Taraftar Dert Küpü
..............................
Önceki günde yazımda belirttiğim gibi,Galatasaray maçından sonra inanılmaz tepkiler aldım. Bu tepkilerin büyük çoğunluğu özel güvenlikten olduğunu söyleyebilirim. Soy adını yazmayacağım Kenan isimli bir taraftar dün aşağı yukarı bir sayfaya yakın faks göndererek stadda yaşadığı sıkıntıyı anlatmış.Hatta “Ne olur bu derdimizi dile getir” diyede adeta yalvarmış.
Özellikle,Beşiktaş ve son oynanan Galatasaray maçlarında girişte çok büyük sıkıntılar yaşamış ve bundan sonrada maçlara gitmemeyi bile düşündüğünü ifade etmiş.Kenan bey yaşadıklarını şu şekilde ifade ediyor “ Maça bir saat kala stadda gittim,her girişte üç turnuki vardı ama sadece biri çalışıyordu. Taraftarlar üst üste ve birbirlerini eziyordu.Ancak maçın 18. Dakiksında maça girebildik.Beşiktaş maçındada 10. Dakikada girebilmiştik. Bizden sonra en az 2-3 bin kişi daha olmasına rağmen içeri girdiğimizde tribünün (maraton) tıklım tıklım dolu olduğunu gördük. Dışarıda biletli 2-3 bin kişi varken içeride nasıl yer olmaz? Soruyorum: Stad girişlerinden kim sorumlu? Dışarıda o kadar insan varken,içeride niçin tribünler dolu? Staddaki giriş ve çıkışlardaki izdihamı kim önleyecek?”
Kenan beyin yazılı isyanını özellikle diye getirdim,zira bu konularda sayısız telefon ve mesaj aldım.
Taraftarlarımızın sıkıntılarını her zaman dile getirdim,bundan sonrada getireceğim.
.......................
Abdullah Yiğit/Hürdoğan Gazetesi'nin bugünki sayısından alıntıdır.
Sivasspor Yönetim Kurulu eğer toplanıyorsa? ilk toplantıda mutlaka bu konuyu görüşmek üzere Özel Güvenlik Firmasını davet ederek, gereğini yapmalıdır.