Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kamil'e neden pas atılmıyor???
Alt 19.04.2011, 13:04   #71
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1444 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Kamil'e neden pas atılmıyor???

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşın birisi nifakçı yazmış bana...çok güldüm...33 yaşındayım ve kendimi bildim bileli Sivasspor maçlarına giderim...küçüklüğümden beri...Sivasspor için kendi çapımda ve elimden geldiği kadarıyla herşeyi yapıyorum...Bu kulüp Sivaslılarındır, kimsenin babasının çiftliği değil...futbolcu profosyonel ise gelir parasını alır, adam gibi oynar terini sahaya bırakır gider..yenilebilir veya yenebilir...bizde burda taraftar olarak eleştirir, doğruyu bulmaya çalışırız...Rıza Hoca'yı eleştiren de yok ayrıca!!! eleştirim bu takıma artık zarar vermeye başlayan futbolcularadır...musa gider isa gelir...ali gider veli gelir...o gider öbürü gelir...ama taraftar herzaman burdadır..ben burada gördüğüm eksikleri ve yanlışları her zaman açık bir şekilde dile getirdim getirmeyede devam edeceğim..herkeste haddini bilecek, kimse kimseye nifakçı demiyecek...bu takım küme düştü diyerek stada çoğu kişi gelmezken biz o stattaydık...ben halen aynı düşüncedeyim ve bu takımda gelecek yıl Mehmet Yıldız'ın olmaması gerektiğini düşünüyorum...bu benim fikrim...katılırsınız yada katılmazsınız...ama beni Sivasspor düşmanı ilan edemezsiniz...Sivasspor, Mehmet Yıldız değildir..

Gardaş sakın benim lafıma alınma.. Ben sadece bazı dönemlerde bu gibi laflar çok çıkıyor ona değinmek istedim. Yoksa takım içinde ikilik çok oluyor bu Mesut Bakkal döneminde de vardı, Bülent Uygun döneminde de... Ayrıca özellikle kazanç açısından Kamil Grosicki bulunmaz bir değerdir buna hem fikiriz. Onu cilalamak ve parlatmak bize düşüyor. Ama bu şekilde davranırsa oyuncu kardeşlerimiz onu ne cilalayabiliriz nede parlatabiliriz. İlerde ben gideceğim mutsuzum dediği zaman 3 kuruşa aldığın oyuncuyu 2 kuruşa pazarlayamazsın. Bu çok önemli...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2011, 13:27   #72
snıper58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 snıper58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kamil gibi futbolucular kolay alınmıyor başkan bu transferi bitirmek için çok çaba sarfetti fakat Kamile pas verilmeyişi izlayenlerinde dediği gibi gün gibi ortada bizim isteğimiz tek yürek tek takım gruplaşma olmayan bir Sivasspor çünkü başka Sivasspor yok umarım bu sorun çözülür.
snıper58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2011, 14:03   #73
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bence mehmet yıldızın üzerindeki gol atamama baskısını kırmaya calışıyorlardır gecen yıl bir sakatlandı pir sakatlandı onun ameliyat masasına gereksiz yere yattığını düşünenlerenim bir ara mehmet yıldızın süper ligde attığı gollerin genel bir derlemesini izledim coğunda fiziğini kullanarak toptan cok rakip üzerinden mücadele ile golleri atıyor topa vuruşu canını ortaya koyarcasına
ama aynı kaptan sakatlıktan dönünce kilo almış antrenmanlardan uzak kalmasının getirdiği sonuç cok etkili olmuş üzerinde ve bunun etkisini maalesef üzerinden atamamıştır her şeye rağmen bizim kaptanımızdır
sivasspora her şeyini vermiş he başarısında bulunmuş kptanımıza maçlarda tezahuratlarla destek olmakıyız
ayrıca kamile de aynı desteği vermeliyiz karşılıklı sevgimiz ne kadar iyi olursa oyuncu da takımı şehri her yerde sahiplenecektir(bilica örneğinde olduğu gibi ibrahim toraman bile 58 numarayı cıkardı bilica çıkarmadı) bulmuş olduğumuz onca cevherin kıymetini bilmiyoruz nice oyuncular ciddi bir katkı yapamadan gittiler
kamile gercekten kasıt olmuş olsaydı buca macında penatıyı ona kullandırtmazlardı
bencilliğin nedeninin takımdaki oyunculardaki rehavetin ayaklarının yerden kesilmesinin bir sonucu,kasımpaşayı oynata oynata yeneceğmizi düşündüler ama hesap carşıya uymadı
bu da bize onumuzdeki haftalar için bir uyarı olmuş oldu
sivaslıadem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2011, 14:29   #74
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gardaş sakın benim lafıma alınma.. Ben sadece bazı dönemlerde bu gibi laflar çok çıkıyor ona değinmek istedim. Yoksa takım içinde ikilik çok oluyor bu Mesut Bakkal döneminde de vardı, Bülent Uygun döneminde de... Ayrıca özellikle kazanç açısından Kamil Grosicki bulunmaz bir değerdir buna hem fikiriz. Onu cilalamak ve parlatmak bize düşüyor. Ama bu şekilde davranırsa oyuncu kardeşlerimiz onu ne cilalayabiliriz nede parlatabiliriz. İlerde ben gideceğim mutsuzum dediği zaman 3 kuruşa aldığın oyuncuyu 2 kuruşa pazarlayamazsın. Bu çok önemli...
yok valla sana alınmadım..yanlış anlamışsın
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.04.2011, 17:03   #75
Anadoluvoyages
Acemi Yiğido

