Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı
Michael Owen'nin gelmesine ben zaten karsiyim adam son 7 Sene sakatlik Problerimleri var !
|
.....Gelirse aynı Ankaragücüne gelen ve basına malzeme olan Vassel in durumuna düşer..Sivasspor hem Avrupa(özellikle İngiliz)basının gündemine oturur...Başkan herkesin tanıdığı bir forvetle anlaşacak lafı acaba Owen için mi söylenmiş bilmiyorum...Ama son 7-8 senesi sakatlıkla geçan ,doğru dürüst oynamayan bir oyuncu sivasspora getirilirse futboluyla değil,özel hayatı ve magazinsel yönüyle paparazzileri bile Sivas'a çekebilir...Peki Sivas ve sivasspor reklamı bu şekilde yapılabilir mi?İşte asıl olay burda yatıyor....Ben de şöyle bir hayal kuracak olursam:Michael Owen sivassporda lafı Tüm ulusal basın ve Avrupa basınında çıkıyor;Michael Owen havaalanına geldiğinde onu ve ailesinibasın ordusu karşılıyor;1967 Sivasspor derneği ve üyeleri onu omuzlarda taşıyorlar..4 büyütülmüş basının gazeteleri ve gazetecileri röportaj için birbiriyle adeta kavga eder gibi yarışıyor..Michael Owen ezilme tehlikesi atlatıyor...En sonunda arka kapıdan Murat 131 marka bir taksiyle Polat Rezidansın önünden Hilton oteline kaçırılıyor...Ertesi gün başkan ve yönetimle birlikte Hilton da basının karşısında imza töreni yapılıyor..Michael Owen basının sorularını cevaplayıp imza atıyor..Sonra Uçakla Sivas'a geliyor..Yeni havaalanında Yeniçeriler,Yiğido Gençlik tarafından büyük bir coşkuyla karşılanıyor..Özel bir arbayla konvoy eşliğinde önce Büyük otele götürülüyor..Orada bu sefer bizim yerelbasının karşısına çıkıyor;Abdullah Yiğit,,Kaptan İsmail,v.b basın mensuplarının sorularını cevaplıyor..Oradan da Basınla birlikte çeşitli ziyaaretler yaptılıyor;sonra Çerkez'in yeri,Çifte Minare ziaretlerinde bulunuyor;basın bol bol da resimlerini çekiyor;canlı yayınlar birbirini izliyor..uzun süren ziyaretlerden sonra tesisler basınla birlikte geziliyor;resimler çekiliyor.......Sonrası derseniz sonrasını bilemem çünkü futbol hayatının son 7-8 yılında doğru dürüst oynamayan bir oyuncunun Sivasspor takımında nasıl futbol oynayacağını herkes gibi ben de çok merak ediyorum......