Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN Yiğidolar hak etti stadyum yapılacak.
Secim çalışmaları kapsamında bugün ilimizde bulunan sayın başbakan Stadyum için şunları söyledi ;
25-30 bin kişilik yeni bir stadyum inşa ediyoruz. Yanında 5 bin kişilik spor salonu ile birlikte. İstiyoruz ki bir spor kompleksi olsun, çünkü Yiğidolar bunu hak etti. Bu işi başardılar, bunun için TOKİ‘ye gerekli talimatı verdim.
Başbakanın bu açıklamalarından sonra Sivassporlu taraftarlar bu sözlerin seçim yatırımı olarak kalmamasını en kısa sürede gerçekleşmesini ve kapasitenin mutlaka artırılması görüşünde birleşti.
SivasSpor.Com Özel
sadece gülüyorum.
birde bu vaade inananlara daha çok gülüyorum.
unutmayın ki talimat verdiğim dediği toki başkanı sivası satsan 55 milyon etmez diyordu daha bir kaç ay önce.
__________________ ölene dek sadece KIRMIZI - BEYAZ
siyaseti bulastırmayalım ama stad sa konu adını ben koydum SSS yanı SİVAS SANAL STAD guzel degılmı? yası musaıt olanlar bılırler bizim bırde seker fabrıkamız var çimentonun oralarda sahi onun adı neydı? yokmu yoksa? eh artık onun adınıda siz koyun yaratıcı olalım.yatırımlar buyuklerımız yanı sıyasılerımızden ısım koymak bızden.beklıyorum seker fabrıkasının adı?
YIGIDO gardaslar Syin Basbakan söz verdi fakat sizlerin sectigi SIVAS MILLET VEKILLERI bunlarin takipcisi olmaliydi simdiye coktan yapilirdi Hangi yüzle sivasa gelip sizlerin karsisina cikiyorlar anlamadim aradas beceremiyorsan vekil olma
ARKADASLAR Eger sizler SAYIN Bsbakana neden verilen sözü tutmadin diye somadiniz yada sozamadiysaniz sivas millet vekilleriniz soraydi bu beceriksiz vekiller sivasa ne yaptiki onu becersin 4 yil ankarada ense yaptilar cevap bu