Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Cezamız belli oldu....
Alt 06.05.2011, 15:24   #71
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Cezamız belli oldu....

Alıntı:
ygdgnçlk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EVET VE TAVARİH YİNE SAÇMALAMAYA BAŞLADI..BİZİMLE UĞRAŞMAKTAN BAŞKA Bİ İŞİN YOK MU SENİN..ŞUNU DA SÖYLEYİM BİZİMLE UĞRAŞANLARIN SONU PEK İYİ OLMUYOR..
Benim sizinle falan uğraştığım yok ama siz sanırım biraz da suçluluk psikolojisi ile kendinizi koruma içgüdüsü geliştirmişsiniz. Hem sizinle uğraşanın sonu iyi olmuyor derken hiç sonunu gördüğün oldu mu acaba ?
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2011, 15:28   #72
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim sizinle falan uğraştığım yok ama siz sanırım biraz da suçluluk psikolojisi ile kendinizi koruma içgüdüsü geliştirmişsiniz. Hem sizinle uğraşanın sonu iyi olmuyor derken hiç sonunu gördüğün oldu mu acaba ?
Sivas tokadı çarpar yal satarım bal satarım oynarlar.
Az önceki yazımda onu anlatmaya çalıştım.
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2011, 15:30   #73
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
YARALI_AŞIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivas tokadı çarpar yal satarım bal satarım oynarlar.
Az önceki yazımda onu anlatmaya çalıştım.
O işler öyle kolay değil birader. Ben senin görüşlerine katılıyorum. Arkadaşlara tavsiyelerde bulunduk bizler. Ama adamlar üstlerine alındı. Sanki biz Sivassporlu değilmişiz gibi tek Sivassporlu kendileriymiş gibi davrandılar. O nedenle birkaç yıl sonra hatalarını anlarlar.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2011, 15:33   #74
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O işler öyle kolay değil birader. Ben senin görüşlerine katılıyorum. Arkadaşlara tavsiyelerde bulunduk bizler. Ama adamlar üstlerine alındı. Sanki biz Sivassporlu değilmişiz gibi tek Sivassporlu kendileriymiş gibi davrandılar. O nedenle birkaç yıl sonra hatalarını anlarlar.
Bu işer kolay kardeşim.Birkaç yıl sonra anlarlar.Katılıyorum sana.
Ben gruba sempati duyan biri olarak katıldım bu konuya.ama görüşlerim ortada.
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2011, 16:23   #75
burakpaşa
Yiğido

burakpaşa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 burakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISIburakpaşa COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
inadınayeniceri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim grubum hakkında kimse bişey söylemedi. Aksine teşekkür ediyosunuz ama size ayar oluyorum.

Ayar oluyorum çünkü hiç bir tribünsel oluşumun, tribünsel faaliyetin içine girmeden burdan ahkam kesiyosunuz.
Bu forumda herkes herşeyi biliyor, herşeyi yapıyor, ediyor. Burdakiler hep bilinçli, kral tribüncü tipler. Peki reelde nerdesiniz? Neden hiç birinizi göremiyoruz? Neden hiç biriniz ''ulan bizde takıma destek olalım'' deyipte bişeyin ucundan tutmuyosunuz? Neden senelerdir hep aynı kişiler, içerde dışarda bi yerlerini yırtıyor sahiplendiğiniz, kimselere bırakmadığınız Sivas'ın ismini daha gür duyurabilmek için?

Bir abimiz güzel bişey söylemiş. Herşey para değil demiş. Haklı ama para noktasında da kimse bize laf etmesin Allah aşkına. Tamam şu an kesilen cezayı ödemeyi illa ki gücümüz yetmez ama Sivasspor için cebindeki son parasını çıkarıp veren insanlar var karşınızda biraz daha dikkatli olun bu konularda. Sene başında grup olarak milyarlar verip alınan kombineleri hiç saymıyorum. Ha yaptığımızı söylemek olmaz kiminin vardır verir, kiminin yoktur veremez. Olayı basite indirgersek özeti bu. Ama tutupta para mevzuu açarsanız söylemek gerekiyor.

Son olarak ahkam kesenler gelsinler tribüne Maraton A'dayız. Bizle omuz omuza verip bağırsınlar, çağırsınlar, tezahürat yapsınlar kısacası takıma bizim gibi destek olsunlar. Ondan sonra gelip buraya yazdıklarının bir tanesi zoruma giderse namerdim.

Saygılar..
bu kardeşimiz özetlemiş, eline koluna sağlık...

hep destek tam destek...
burakpaşa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2011, 16:33   #76
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
ReFRaCToRY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkes çok ağır bi ceza deyip koltuk kırılması olaylarının üstünde durmuş fakat 65.000 TL'nin sadece 5.000 TL si bu yüzden oldu. Tabi ki koltuk kırmak tasvip edilecek bi olay değil fakat asıl konuşulması gereken başka bişey var bence.

