Alıntı:
mustafa_kavak58 Nickli Üyeden Alıntı
bu stad sivasaaaa yeterr artar bileee önce gidin stadi fullayin ve yerkalmasin ozaman yeni stad zaten yapilir siz bisey demden . 15.000 stad dolmuyosa niye yeni yapilsin .
hadii yapildi diyelim 30.000 kisilik zaten 10.000 fazla giden yok bom bos stad olur ozaman görüyoz kayseriyi
|
kardes sence bu stad neden dolmuyor. ( ki bana göre doluyor )
sen önce o soruyu kendine sormalısın. stadımız neden dolmuyor acaba diye. emin ol cevabı kendinde bulacaksın. ben sana söyleyim dostum ; senin iblerin yüzünden dolmuyor.. her maçı sıradan bi maç gibi görüp amaan çekenlerlerle bi yerlere gelemeyiz..
işe teknik olarak bakmak gerek.
stad sadece sivassporun maçlarına ev sahipliği yapmayacak. uluslararası platformlarda boy gösterebilmek için maalesef 30bin kşilik stadyuma ihtiyacımız var.
pekala rize nin bizden çokmu üstün yanı var da rizeye stadyumu yapıyorlar.
kayseride stad yapıldıktan sonra -ismi aklımda değil- antalyaya verilecek olan turnuvanın antalyada uygun stadyum olmaması sebebiyle kayseri şehrine verildiğini unutmayalım...
ayrıca yeni yapılacak stadyumda taraftarlar için ısıtma sistemi yapılması durumunda sen gör bakalım 30bin doluyomu dolmuyomu. değil 30bin 58bin bile dolar evelallah.
sen raad ol