Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Siz de mi sayın Bakan?
Alt 27.03.2012, 14:50   #71
sivasliapocan
Yiğido

49 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 539 sivasliapocan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Siz de mi sayın Bakan?

ya bu nasıl iş söz veriyorlar sözünde durmuyorlar
sivasliapocan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2012, 20:13   #72
serkankeskin
Acemi Yiğido

31 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 serkankeskin Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

kardeşim çıkıpta yapacaksanız adam gibi yapın diyecek bir delikanlı yok yöneticilerimizin içinde adamlarda kafasına göre kapasiteyle oynuyor.
serkankeskin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2012, 20:48   #73
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Sivas´li ,bakandan coktan ümidini kesmistir.Hükümet icerisinde bakan olacaksin üstelikte Sivas´li olacaksin ve olaylara seyirci kalacaksin.Pes dogrusu.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.03.2012, 21:36   #74
kaplanlı
Tecrübeli Yiğido

102 Mesajına 157 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 kaplanlı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bizim üvey evlat muamelesi gördüğümüz kesin.bunun birçok nedeni var.bunlara girmeye gerek yok.fakat bu defa farklı olacağını düşünüyorum.bu konuyu sahamızda oynayacağımız belediye maçında pankartlarla ve usulunce sözlü olarak dillendirmek lazım.duyarsız kalmayalım.bu ülkede ağlamayana meme vermiyorlar.
kaplanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.03.2012, 14:08   #75
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
kaplanlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizim üvey evlat muamelesi gördüğümüz kesin.bunun birçok nedeni var.bunlara girmeye gerek yok.fakat bu defa farklı olacağını düşünüyorum.bu konuyu sahamızda oynayacağımız belediye maçında pankartlarla ve usulunce sözlü olarak dillendirmek lazım.duyarsız kalmayalım.bu ülkede ağlamayana meme vermiyorlar.
belediye maçında bu konuda taleplerin artık taraftar tarafından yüksek sesle dile getirilmesi lazım.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.03.2012, 09:41   #76
tykinik58
Usta Yiğido

tykinik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

742 Mesajına 1.947 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 tykinik58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu konuyu gündemde tutmak amacıyla, dün akşam LİG TV'de tesadüfen seyretmiş olduğum programdan söz edeceğim. Programın son konusuydu 1 erkek, 2 bayan sunucunun konuşmalarına tanık oldum ve bay sunucu bayan sunucuya "evet Burcu hanım seni dinliyoruz" Burcu hanımın "burada futbolseverlere müjde vermek istiyorum. Bu sene 5 yeni stadın yapılacağı haberini vermek istiyorum. Adana, Sakarya, Kocaeli (Sakarya'ya yeni stad yapılırken komşu il olan Kocaeli'ne yapılmazsa olmaz burada Kocaeli'li futbolseverleri de sevindirmiş olalım) G.antep ve Diyarbakır'a yapılacak olan stadların temelleri bu sene atılacak ve bir sene içerisinde bitirilecek" (tabi kapasitelerini de söyledi aklımda kalmadı hepsi 30 binin üzerinde) dedi ve bu müjde ile programı kapatıyoruz iyi akşamlar diyerek program bitti.

Eeeee hani SİVAS'ımın stadı??? Hani benim müjdemmm????

Uyutuluyoruz hem de ayakta uyutuluyoruz. Sahipsisiz. Başbakan bir daha ki gelmesinde yine müjde verir biiiirrr güzeeeelllll alkışlarıızzzz, ondan sonra bir kış uykusuna daha yatılır. Ağzımızda SİVAS Kengel (halk diliyle çengel) sakızı gibi çiğneyerek stadın ihalesinin yapıldığını, yapılacağını. Stadın projesinin çizildiğini, çizileceğini. Stadın akıllı olduğunu akıllı olacağını. Stadın temelinin atıldığını, atılacağını vs. vs. vs. konuşuruz, yazarız, okuruz, elimimize birşey geçmez popomuzun üstüne otururuz. Bazı bilecenler yine çıkar " 4 Eylül stadını doldurabiliyor muyuz ki 35 bin kişilik yeni stad istiyorsunuz" laf salatalarını okur sinir oluruz. Leyleğin ömrü laklakla geçer misali böyle yazar dururuz. "Büyüklerimiz iyisni bilir." İyisini bilen bizim de büyüklerimiz olsa da bir el atıp şu işi artık bitirseler. Yılan hikayesi artık son bulsa. Ben vallahi bıktım usandım ve hatta bu işten tiksindim. Sırf dün akşam ki programda geçen konuyu haber vermek ve içimi dökmek için yazdım. SAHİPSİZ SİVAS...
Alt 29.03.2012, 10:09   #77
izmirliyigido
Gast

İstanbul BŞB maçına bu konuyu "hatırlatan ve sitem edilen" tarzda bir PANKART asılmalı tribünlere. 35.000 kişilk olması ve hemen yapılması hatırlatılmalı yüzsüzlere !...

