Storedaki yeni ürünlerden birkaçının fotoğrafını çekmiştim. Sizlerle paylaşayım:
Bu kadar. Başka ürünler de var ama onların fotosunu çekemedim.
Resmî sitede ürünlerle ilgili bir bölüm olursa ve orada ürünlerin tanıtımı yapılırsa çok güzel olur.
Teşşekürler paylaşım için formalar çıktığı an ordayım mavi 58 le breva hears yiğidolar tasarımı güzel olmuş diğerleride fena değil hepsinden alacağım
Satış mağazası artık aktif hale getirilmeli. 2-3 yıldır hiç çeşit yok. Öncelikle forma satışı yapıldığı gibi uygun fiyata değişik, değişik, model model T-Shirt'ler yapılmalı. 15 TL'ye, 20 TL'ye çok güzel T-Shirtler yapılıp gençlerin beğenisine sunulabilir.
Tasarım yapıalcak o kadar çok ürün var ki, yeni yöneticimiz bunu düşünmeli ve tarafatarın sesine de kulak vermeli. Ayrıca başta İstanbul, Ankara, İzmir olmak üzere talep gelen yerlerde ya mağaza açılmalı yada ürün Tır'ı özellikle maç zamanları ve diğer zamanlar tüm şehirleri dolaşmalı.
Ve hepsinden önemlisi mağaza ve Tır olayı zor geliyorsa İNTERNET'ten SATIŞ mutlaka yapılmalı. Tüm ürünlerin temini yapılabilmeli.
artık atılımın olması gerekıyor gerek sivasta gerekse sivas dısındakı taraftarlarımız magazalarla ve internette online satış siteleriyle lisanslı ürünlere ulaşmalıdır bu takımımızın kanayan bir yarasıdır bu ürünlerin artması çeşitliliği taraftar sayımızı artıracaktır bence yönetim duy artık sesimizi...