Biz:Tribünde 90 dkk Susmadık Takımızı Sesimizin Son Vol une Kadar DestekLedik Görevimizi Yaptık
Sedat:Yaptığı Onca Şeyden Sonra Gelmiş Bide Tarftardan İstekte Bulunuyor Hafta İçi. Maçta Bi Baktım Sedat Yine Polat Alemdar Olmuş Asıor Kesiyor Kırmızı Kart Görüyor Sonraada Cıkarken Bide Utanmadan Tribünlere Hareket Çekiyor Kimsin Sen Sedat ?? Bilicanın Yanında Sırıtmayan Adamdın Kimse Farketmiordu Ama Sen Bi Hiçsin Futbolcu Olarakta Karakter Olarakta Senin Bu Takımda İşin Yok Defol Git Giderken Mehmetini Al vee Git ...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı NAUGHTYBOY58'a Teşekkür Ediyor...
senin gibi canıl bombaya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum artık sedat çok basit kart görüp takımı sabote ediyorsun kusura bakma ben seni ilk onbirde görmek istemeyenlerdenim artık
arkadaşlarını satan
taraftarını satan
bülentin has çocuğu
babasına çeken
sedat artık git evine
go home sedat trabzon
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı fatihcan58'a Teşekkür Ediyor...
kardeşimm sen sivası hiç izledinmii merak ediyorumm adamın kart görmeden tamamladığı bir maç yok adam stopermi sol şeritmi belli değill alllahtan kırmızı kart gördüde uzun bir aradan sonra gol yemedikkk servet gittti blica gittii adamın ne olduğu anlaşıldıı sen hala bu adamlarla devam diyorsunn ilk yarı bunu yapan 2nci yarı neler yapar bilmiyorum ama belkide rıza hoacanın büyükk operasyon yapacağız devre arasındaki demecinden gideceğini biliyor ve takımını satıyor
Bu Konuda fatihcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bu cikislarinla ailenide zor duruma sokuyorsun.Sen aile gecindiriyorsun senin sorumluluklarin var.Söyliyecek bir söz bulamiyorum .Cok yazik.Tedavi olmani öneriyorum.
yeter artık sedat efendi bu akdar sorumsuluk laubalilik olmaz her maç bir facian var kartın var yaptığın bariz hataların var devre arasında sana yol göründü git artık faydandan çok zararın var bazı arkadaşlar şunu demişti yanından bilica gibi bir adama gidince gerçek kapasiten çıktı ortaya ne de haklılarmış o arkadaşlar bazıları ise sedatı takımın sembollerinden biri ilan etmişti nerdeler şimdi? formayı yere çalan adam döven ve her maç takımı için bomba olan bir adamı istemiyoruzzzz