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.03.2012, 12:07   #78
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

.Bu konuyu gündemde tutmak amacıyla, dün akşam LİG TV'de tesadüfen seyretmiş olduğum programdan söz edeceğim. Programın son konusuydu 1 erkek, 2 bayan sunucunun konuşmalarına tanık oldum ve bay sunucu bayan sunucuya "evet Burcu hanım seni dinliyoruz" Burcu hanımın "burada futbolseverlere müjde vermek istiyorum. Bu sene 5 yeni stadın yapılacağı haberini vermek istiyorum. Adana, Sakarya, Kocaeli (Sakarya'ya yeni stad yapılırken komşu il olan Kocaeli'ne yapılmazsa olmaz burada Kocaeli'li futbolseverleri de sevindirmiş olalım) G.antep ve Diyarbakır'a yapılacak olan stadların temelleri bu sene atılacak ve bir sene içerisinde bitirilecek" (tabi kapasitelerini de söyledi aklımda kalmadı hepsi 30 binin üzerinde) dedi ve bu müjde ile programı kapatıyoruz iyi akşamlar diyerek program bitti.

Uyutuluyoruz hem de ayakta uyutuluyoruz. Sahipsisiz. Başbakan bir daha ki gelmesinde yine müjde verir biiiirrr güzeeeelllll alkışlarıızzzz, ondan sonra bir kış uykusuna daha yatılır. Ağzımızda SİVAS Kengel (halk diliyle çengel) sakızı gibi çiğneyerek stadın ihalesinin yapıldığını, yapılacağını. Stadın projesinin çizildiğini, çizileceğini. Stadın akıllı olduğunu akıllı olacağını. Stadın temelinin atıldığını, atılacağını vs. vs. vs. konuşuruz, yazarız, okuruz, elimimize birşey geçmez popomuzun üstüne otururuz. Bazı bilecenler yine çıkar " 4 Eylül stadını doldurabiliyor muyuz ki 35 bin kişilik yeni stad istiyorsunuz" laf salatalarını okur sinir oluruz. Leyleğin ömrü laklakla geçer misali böyle yazar dururuz. "Büyüklerimiz iyisni bilir." İyisini bilen bizim de büyüklerimiz olsa da bir el atıp şu işi artık bitirseler. Yılan hikayesi artık son bulsa. Ben vallahi bıktım usandım ve hatta bu işten tiksindim. Sırf dün akşam ki programda geçen konuyu haber vermek ve içimi dökmek için yazdım. SAHİPSİZ SİVAS...
......................... Arkadaşlar sapla samanı birbirine lütfen karıştırmayalım..Sonra işin içinden çıkm ak çok zor oluyor..Yukarda ligtv. den söz eden arkdaş bence konuyu hiç bilmiyor....Çünkü bahsettiği illerin projeleri henüz daha bitmiş değil;bu illerin projeleri bittikten sonra ihale tarihleri belirlenip temeller atılacak...Bizim statda gelince neden geciktiğini bilmiyorum ama yalnız bildiğim bu işin bitmiş olduğu..Çünkü bir süredir siteye devamlı yüklediğim bir husus var;o da bizzim statla birlikte Batman-Hatay illerininde ihaleleri için geri sayımın başladığı ....Eğer böyle olmasaydı Aşağıda toki .gov..tr den yüklediğim ihale yazısını siteye koymazlardı... 2.olarak spor bakanı da ntvspora canlı yayında uefa kongresi sırasında öncelikli olarak sivas stadının ihalesi yapılacak lafını da etmezdi..3.olarak aşağıda yüklediğm tokinin sitesinde 19 Martta yapılan bir ihaleden sonra değerlendirmeye alınana ihallerin listesidir..İşte o çıkan ihale yazısı..: Değerlendirme Aşamasında Olan İhaleler :1 Adana, Adıyaman, Aksaray, Balıkesir, Batman, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Osmaniye, Sivas ve Şanlıurfa İlleri 1614 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Büfe, Ticaret Merkezi, Sosyal Tesis, Cami, Şadırvan, Okul, Yurt ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi.....Bu yazılan metinde Sivas-Batman-Hataya yapılacak Statyum inşaaatı ihaleleri yer alıyor...Adamlar tek tek il isimleri yerine Sivas-Hatay,Batman illeri için toplu ihaleler yapacaklarını söylüyorlar..19 Martta ihale yapıldıklartan sonra şimdide bu ihaleler değerlendirme aşamasında yer alan ihaleler kısmına alınmış....Yalnız benim anlamadığım Mersin ve Malatya statları için tek tek ihale yapılırken niye Hatay-Sivas-Batman için topluca ihaleye çıkmayı düşünmüşler;işte tartışılacak durum bu....Umarım bu işi bilen biri bu konuda bir açıklama yaparda bizde bilgi sahibi oluruz...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda eyuphulagu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.03.2012, 12:27   #79
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.Bu konuyu gündemde tutmak amacıyla, dün akşam LİG TV'de tesadüfen seyretmiş olduğum programdan söz edeceğim. Programın son konusuydu 1 erkek, 2 bayan sunucunun konuşmalarına tanık oldum ve bay sunucu bayan sunucuya "evet Burcu hanım seni dinliyoruz" Burcu hanımın "burada futbolseverlere müjde vermek istiyorum. Bu sene 5 yeni stadın yapılacağı haberini vermek istiyorum. Adana, Sakarya, Kocaeli (Sakarya'ya yeni stad yapılırken komşu il olan Kocaeli'ne yapılmazsa olmaz burada Kocaeli'li futbolseverleri de sevindirmiş olalım) G.antep ve Diyarbakır'a yapılacak olan stadların temelleri bu sene atılacak ve bir sene içerisinde bitirilecek" (tabi kapasitelerini de söyledi aklımda kalmadı hepsi 30 binin üzerinde) dedi ve bu müjde ile programı kapatıyoruz iyi akşamlar diyerek program bitti.

