic belli degil insallah biran once duserizde kepazeliginiz devam etmez biz onurlu bir sivas bekliyoruz yerlerde paspas gibi surunen degil beceremiyorsaniz cekilin ligden yada bilenler becerenler gelsin yeter bukadari beyler yeter
mesut hoca ben sana hocaliktan anlamiyorsun demiyorum nede olsa meslegin, ama konustugun zaman hem kendini hemde bizleri kandiriyorsun kendini ve sivassporun gelecegini düsünüyorsan istifa et hocam
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 57 Mehmet'a Teşekkür Ediyor...
PROTESTO EDIYORUM düsman bildigimiz takim trabzondan 6 yedikten sonra yüzü kizarmayan ve istifa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM kendi evimizde antepe puan verip istifa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM düsmemek icin rakip olacagimiz tek takim manisadan 3 yeyipte kulak asmayan istifa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM 5 mactir yenilmedigimiz gayseriden 4 yedikten sonra istafa etmeyen bakkali PROTESTO EDIYORUM 17 macta 1 galibiyet alan ve kendini basarili gören teknik heyeti ve yine PROTESTO EDIYORUM bunlara kulak asmayip bu takimda durmak isteyen bakkala destek cikan yönetimi PROTESTO EDIYORUM
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı halilim5858'a Teşekkür Ediyor...