37 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 517 Anadoluvoyages FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Artik Mehmet YILDIZ'a emeklerinden dolayi tesekkurlerimi sunarak yollari ayirma zamanimiz geldi. Sivasspor'a cok emegi gecmistir. Ayni duygular Hayrettin ve Sedat icin de gecerli bence. Cunku bunlarin oldugu takimda kusura bakmayin ama Kamil'e pas verecek adamda cesaret olmasi lazim. Seneye kaliteli 4-5 takviye ile tas gibi takim oluruz.
Anadoluvoyages isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2011, 17:35   #76
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=57babasivas;708660]bu takimdan memet yıldız gitmesi lazim artik onun işi bitti bizde hantalin biri bütün toplarimiz öldürüyor yazdikmida suçlu oluyoz gerekirse rıza hoca bile gitmesi lazim oyu degişiklerinde ve oyna nasil oyuncu sürceni bilmiyor sürekli ayni 11 demeki hak edene deyil hak edilmeyen futbolcular forma giyiyor hak edene verin fomayi hak etmeyene güle güle ister yıldız ister süper yıldız olsun memet yıldızı ben hiç begenmiyordum hale beyenmiyom yapti birşey yok enemeora ona frak atar toplari öldürmüyor memet yıldız toplari öldürüyor takimiz goö bulca yerde gol yiyiyor rıza hocayla sözon sonu yolar ayrilmasi lazim geçenseneki mesut bakkal vagasi yaşanmasin[/QUOTE ]

RIZA HOCAYLA YOLLARI AYIRSAK
KIMI GETIRELIM PEKI
BILDIGIN DAHA KALITELI HOCA VARSA YAZDA BILELIM
YA AKLINIZA GELENI YAZIYORSUNUZ
RIZA HOCADAN DAHA UYGUN MANTIKLI BIRI VARMI SIZCE
FATIH TERIMMI SIVASA GELEECEK
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı abdullah58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.04.2011, 17:38   #77
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
57babasivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rıza hocani oyuncu degişikleri çok yanliş kesin olarak sezo sonu yolar ayrilmasi lazim hemlerimiz diyipde devam karari alinmamali
YERINE KIM GELSIN ONUDA YAZDA BILEELIM
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı abdullah58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.04.2011, 17:44   #78
eroltas58
Yiğido

eroltas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

109 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 eroltas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

RIZADAN DAHA IYI HOCAMI VAR BU LIGDE,YAPMAYIN ADAM RUHSUZLARA FUTBOL OYNATTI,HEM RIZA GELMEDEN ONCE NASILDIK,KESIN KUMEYE DIYE DUSUNUYORDUK,BENIM KANAATIM BU ZAMAN RIZAYI ELESTIRMIYELIM.TAKIMDA TOPARLANMA VAR.
eroltas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eroltas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.04.2011, 19:28   #79
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
58DraG KinG58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR DUYDUĞUM BİR BİLGİYE GÖRE MEHMET YILDIZ YEDEK SOYUNDUĞU İÇİN SEZON SONU UEFA EUROPA LEAGUE'NE DOĞRU KOŞAN TAKIM ESKİŞEHİRSPORA GİDECEKMİŞ.''BÜLENT UYGUN'' LA GÖRÜŞMÜŞ GİTMEMESİ LAZIM ARKDAŞLAR TOPLARI ÇOK ÖLDÜRSE YAPSADA O TAKIMIN KALBİ ARKLAR... BENCE YILDIZIMIZ YİĞİDOLARIMIZ GİTMESİN...:confused :
kaybolsun gitsin padisah gibi kuruldu
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2011, 21:00   #80
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Anadoluvoyages Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Artik Mehmet YILDIZ'a emeklerinden dolayi tesekkurlerimi sunarak yollari ayirma zamanimiz geldi. Sivasspor'a cok emegi gecmistir. Ayni duygular Hayrettin ve Sedat icin de gecerli bence. Cunku bunlarin oldugu takimda kusura bakmayin ama Kamil'e pas verecek adamda cesaret olmasi lazim. Seneye kaliteli 4-5 takviye ile tas gibi takim oluruz.
Çok hayal kurma takımın iskeletini boza boza kemik kaldık kırılacaz yerli oyuncu bulunmuyor öle seneyede takımda olacaklar en azından 2si.Sen takımı boz 4-5 takviye yap taş gibi takım ol.senin bu dediğine kuşlar güler.
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
atılmıyor, kamile, neden, pas