......................... Arkadaşlar sapla samanı birbirine lütfen karıştırmayalım..Sonra işin içinden çıkm ak çok zor oluyor..Yukarda ligtv. den söz eden arkdaş bence konuyu hiç bilmiyor....Çünkü bahsettiği illerin projeleri henüz daha bitmiş değil;bu illerin projeleri bittikten sonra ihale tarihleri belirlenip temeller atılacak...Bizim statda gelince neden geciktiğini bilmiyorum ama yalnız bildiğim bu işin bitmiş olduğu..Çünkü bir süredir siteye devamlı yüklediğim bir husus var;o da bizzim statla birlikte Batman-Hatay illerininde ihaleleri için geri sayımın başladığı ....Eğer böyle olmasaydı Aşağıda toki .gov..tr den yüklediğim ihale yazısını siteye koymazlardı... 2.olarak spor bakanı da ntvspora canlı yayında uefa kongresi sırasında öncelikli olarak sivas stadının ihalesi yapılacak lafını da etmezdi..3.olarak aşağıda yüklediğm tokinin sitesinde 19 Martta yapılan bir ihaleden sonra değerlendirmeye alınana ihallerin listesidir..İşte o çıkan ihale yazısı..: Değerlendirme Aşamasında Olan İhaleler :1 Adana, Adıyaman, Aksaray, Balıkesir, Batman, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Osmaniye, Sivas ve Şanlıurfa İlleri 1614 Adet Konut, Hastane, Aile Sağlığı Merkezi, Eczane, Büfe, Ticaret Merkezi, Sosyal Tesis, Cami, Şadırvan, Okul, Yurt ve Stadyum İnşaatları ile Adaiçi Altyapı, Genel Altyapı ile Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası Danışmanlık Hizmetleri İşi.....Bu yazılan metinde Sivas-Batman-Hataya yapılacak Statyum inşaaatı ihaleleri yer alıyor...Adamlar tek tek il isimleri yerine Sivas-Hatay,Batman illeri için toplu ihaleler yapacaklarını söylüyorlar..19 Martta ihale yapıldıklartan sonra şimdide bu ihaleler değerlendirme aşamasında yer alan ihaleler kısmına alınmış....Yalnız benim anlamadığım Mersin ve Malatya statları için tek tek ihale yapılırken niye Hatay-Sivas-Batman için topluca ihaleye çıkmayı düşünmüşler;işte tartışılacak durum bu....Umarım bu işi bilen biri bu konuda bir açıklama yaparda bizde bilgi sahibi oluruz...
Burada sapla samanı karıştıran sensin arkadaşım. Ben bu işlerin içinde olduğum için bunları rahatlıkla yazabiliyorum. İdare'li işlerin (Belediye, Toki, EGYO vb) ihalesi yapıldıktan sonra projesi ihaleyi alan firma tarafından hazırlanır veya hazırlatılır onaya sunulur.

Burada senin dediğin konu da bizim stad halen ihale aşamasına gelmemiş, projesi henüz hazır değil. Yukarı da tykinik58 kardeşimizin dediği ise o 5 ilin projesi bile hazır(sa) tabi ki en yakın zamanda yapımına başlanacak demektir. "Temelleri atılacak 1 sene içerisinde bitirilecek" müjdesini vermek ile bizim stadlar bileşik olarak ihale Değerlendirme Komisyonuna alınması arasında dünya kadar zaman farkı var.

O 5 il, yolun yarısına gelmiş, bizim stad senin gibi anlayanlar için başlayacak anlamına gelsede hiçbir yol alınamamış demektir. Yani UYUTULUYORUZ !.. İşin gerçek tarafı bu.

İşte sap ile saman bu. Şimdi ayırmışsındır. Saygılarımla,

.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.03.2012, 19:21   #80
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1109 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Eski valimiz olsaydi bu isler cok daha farkli olabilirdi .Sivasspor hayraniydi,girgindi ve is bitiriciydi.Sivas onu mutlaka ariyordur.Yetkili biri olarak o stadyum hakkinda coktan bir aciklama yapmisti.Hatta idda ediyorum Ankara´ya bile giderdi ,bu is icin.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
bakan, sayın, siz