Cevap: Maçın ardından...
Sevgili Futbolcularımız,
Belki sizden çok şey istiyor gibi görünebiliriz ama inanın çok şey istemiyoruz. Seçtiğiniz bu mesleği iyi bir şekilde icra etmenizi, iyi antrenman yapmanızı, kendinize güvenmenizi, bulunduğunuz konumu dikkate alarak geçmişte yapmadığınız - yapamadığınız değil yapmadığınız- mücadelenin daha fazlasını bugün yapmanızı , size değil ama Sivas kelamına, Sivasspor aşkına gönlünü veren milyonları dikkate alarak mücadele etmenizi istiyoruz. Bizde biliyoruz ki sizler çok üstün kabiliyetli yıldızlar değilsiniz. Belki büyük takımlarda da yer alamayabilirsiniz. Ama bulunduğunuz takımda öyle "Koşsamda oluur koşmasamda, yatsam da olur çalışsamda" diyebileceğiniz bir takım değil.
Lütfen şapkanızı önünüze koyun ve düşünün , "Ben Sivasspor'a ne verdim, Sivasspor bana ne verdi" diye. Bizler eminiz ki adınız, sanınız ne olursa olsun Sivas ve Sivasspor sizlere hakettiğinizden daha fazlasını verdi. Hatta öyleki bazınız yan gelip yatmaktan kalas olmaya yüz tuttunuz. Lütfen 4/4 lük idman yapın, maç çıkarın. Aksine düşünceniz varsa çıkın ve adam gibi ifade edin. Yüreğiniz varsa "Hocam bu hafta ben bu formanın hakkını veremeyeceğim " deyin. O formanın hakkını verecek birileri giysin.
Ben hala anlamıyorum "Bir insan 15 maç forvetim diye maça çıkıyor, hepi topu 2 gol biri penaltıdan atıyor ve hiçbirşey yokmuş her şey yolundaymış" gibi ortalıkta dolaşıyor. Demiyor ki Hocam ben kendimi iyi hissetmiyorum ya da daha iyi olmadan bu formayı haketmiyorum deyip hakedene vermeliyim demiyor.
Eğer onlar demiyorsa Sivasspor'umuzda bunları diyecek birileri mutlaka olmalı.
Sözüm onlara...
|