Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > 4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler

4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler Stadyumumuz ve Sivasspor tesislerimiz hakkında...

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu nasıl talimat Sayın Başbakan?
Alt 11.06.2011, 21:29   #71
metin_yilmaz
Acemi Yiğido

metin_yilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_yilmaz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Bu nasıl talimat Sayın Başbakan?

Alıntı:
58DK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yeter artik arkadas, sayfayi siyaset meydani yaptiniz be! Gittin yeni bir websitesi acin, www.sivasspordakisiyaset.com diye orda yapin siyasetinizi. Artik biktim yaa millettin siyaset yapmasindan. Burasi bir spor sitesi anlayin bunu.
tebriklerrrrr arkadasssss en güzel yorum buuuu
metin_yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı metin_yilmaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 21:36   #72
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1323 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

arkadaslar bircok takimin stat sorunu var bizden daha kotu haldeler
sayayim size
eskisehir,ordu,MIY,samsunspor ve daha cogu

bence durumumuza sukur edelim bir bismillah cekin kendinize gelin biliyorumki 2 senedir hepimiz sinir stressiz
Alt 11.06.2011, 21:47   #73
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Senin gercek dedigin seye bak arkadas. Bir stad yüzünden herkez birbirine laf atiyor sence bu dogru bir davranismi? Ben ak partili degilim birkere, ama bir gercek varki suanda ak partidende iyi parti yok. MHP, CHP ve BDP gibi Ergenekon yandaslarina oy verecegime ak partiye veririm daha iyi. Ama vermiyorum. Hic bir partiye vermiyorum.
Ha gerceklere zorumami gitti diye soruyosunya? Ben MHP ve CHP'nin yaptigi islerden sonra evet zoruma gidiyor. Millettin bukadar nankör oldugundan.

Kal saglicakla.
reklamlar dınıtdınınınıt....

akp ye oy vermezseniz chp gelir öcüüüüüü
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2011, 22:02   #74
kurtay58
Yiğido

kurtay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 188 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 kurtay58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

şu 2010 referandum sonuçlarına bakın, başbakanın memleketi rize'den trabzondan daha fazla evet oyu vermişiz, adam çantada keklik görüyor, her seçim öncesi gel hastane stad talimatı ver tokiye olay tamam, şu koyduğu milletvekili adaylarına bir bakın Allah'ınızı severseniz ne ilgisi var adamların Sivas'la... adamlara başbakan diyet borcu ödüyor, bundan öncekilere olduğu gibi

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/15761941.asp
kurtay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2011, 22:07   #75
kurtay58
Yiğido

dün tv58'de hukukçu olan milletvekili adayına soruyor spiker, partinizin Sivas'ta yaptıkları icraat nedir, adam diyor ki, dalga geçer gibi stad projesi hastane projesi, birde sanki sadece sivasa özelmiş gibi duble yol, hastane vs gibi klasik şeyler söylüyor, sivasa ne yaptın sivasa banane istanbulun boğaz köprüsünden, gelin de bir Rize'yi görün her köyüne beton asvalt dökülüyor, yollarına hastanelerine bir bakın 50 bin nüfuslu şehrin iki tane şehir stadı var üniversitesi hastanesine bir bakın yürümeye kıyamazsınız bir de bizimkine
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kurtay58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 22:13   #76
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Seneye bizi stad bile kurtaramayacak bu gidişle boşverin siyaseti stadı ..transfer politikası vahim strateji yok plan yok herşey kısa vadeli ..takviye yapılmıyor..Boşverin stadı falan bu gidişle 4 eylül bize fazla fazla yeter gibi görünüyor
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.06.2011, 22:19   #77
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Kendi vatanında sığıntı olmak bu herhalde.SİVASSPOR un haklarını savunmak ne zamandan beri suç oldu anlamadım ki.Burada siyaset yapan kim.Neden söz verip de tutmayan DÖNEK Başbakanı eleştirmek siyaset yapmak olsun anlamadım.Tabi bu zihniyet alışmış Padişahım çok yaşa demeye ben söyleyim bari KRAL ÇIPLAK
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı şarkışla 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 22:22   #78
yıgıdo cemıl
Yeni Yiğido

yıgıdo cemıl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 yıgıdo cemıl FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yeter artik arkadas, sayfayi siyaset meydani yaptiniz be! Gittin yeni bir websitesi acin, www.sivasspordakisiyaset.com diye orda yapin siyasetinizi. Artik biktim yaa millettin siyaset yapmasindan. Burasi bir spor sitesi anlayin bunu.
zorunamı gıttı sende spor yorumlarını oku
soz verılmıs daha hala yapılmamıs staddan bahsedıyoruz adam yerıne konulmayısımızdan bahsedıyoruz
yıgıdo cemıl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yıgıdo cemıl'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.06.2011, 22:35   #79
kurtay58
Yiğido

