Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Eğlence

Eğlence Bu Bölümde eglenebilirsiniz

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
Alt 06.02.2011, 16:22   #71
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ♦__Maç Anıları__♦

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pankart neydi acaba
SİVAS TRABZ10'A GOLBASTI
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı erhan 10'a Teşekkür Ediyor...
Alt 06.02.2011, 18:07   #72
kartalyiğido
Acemi Yiğido

kartalyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 kartalyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Unutamadığım maç çok ama 90 ıncı dakikada gol atmak, hemde deplasmanda atılınca, golü defans oyuncusu atarsa, pek yapmam ama sevinçten ağlamıştım, yer Bursa sezon 2007/2008 herhalde 24 üncü hafta golü atan Apdurrahman Dereli, bunu yazarken bile heyecanlandım
kartalyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2011, 18:12   #73
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
erhan 10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVAS TRABZ10'A GOLBASTI
http://resimzade.com/Show.html?i=5264&token=101947
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58_SEMİH_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.02.2011, 18:43   #74
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 914 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

80'li yılların başlarıydı ..Sivasspor o zamanlar 2. ligdeydi...O yıl Sivas'ta özel bir turnuva düzenlenmişti..Turnuvanın geliri KaraKuvvetlerini Güçlendirme Vakfına verilecekti..Turnuvya sivassporun dışında 3. ligden Tokatspor,1. ligden ise G.antepspor ve Boluspor takımları katıldılar...Turnuva kışın devre arasında düzenlendi..Sivas'ta herkes çok heyecanlıydı..Çünkü Sivas'a 1. ligde oynayan hem de 2 tane takım geliyordu..Biletler çıkar çıkmaz tükenmişti..4 Eylül Stadı tıklım tıklımdı..Statta iğne atsan yere düşmeyecek kadar seyirci vardı..Ben stattaydım..Maçları 2 gün boyunca izledim...Ozamanlar amatörde takımda oynadığım için kulüp bize maçlara serbest giriş kartı çıkarmıştı..Bölge müd. özel bir turnuva olmasına rağmen amatör oyunlara kıyak geçerek bizzim maçlara bedava girmemize izin vermişti..Hayatımda ilk defa 1. ligden hem 2 tane takım izleyeceğim için çok heyecanlıydım..Maçları şu anda Maratonun yeri olan açık tribünden izledim..O zamanki Boluspor ve G.antep takımları 1. ligde fırtına gibi esiyorlardı..Bolusporda Türk Futbolunun gözbebeği Halil İbrahim de oynuyordu..Halil İbrahim'in 22-23 yaşlarındaki en iyi zamanıydı..H.İbrahim bu zaman kadar gördüğüm en iyi forvet oyuncularından biridir..Maç sonuçlarını tam hatırlamıyorum am finalde G.Antep ve Bolusporun oynadığını bizimde Tokat ile 3. lük maçı oynadığımızı hatırlıyorum..G.Antep de ise İngiltere'Den 8 tane gol yiyen F.B. nin meşhur kalecisi Kova Yaşar vardı..Yine G.antep takımında F.B. ye transfer olacak olan rahmetl,i Hüseyin de oynuyordu..Sivassporun g.antep maçında hepimiz çok heyecanlanmış;hop oturup hop kalkmıştık ama o zmanlar 1.lig ile 2. lig takımları arasında çok fatrk olduğu için maçı kaybettik ama Sivassporla 1. ligden bir takımı izlemek hepimizi çok mutlu etmişti..Mçlar kar altında oynamıştı...Maçlar bittiğinde stataki herkes katılan takımları o kadar alkışlamıştı ; stattatki herkes sivassporun stadında 1.lig takımlarını izlemenin zevkini ve gurunu yaşamıştı...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.02.2011, 20:51   #75
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

sivasspor 3.ligdeyken sivas demirsporla aynı gruptaydı...gündüz maçıydı stat tamamen doluydu ve demirspor da inanılmaz bir şekilde maça asılıyordu oldukça gergin bir maçtı ve malesef sahada yine adi bir hakem vardı verdiği kararlarla ortamı iyice germişti..sivas yine her zamanki gibi şampiyonluk parolasıyla lige başlamıştı. maçta sivasspor golü de attı ama tam hatırlayamıyorum yan ağlardan mı içeri girdi diye yoksa dışardan mı çevrilmişti diye hakem golu vermemiş ve maç 0-0 bitmişti.maç sonunda tribünler demirsporu protesto ediyordu neden bu kadar asıldınız diye maça ve hakem de güçlükle çıkmıştı sahadan çok iyi hatırlıyorum 5-10 kişi tellerden içeri falan atlamaya çalışmıştı. (o zamanki iptal edilen golü hatırlayan varsa yazarsa sevinirm)
Alt 06.02.2011, 20:55   #76
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden Cevap: ♦__Maç Anıları__♦

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet bunu da hatırladım.Bizim pankart büyüktü almadılar bir de onunla uğraştık çarşafa yazdık hiç unutmam 3 liraya almıştık hatta gece 12 de kırmızı spreyle yazdık
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2011, 22:26   #77
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hafızam çok zayıf olduğu için isimlerde hatam varsa affola ama bunu hiç unutmam. Hocamızı iyi hatırlıyorum.
2. lige çıktığımız seneydi yanlış hatırlamıyorsam Murat Özgül hocamız vardı. Biz tam o zaman ki kapalıda şimdiki VIP de oturuyoruz. Cenkti zannederim sağ açığımızın adı. Tribünde yanımda oturan Şinasi abim hocaya bağırdı "Hocaaaa şu Cenk'e söyle de az pas atsın."
Hoca bize döndü "Söylüyorum söylüyorum de dinlemiyor ki a.... k........ oğlu" o an bütün tribün gülmekten yıkılmıştık
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2011, 22:28   #78
SANCAKTAR
Acemi Yiğido

SANCAKTAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 SANCAKTAR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

86-87 Lİ YILLARDI.
3.LİGDEYİZ,DEPLASMANLARA BAYAĞI BİR SEYİRCİ GİTMEKDE.,
BENDE HİÇ DEPLASMANA GİTMEMİŞİM GİTME NİYETİNDEYİM,
MAÇ ÇARŞAMBA DA ÇARŞAMBA SPORLA,
BAYAĞI BİR SİVASSPORLU SEYİRCİ VARIZ,
OTOBÜSLE STADA YAKLAŞDIK OTOBÜSDEN İNDİK ÇARŞAMBA STADINA
DOĞRU YÜRÜYORUZ BİRDEN TAM KARŞIDAKİ İNŞAATTAN TAŞLAR ATILMAYA BAŞLADI NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK BİZDE YERDEN TAŞ ALIP O TARAFA DOĞRU SALLADIK BİR YANDANDA KOŞARAK STAD KAPISINA GELDİK,
BAZI ARKADAŞLARA TAŞ DEYDİ AMA CİDDİ BİR YARALANMA OLMADAN ŞÜKÜR O ANI ATLATTIK,MAÇ BİTİMİNDE BU SEFER OTOBÜSLERE TAŞ ATTILAR KAZASI BELASIZ SİVASA DÖNDÜK ÇOK ŞÜKÜR,

MALUM OLAYLARDAN DOLAYI KAYSERİ TAKIMLARIYLA HİÇBİR ZAMAN AYNI GRUPDA DEĞİLDİK.AMA FEDERASYON BAŞKANI VE DİĞER YETKİLİLER DEDİLERKİ ARTIK BU YASAĞI KALDIRALIM İKİ TAKIMDA KARŞILIKLI MAÇ YAPSINLAR DENDİ VE BİZ KAYSERİ ERCİYESLE AYNI GRUBA DÜŞDÜK.İLK MAÇ KAYSERİDE BENDE MAÇA ARKADAŞLARLA GİDECEĞİM ARABAYLAMI GİDELİM OTOBÜSLEMİDERKEN OTOBÜSLEN DAHA RAHAT OLUR DİYEREK OTOBÜSE BİNDİK.BİRDE NE GÖREYİM BİR SÜRÜ OTOBÜS,TAKSİLER VE MİNİBÜSLER HEPSİ BAYRAKLI KAYSERİ YOLLARINDAYIZ,YOL KENARLARINDA MANGALINI YAPANLAR VS VS KAYSERİ ŞEHİR GİRİŞİNE GELDİK POLİSLER HEPİMİZİ ÇOK SIKI ARADI MÜTHİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALTINDAN STADYUMA GİRDİK AMA NE ÖNLEM BİR SÜRÜ POLİS VE ASKER VAR STADA GİRERKEN KAYSERİLİLER BİZLERE EL KOL HAREKETİ YAPIYORLAR YALAN DEĞİL BİZDE ONLARA YAPDIK AMA SÜRTÜŞME OLMADAN MAÇ TEMİZCE BİTTİ VE BİZ SEYİRCİ OLARAK GÖZDE GÖSTERİMİZİ YAPARAK SİVASA GERİ DÖNDÜK MAÇDA YANLİŞ HATIRLAMIYORSAM 1-1 BİTMİŞDİ,

EVET YAZACAK DAHA ÇOK HATIRA ANI VAR ZAMANI GELİNCE YİNE PAYLAŞIRIM AMA ŞUNA EMİNİM ESKİDEN DAHA ÇOK HEYECAN DUYARAK ZEVK ALARAK MAÇ SEYREDİYORDUM BELKİDE ZAMANLA HERŞEYİN TADI DEĞİŞİYOR.
HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR
SANCAKTAR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.02.2011, 23:17   #79
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 798 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Madem önümüzde Ts maçı var ben de Bu sezon ki maçtan bi anımı anlatıyım.
Sivas'tan sadece biz gittik deplasmana 35 kişi falanız.

Maç bitti bizim moraller bozuk adamlar 6 tane atmış. Biz de sabah 8den beri bir şey yememişiz.
Dönüşte bir yerde duralım da karnımızı doyuralım dedik.
Maçka'da yol üstünde bi çorbacı bulduk.
Çorbacıya girdiğimizde tvde stadyum programı vardı bizim maçın özetini geçmişler yorum falan yapıyorlardı programda. Onu izliyorlardı.
Neyse yemeği yedik hesap ödemeye geçtik.

Kasadaki bana dedi uşağum siz hangi takımsınız?
Üzerimdeki formayı gösterip. Abi belli olmuyor mu dedim kırmızı beyaz dedim. Anlamadı
Sivasspor dayı dedim.
Haa siz bugün bizimle oynadıydınız dedi.
Sizin otobüs az önce geçti onda değil miydiniz dedi
Sonra durdu, düşündü onda değildiniz o zaman siz A takım değilsiniz dedi
Yok dayı değiliz dedim
Sizin maç kaç nasılsı dedi.
Dayı biz futbolcu değiliz taraftarız dedim
Haa tamam anladım dedi

Saat daha 12 olmamıştı.
Bu muhabbeti 12den sonra yapsak nasıl olurdu çok merak ediyorum
Alt 06.02.2011, 23:46   #80
kağanhan58
Acemi Yiğido

kağanhan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 129 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 kağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISIkağanhan58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
PETKOVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3.ligde Merzifonun kalecisi Ayseli unutamayan var mı?
o maçı çılgınlar58 in yanında izlemiştim. kıvırcık uzun saçları vardı.herkes o...aysel diye bağırıyordu
kağanhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kağanhan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
♦maç, anıları♦