Maç boyu maratonu ayağa kaldırıp bize eşlik etmesi için (en azından herkesin bildiği tezahuratlarda) yırtındık durduk kimse dönüp bakmadı bile doğru düzgün fakat olaylar olup hakem yanlış kararlar vermeye başlayınca bütün stad hep bir ağızdan (Biz içimizdekileri başarabildiğimiz kadar susturduk) "İ*** Hakem" diye avazı çıktığı kadar bağırıyordu ben bunu anlamıyorum işte madem hakemin verdiği yanlış kararlar seni bu derece öfkelendirecek kadar Sivassporlusun (!) da hep beraber bağıralım diye çeşitli yerlerimizi yırtarken neden bağırmıyorsun!! Maç boyu otur çekirdek çitle tiyatro edasında maç izle gram katkın olmasın takımı ateşlemek için sonra hakem yanlış karar verince o yediğin çekirdekler ağzından tükürükle uçuşa uçuşa küfret ben asıl bu adamların Sivassporluluğundan şüphe ederim!!!!
Vallahi altına imza atarım, adımı yazarım; bu yazıyı yazanı da tebrik ederim.

Forumda tartışmayı, söz söylemeyi bilen ve kendini doğru dürüst ifade edenlerin olması mutluluk verici.

O meşum ve meşhur!! küfür konusunda aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Sizin gibilerin çoğalması ümidi ile.

Emre
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emre41'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 06.05.2011, 20:18   #77
cilgin1966
Acemi Yiğido

cilgin1966 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cilgin1966 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

rahatladınızmı sizlere taraftar diyemiyorum elinize ne geçti sayın başkanımıza sesleniyorum böylesi kişileri tesbit edip maçlara almasınlar olmaz olsun böyle taraftar
cilgin1966 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2011, 20:25   #78
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

bence sivassporumuzu bu senede düşüremedikleri için ne yapacaklarını şaşırdılar herhalde canımız sağolsun bunada şükür İYİKİ ALT LİGE DÜŞÜRMEDİLER
V*******Z SABUHALAR
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2011, 20:31   #79
kamışlı58
Tecrübeli Yiğido

209 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 kamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblickkamışlı58 ist ein wunderbarer Anblick

ARKADAŞLAR SAKİN OLALIM birbirimizi KIRMAYALIM umarımki olaya karışan arkadaşlarımız pişman olmuşlardır BUNLARDA AYRIBİR GÜZELLİK KATIYORLAR
SİVASSPORUMUZ VAR OLDUKÇA BUNLAR HAP OLACAKTIR
BİRBİRİMİZİ KIRMADAN KENETLENMELİYİZ
kamışlı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2011, 21:18   #80
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1473 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Yeni çıkacak yasada TC numaraları üzerinde yazılı dijital biletlerle bu tür kötü tezahürat, taşkınlık yapanlar, ortamı gerenler vs. kayıt altına alınacak. Cezalar direk taraftara kesilecek. Onun için önümüzdeki sezon çıkacak bu sistemle özellikle kulübümüz değilde taraftar dahada etkilenecek. Gerçi en çok etkilenecek İstanbul takımları Bursa ve Trabzon olacak ama bu uygulama bir nebze kulüpleri rahatlatacak. Geçen hafta yaşadığımız olaylar bizim takımımızda nadir olan olaylardı ama diğer takımlarda daha fazla yaşandığı için onları dahada etkileyecektir. Ayrıca baştada dediğim gibi bir dahaki kötü tezahüratlarda!!!! cezamız maalesef 2 ye katlanacak ve 120.000 ödeyeceğimiz gibi bu sene sırf kötü tezahürattan dolayı toplam 200.000 i bulacak... Biraz daha dikkat etmeliyiz...

Ayrıca bazı arkadaşlar klavyede atıp tutmaktan bahsettiler. Malum yaş ve mevki makam olarak bizler belli yaşlara geldik. Bundan dolayıdırki bayrağı siz değerli arkadaşlara bıraktık. Bizlerde deplasmanlarda çok boy gösterdik. Yeri geldi Hopada yeri geldi Gümüşhanelerde toz yuttuk, toprak zeminlerde maçlar seyrettik. O zamanın şartlarını yaşadık. Şimdi çoluk çocuğa karıştık ve bu devri sizlere emanet ettik. Özellikle bu sitede ne Yeniçerili kardeşlerimizle nede Yiğido Gençlikle bir sorunumuz olmadı. Dikkat ederseniz her ikisinide yapmış oldukları organizasyonlarından dolayı defalarca tebrik ettim. (şahsım adına) Lakin sizlerinde bizleri eleştirdiği gibi bizlerinde sizleri eleştirmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum. Ucuz kabadayılıklar yapmak hem Yiğidoluğumuza yakışmaz, hem Sivas'lılığımıza... Merak etmeyin bizlerde o yallarda çok gezdik, şimdi sizler varsınız, iyikide varsınız. Hatasız kul olmaz. Hepimizde hatalıyız. Ama bu demek değildirki hatalar söylenince kötü olacağız. Biz içimizde bunları tartışacağızki doğruyu bulalım. İşte bizim klavyemiz bunu gerektiriyor.
İyi olalım, düşünelim, öyle doğruya varalım...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
belli, cezamız, oldu