sporu siyasetten ayıramazsınız arkadaşlar, siyasette ne kadar güçlüysen sporda da o kadar güçlüsün, bakınız trabzon m.v adaylarına hepsi birden federasyona saldırıyor mahkemeye veriyor, siyaset ve spor memlekette içiçe girmiştir mecbursun sporda başarılı olmak istiyorsan siyaseti k-u-l-l-a-n-a-c-a-k-s-ı-n boşverin partizanlığı kimin sivasa sivasspora faydası oluyorsa onun yanında olacaksın
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı kurtay58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 11.06.2011, 22:36   #80
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 551 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigidoyuzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Syn Abdullah Yiğit senin ne biliyim Chp li veya Mhpli veya başka bir partili olmadıgını onların ağzı ile konuşmadıgını nereden bilelim şimdi burada bende size mesaj vereyim sende bunu iyi düşün 2 haftadır Sivas yerel Televizyonlarında yayınlarınızı durdurdunuz Tv58 Sipas Vizyon Srt olan sivasın yerel Tvlerinde Bütün partililer seçim konuşmaları yapıyor hani sivaslıydınız hani sivassporluydunuz hani sizin misyonunuzda sivasspor vardı hani neredesiniz kime ayak yapıyorsunuz abdullah yiğit biz gençler uyandık para veren düdüğü çalar misali seçimlere kadar ne koparabilirsk hesabı yapan tvlrde gazetelerde hani nerede sivassporluluğunuz ben burda oy vermediğim parti olan Akp hakkında göruslerimide bildirmek istiyorum 1 syn başbakan seçildiği zaman öncelik sağlık dedi ve 18 yaş ve altına ücretsiz hastane yararlanma imkanı sundu senın dil uzattıgın başbakan mırın gırın ettigin başbakandan önce sağlık karnesi olamayan sivaslılar ve tüm türkiye REHİN alınıyor ve İCRA ile sağlıkları karşılıgında ne var ne yok ellerinden alınıyordu Biz bunları gördük Syn abdullah yiğit ben vallaha da billaha da oy 1 kere bile vermedim 45 yaşındayım ama Yaptıkları Hizmetleri sağ veya sol şehirler diyede etiketlemene gerek yok oraya bizden önce stat yapmışlar yapsınlar Kazanan türkiye değilmi olmazsa en sona bize yapsın Kazanan Türkiye olsun Başbakan geldi geleli Bağkur borçlarını ödeyemeyip emekli olamayan insanlar şimdi emekli oldular hem devlet karlı hem millet yani saymakla bitmez en kötüsü KEY ödemelerini hangi eski başbakanlarımız ödedi ya saymakla bitmez Türkiye kazansın sivasım da kazanır elbet bir insanı kötulerken iyi yönlerinede bak stat yapmamış başka memleketlere daha önce yapmış yok bilmem ne çoluk cocuk dalaşı bunlar sen benım kız arkadasıma baktın yok geçerken yan baktın komik hareketler bunlar syn abdullah yiğit komikk, muhalefet etme sen spor yazarısın Muhalefet partilerin Chp Mhp gibi muhalefet etme rengini belli et ben oy vermedim ak partiye ama bu seçimde verecem bu işler sadece spor la olmuyor Sivasspor baş taacı sıvas baş taaacı ama SPORA heleki şu dönemde SİYASETLE KARIŞTIRMA KENDİNE OY DEĞİL SENİ SEVDİĞİMİZİ DE KENDİ ELİNLE KAYBETME
Arkadaşım hakikaten AKP li değilmişsin , yazında vıcık vıcık yağ damlıyor, eğer şehir ile ilgili kaybedilen ekonomik değerler bir Sivaslı olarak seni ilgilendirmiyorsa zaten yukardaki yazının bir samimiyeti yok demektir birazcık sorgulayan vatandaş bunu zaten fark eder.

Sivasın kaybettiği değerleri bunları yazdığına göre bilmen gerekir, bilmiyorum diyorsanda yine yazında gerçekçi değilsin demektir.

Yani bu vatandaşlar sana göre dertlerini dile getirmesinler, Memleketin sorunlarını yazmasınlar yazarlarsa onun bunun adamı öylemi,

Birde icralardan bahsetmişsin sevgili kardeşim tüm şehirlerde icra dosyaları %150 arttı bunun farkındamısın kardeşim, Mazot fiyatlarını biliyormusun , çifçinin durumunu biliyormusun kardeşim, hayvan ihracatı yapar durumda ike kurbanlık ithal eder duruma geldik kardeşim bunları biliyormusun vicdanın bunları söylemeyi gerektirmiyormu ?

Haaaa bak reklamlarda ilacı %80 ucuza alıyormuşuz ne kadar samimi değilmi ?
düz mantıkla bakarsan birçok insan kanar değilmi ?
Oysa eskiden hastanede reçeten yazıldığı zaman eczaneden hiçbir ücret ödemeden ilacı alıyordu vatandaş. Şimdi ne oluyor %20 katılım payı ödeniyor.
Yani vatandaş yerse senden %20 katılım payı alıyorum demiyorda, ne diyor %80 ucuza ilaç alıyorsun diyor ? yiyenler yiyor ama artık ben yemiyorum kardeş.......

Artık diyorum çünkü 2 dönem oyumu AKP ye verdim artık gözüm açıldı eskiden gelişmeleri hiç sorgulamazdım ne söylenirse inanırdım, aklıma zübük filmi geldi kendi kendime bizim gibi zübükzedeler olduğu müddetçe bu memlekette zübüklerde eksik olmaz dedim, ve artık oyumu AKP ye atmayacağım kardeşim..

Sorgulayan bir yurttaş olarak da sn. Abdullah yiğit i tebrik ediyorum ,bravo Abdullah Yiğit dik durmak kaburgalı olmak gerçek yiğido olmaktır. Soyadın gibi yiğit adamsın 2 dönem AKP ye verdiğim oylardan dolayı kendimden utanıyorum..
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eskibektaşlı'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
başbakan, nasıl, sayın, talimat