Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Söz Başkan'da
Alt 29.05.2012, 09:15   #71
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt
Standart Cevap: Söz Başkan'da

Alıntı:
dogan5880 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sıvas bu sene buyuk ıhtımalle dusucek
la bi git..........
Alt 29.05.2012, 11:15   #72
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
olum bak git!

http://www.olumbakgit.com/
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.05.2012, 13:05   #73
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
la bi git süpürgenin sapını çevirirsem.
Alt 29.05.2012, 13:46   #74
citothehan58
Tecrübeli Yiğido

citothehan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 496 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 citothehan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Şike davasına öğle yemeği için verilen yaklaşık 1 saatlik aranın ardından tekrar başlandı. Duruşmaya tutuksuz sanık Zeki Mazlum'un çapraz sorgusu ile başlandı.

"ODYAKMAZ BENİM 15 YILLIK DOSTUM"

Mecnun Odyakmaz ile 15 yıllık dostluğunun bulunduğunu belirten Mazlum, "O görüşmeler rutin görüşmedir. Başka bir amacı yoktur. Mecnun Bey bana Trabzonspor'dan birilerinin kendi takımını(Sivasspor) girdiğini söylüyor. Ben de bunun Trabzospor yönetimi ile alakası olmayacağını söyledim. Evet ben Sadri Şener'den para istedim. Trabzonspor stadının güvenliğini yapıyorum. Güvenlik şirketim var. 12 Mayıs'ta Sadri Bey'e paramız var mı diyorum. Başkanımız bana 'var' diyor. Benim telefonumu şike ilgili mesaj geldi. İbrahim Akın ile alakalı mesaj. Bu mesajı Tahir Kıran gönderiyor. Ona da başka birinden geliyor. Ben de aynı mesajı Trabzonlu arkadaşa gönderiyorum. Bu konu ile alakalı, bu mesaj ile ilgili Sadri Başkan ile görüşecektim" diye konuştu.

Mazlum, "Fransa'dan birisi arıyor. Orada yaşayan bir işadamı. Son maç ile alakalı konuştuk. 'Mecnun ile aran iyidir, diyor bana. Ben de Fenerbahçe buraya kadar getirmiş son maçta bırakır mı' diyorum" dedi.

-TRABZON'DAN GÜVENLİK HİZMETİ KARŞILIĞI PARA ALDIM-

İddianamede yer alan şike iddialarına ilişkin bir şey duymadığını belirten Mazlum, "Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'dan ben maç bileti aldım. Maç bileti ile alakalı görüştüm" şeklinde konuştu. Sadri Şener ile yaptığı görüşmenin ardından yaklaşık 1 hafta sonra kulüpten kendi güvenlik şirketine 46 milyar ödeme yapıldığını belirterek, "Bu ödeme bana olan borç karşılığında yapılan ödemedir. Güvenlik hizmetinin karşılığıdır" diye konuştu.

SG-CT (MK) - İstanbul / Şişli
citothehan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yalan habere yorum olur mu?
Alt 29.05.2012, 19:41   #75
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Yalan habere yorum olur mu?

Zaman zaman takip ettiğim,ancak son günlerde fazla bakamadığım “sivasspor.com” taraftar sitesinde bazı Yiğidoların beni eleştirdiğini söylediler. Konu “ Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’l adının anılmasıymış” Şimdi diyeceksiniz ki “ Bunun seninle ne alakası var?” Doğru ,ilk duyduğumda ben de öyle dedim. Benimle alakası şöyleymiş! Rıza Çalımbay’ın adı Beşiktaş’la anıldığı halde,benim bu konuyu eleştirmememmiş! Ya arkadaşlar, tabi ki her türlü eleştiriye saygı duyarım. Ama bazen de,öyle eleştiriler yapılıyor ki (tıpkı bu konuda yapıldığı gibi) sırf eleştiri yapılmak için eleştiri yapılıyor. İşte bu olmuyor. Bu eleştiriyi yapan arkadaşlara şunu sormak lazım. “ Beşiktaş’la adı geçen Rıza hoca defalarca böyle bir şeyin olmadığını söyledi. Bu yetmedi Sivasspor yönetimi açıklama yaptı.Bunlarda yetmedi,Sivasspor’la Rıza hoca resmi mukavele imzaladı. Arkasındanda Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz’da açıklama yaparak Rıza Çalımbay’ın gelecek sezonda Sivasspor’un başında olduğunu,ayrıca “ Anlaşmasında “Beşiktaş’a gider “diye bir şeyin olmadığını söyledi. Bir hatırlatma daha yapayım. Bundan birkaç ay önce Rıza hocanın adı yine Beşiktaş’la anıldığı zaman bu konuyla ilgili köşe yazısı yazıp, Rıza Hocanın Sivasspor’a vefa borcu ve Sivaslı olduğunu belirtip gitmesi gerektiğini dile getirmiştim. Arkasından yardımcılarından Bülent Albayrak hoca arayıp “ Aşkolsun Abdullah,sendemi bu tür asparagas haberlere inandın! Sivasspor’dan gitmesi kesinlikle söz konusu değil”demişti. Rıza hocayla ilgili haberler o günden sonrada devam etti. Bunların doğru olmadığını bildiğim için eleştiri yapmadım,daha doğrusu ciddiye almıyorum. En yetkili ağızlar “ Böyle bir şey yok” dedikten sonra benim varmış gibi kabul edip,hocayı yada yönetimi eleştirmem doğru olur mu?

