Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Alt 16.02.2012, 13:39   #71
ardahanlı
Acemi Yiğido

ardahanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

90 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 520 ardahanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

İlave olarak;
MADDE 277. - (1) Bir davanın taraflarından birinin veya bir kaçının veya sanıkların veya davaya katılanların, mağdurların leh veya aleyhinde, yargı görevi yapanlara emir veren veya baskı yapan veya nüfuz icra eden veya her ne suretle olursa olsun adı geçenleri hukuka aykırı olarak etkilemeye teşebbüs eden kimseye iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası verilir. Teşebbüs iltimas derecesini geçmediği takdirde verilecek ceza altı aydan iki yıla kadardır.

şeklindedir.

Sen yargılaması devam eden kişilrin suçlu olduğunu ancak ceza almayacaklarını söylerken mahkemeyide bir nevi töhmet altında bırakmış oluyorsun. Fikirlerin çeşitliliği doğruya açılan yeni birer kapı demektir. Fikirlerini özgür olarak ama yasalara mümkün olduğunca dikkat ederek paylaşman hepimizin yararına olacaktır. Bendev tavsiye gerisi sana kalmış Enes kardeşim. Kendine iyi bak...
Alt 16.02.2012, 14:14   #72
u4sivas58
Acemi Yiğido

u4sivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 484 u4sivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

mecnun başkan suçsuzdur. Bunu tüm türkiye hatta dünya öğrenecek.
u4sivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda u4sivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.02.2012, 14:35   #73
ec58
Yiğido

67 Mesajına 116 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 584 ec58 FAZLA SÖZE GEREK YOKec58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Bizim Türk milletinin genel sorunu PEŞİN HÜKÜMLÜ olmak.

Kimi diyorki "Şike var bu kesin cezası ne olsun biz ona bakalım"

Kimide diyorki "Aslında ortada hiçbir şey, Telefon görüşmelerine senaryo yazılmış., Savcı masal anlatıyor."

Bu konuda kesin hüküm belirtmek, Enes in yaptığı gibi, vicdanen kabul edilebilir bir şey değil. Hükmünüz doğruysa sorun yok ama ya doğru çıkmazsa, iftira olmayacak mı? Sırf birşeyler yazmış olmak için KUL HAKKINA girmenin ne anlamı var.

Bekleyelim görelim, hakkımızda hayırlısı.
ec58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ec58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.02.2012, 15:42   #74
eneskeskin
Acemi Yiğido

22 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 507 eneskeskin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaşlar en başından beri anlaşamadığımız nokta şu; siz beni Mecnun Odyakmaz'ı suçlayan ve Sivasspor'u şike yapmakla itham eden biri olarak gördünüz ama ben sadece inandıklarımı ve inanmadıklarımı söyledim. Kimin ne yaptığını ve ne ceza alacağını bilemem ve kararları da bu forumda yazdıklarımla etkileyemem.
Umarım bu işin sonunda herkes aklanır ve ben sizin dediğiniz gibi iftira atan, sırf bişeyler yazmış olmak için onu bunu suçlayan biri olarak yaptıklarımla kalırım; ama öyle olmaz ve sonuçta alınacak kararlarla benim şehrimin takımı zarar görürse o zaman bu forumda yazılanların benim tarafımda olacağını hep birlikte görürüz, savunduğunuz insanlara kimlerin neler yazacağını birlikte takip ederiz.
Üstüne basa basa söylüyorum umarım tüm sanıklar aklanır ve özellikle de Sivasspor ve Fenerbahçe'ye zarar gelmez ama tersi olursa Fenerbahçelileri de gerçek Sivaslıları da kimse tutamaz ...

Hakkınızı helal edin biraz canınızı sıktım ama niyetim kimseyi kızdırmak, üzmek değildi keşke yazdıklarım sadece aklımda kalsaydı da bu polemiğe hiç başlamasaydım ama oldu bir kere, kusura bakmayın ...
eneskeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2012, 17:07   #75
candeniz
Yeni Yiğido

15 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 536 candeniz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BAŞKAN'DAN HAVUTÇU'YA TEBRİK

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci tutuklu sanıkların bulunduğu bölümde bazı sanıkların geri taraflarda oturmasına karşın, "Ön taraflara gelin de yüzünüzü görelim" dedi. Bunun üzerine arka tarafta oturan tutuklu sanıklar ön taraflara oturdu. Başkan Ekinci, Beşiktaş'ın önceki gün UEFA Avrupa Ligi' maçında Braga'yı 2-0 kazandığı maçı kastederek, "Tayfur'u tebrik ediyorum. Beşiktaş'ın galibiyeti nedeniyle" dedi.

OTYAKMAZ'DAN İLGİNÇ TEPKİ

Bu arada duruşma öncesinde tutuklu sanık Aziz Yıldırım'ın avukatlarıyla bir süre sohbet ettiği gözlendi. Tutuklu sanık Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ise basın mensuplarının olduğu bölüme gelerek 4-3 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan Sivasspor maçı maçı sırasında şeref tribününden stada doğru eliyle yaptığı 4 işaretinin yanlış anlaşıldığını dile getirerek konuya ilişkin yazılanlara tepki gösterdi. Otyakmaz, “Emniyette o hareketi bana sordular her neyse polis sorar ama Savcı sormaz dedim. Savcılıktada aynı soru sorulunca iyice sinirlendim. Herneyse hakim sormaz dedim ama hakim de aynı soruyu sordu, o yetmiyormuş gibi birde cezaevine girdiğimde gardiyanın ilk sorusu da 'abi o işaret ne anlama geliyor' oldu" dedi.

Eliyle yaptığı 4 işaretinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Otyakmaz, "Biz şike yapmak için maçtan önce konuşup anlaşmadık ama şeref tribününde 2 dakikada anlaştık da ve ben 4 işareti yaptım öyle mi? Biz maç satacak kadar o.... çocuğu muyuz" tepkisini dile getirdi.

İDDİANAME OKUNUYOR

Dün iddianame 232. sayfaya kadar okunmuştu. Duruşmaya iddianamenin kaldığı yerden 3 TRT spikeri tarafından dönüşümlü olarak okunmasına devam ediliyor.
candeniz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.02.2012, 20:23   #76
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Ne olacaksa olsun da su idda lardan kurtulalim.
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Elbeyliliyiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.02.2012, 20:26   #77
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyorum ancak ikisinin de ceza alacağına inanmıyorum ama umarım Mecnun Odyakmaz ve Aziz Yıldırım gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...
sen ne bicim Sivassporlusun su konustuklarina bak ayip be. sen söyle böyle dersen el neder.
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2012, 00:36   #78
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

baskan neden duzgun cvp vermemis anlamadim ki oysaki daha guzel bir sekilde anlatabilirdi keske kufur etmeseymis
anlasilan baya bi gergin
Alt 17.02.2012, 06:32   #79
NUMAN 58
Yeni Yiğido

9 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NUMAN 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyorum ancak ikisinin de ceza alacağına inanmıyorum ama umarım Mecnun Odyakmaz ve Aziz Yıldırım gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...
sen trabzonsporlumusun gardaş ? çek git buradan.yiğidoların moralini bozma..
NUMAN 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2012, 10:24   #80
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

mecnun baskan bıraz sakın ol reis ağzını bozmanı ıstıyor bu ipne basın,baskanın sağlık durumu ıyımiş,sıgarayı bırakmak ıstıyormuş,
infial§ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
başladı, büyük, mahkeme