KALECİ MAÇI KESİN SATMIŞ!

Pazar akşamı Ankara 19 Mayıs stadında oynanan süper lige yükselme final maçında Adanaspor’un attığı golü görünce hemen aklıma, geçen sezonun son haftasında oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçında yerden seken topu yiyen Sivas kalecisi Korcan için iddia edilen “ Golü bilerek yedi” iftiraları aklıma geldi.
O gole “ Bilerek yedi” diyenler acaba,Kasımpaşa kalecisi Tolga’nın yediği golü görünce ne düşündüler? Onların mantığına göre,Kasımpaşa kalecisi maçı satmış! Çünkü final maçında rakibinin vurduğu topu yumrukla kendi kalesine attı! Tabi futbolu çok az bilen birisi bile futbolda kalecilerin her zaman böyle goller yiyeceğini bilir,ama dananın altına buzağı arayanlar hiç bir zaman bunu görmezler,daha doğrusu görmezlikten gelirler.
Bu konuda Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay’ın çok günahı aldılar.
Hemde bir hayli çok! .

Abdullah YİĞİT spor@hurdogan.com 2012-05-29
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.05.2012, 20:21   #76
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 701 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abdullah Yigit yine carptirmis olayi.
Tartisilan nokta cikan haberlrin dogru olup olmadigi degil, Riza hocanin bu haberle ilgili önüne tutulan her mikrofona verdigi demeclerdir..
Abdullah Yigit diyebiliyor mu?

Eeeyy...! Riza hoca... Sen Sivasspor'un hocasisin, en az bir sene daha burdasin, ne demek teklif gelirse seve seve BJK'ye giderim??? diye,

hayir diyemiyor o yüzden carptiriyor konuyu...
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.05.2012, 10:48   #77
taraf
Yiğido

taraf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 334 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 taraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISItaraf COK SEVILEN BIR KISI

Anlaşılan cuma ya kadar bekliyecegiz beşiktaş yeni hocasını açıklamadan içimiz rahat etmeyecek
taraf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2012, 11:21   #78
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Futboldaki şike davasında aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın da bulunduğu 9’u tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 18. duruşması Çağlayan Adliyesi'nde görülüyor. Sivasspor- Fenerbahçe maçı öncesi Fenerbahçe'nin bilet tapeleriyle ilgili konuşmalar sırasında anlaşmazlık yaşandı.

Rahatsızlığı nedeniyle dün hastaneye kaldırılan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bugünkü duruşmaya da katılamadı.

DURUŞMADAN NOTLAR

Mecnun Odyakmaz: Aziz Yıldırım, Diyarbakır'ın hükmen düşürülmemesi için çalışmıştı ve az daha biz düşecektik. Demek ki bizim 'çetemiz' o zaman kurulmamış.

Avukat Yasemin Merçil: Genç, Fenerbahçeliliği ile bilinen bir bayan gazetecidir. Aziz Başkan'la yakınlığı yok ancak görüşmeleri var.

Hakim: Kim bu Lube Ayar?

Mecnun Odyakmaz: Tahir arkadaşım. Aziz Yıldırım ile arası kötüdür, ben hep ortam gerilmesin diye onları sakinleştirmeye çalıştım, düzeltmek istedim. Lube'nin yazısı üzerine Aziz Bey'i aradım. Çünkü Tahir Lube'nin yazılarını Aziz Bey yazdırıyor evhamına kapılmıştı.

Hakim: Lube Ayar, Tahir Kıran'la ilgili yazı yazmış.

Avukat Şeref Dede: Sivas Kulübü ve Fenerbahçe Kulübü'nün hesapları açıktır. Belgeleriyle açıklama yapılır, tatmin olunur. Kaldı ki 53 bilet açığı çıksa ne olur? Bu iddianamede adı geçen bir eylem değildir ve 53 biletle şike, teşvik eylemi gerçekleşmez.

BİLET KARMAŞASI

Sivasspor'un Fenerbahçe'ye verdiği bilet sayısında bir tartışma yaşanıyor. Hakim; "Resmi rakam 7 bin ama Aziz Yıldırım 10 bin 900" diyor. Bunun üzerine Ali Yıldırım; "Son biletler karaborsa" cevabını verdi.

Mecnun Odyakmaz: Maraton tribünü Fenerbahçe, Sivas'a gelene kadar kendi tarafımıza ayrılmıştı. Ancak bilet fiyatlarının yüksek olması sebebiyle, büyük boşluk oldu. Biz de bu biletleri de Fenerbahçe'ye verdik. Biletin üzerindeki rayic bedelin üstünde para almadık.. Ne yazıyorsa o alındı..
Mecnun Odyakmaz: Bilet fiyatı ne kadarsa o kadar ödeme yapıldı ve Bülent Bey o bilet sayısını kafasından söylüyor, yanılma payı olabilir.

Mecnun Odyakmaz: Rakamları hatırlamıyorum.

Heyet Üyesi: Fenerbahçe'ye verilen bilet konusunda önceki celselerdeki beyanlarınız doğru mu?

Bülent İşçen: Bilet görüşmesinde ben de vardım. Stat krokisini çıkarıp kağıt üstünde, yüz yüze görüştük. Tapelerde bu yok.

Mecnun Odyakmaz: Önemlidir.

Hakim: Bu bilet işi o kadar önemli mi ki başkanlar buluşuyor?

Mecnun Odyakmaz: Aziz Başkan'la iki görüşme oldu. Biri statta ne kadar kontenjan ayrılacağına yönelik planlama yapıldı. İkincisi ise, bilet alımı ve Trabzonspor teşvik girişimini önleme amaçlıydı.

"SEFA'DAN PEK HOŞLANMAYIZ"

İlhan Ekşioğlu: Bahsi geçen şahısla kulüp arasında bir bağ yoktur. Sefa'dan pek hoşlanmayız. Ne iş yaptığını da bilmeyiz.

"BENDEN 100 BİLET İSTEYEN KİŞİ GFB AMİGOSU SEFA'DIR"

Mecnun Odyakmaz: Bilet konusunda yetkili ben olduğum için benimle irtibat kuruluyor, her ne kadar rahatsız olsam da... Tarafımdan 100 bilet isteyen kişi GFB amigosu Sefa'dır.

"KENDİMDEN EMİNDİM, FAKAT..."

Mecnun Odyakmaz: Bülent İşçen ile görüşmem Fenerbahçe maçı biletlerine ilişkindir. Onun vasıtasıyla biletleri Fenerbahçe Kulübü'ne gönderdik. Takipten endişe etmemin sebebi, seçime yakın bir dönemde olduğu ve kritik bir maç öncesi olduğu için Fenerbahçe'den kimseyle temas kurmak istemedim. Kendimden emindim ama spekülasyona yol açaçağından tedirgindim.
Alt 31.05.2012, 11:33   #79
Çılgın Türk
Usta Yiğido

SON DAKIKA: Savci yarin mutalaa'sini verecek ve kimin hakkinda ne kadar ceza verilmesini istedigini soyleyecek. Sonraki durusmada da karar aciklanacak
Alt 01.06.2012, 18:08   #80
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BEN BAŞKANDAN MÜKEMMEL TRANSFERLER BEKLİYORUM BU YILDA..
Murat ARICI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
aciklama, açıklama, başkanda, başkandan, geldi, geldİ, söz