Migro kardeş bu hafta seniüzeceğiz üzülme emi sen bizim dostumuzsunsen bu arada nerde ikamet ediyorsun sivas mı bursa mı?
Bende Bursa 2-1 yenilir diye tahmınde bulundum..Bursa bu yıl iyi değil...memnunda değiliz zaten..Burda herkeze kombine alın dıye haykıran ben bu yıl kombıne almadım...binlerce kısıde aynı seyı yaptı...Ben Bursadayım Bursalıyım...Sivasla bir bağım yok Ama burada sizlerle bir yanımızda Sivaslı oldu ...
atılla gokce keske okusan bu yazdıklarımı..sıvaslı oyuncular baraj kurmaya çalısırken hakemle konusurken .fernandes kullandı bırden almedıa kafa vurdu az kalsın yıycektı sıvas golu bu da ozamaan hırsızlık deılmı beşıktaşlı futbolcuların yaptı ..rakıbın hakemle konusuyor pozısyonu tartısıyor sen hemen serbest vurusu kullanıyon..yalakalık yapmak içn pıreyı deve yapıyorsunuz...deveyı dıken.ınsanı.......
lan şerefini namusunu kime kaç paraya sattın önce onu yaz! Ha gerçi sen bilmezsin ki bizim orda şeref diye bişey var parayla şunla bunla ölçülmeyen bişey... Senin ne olduğunu bilmem ama az adam olan her adam en fazla gülüp geçer bu hareketine!! Tüm türkiye yanlış, bir sen doğrusun demi? Ahmaksın sadece! Aynı olayın tersi olsa, onların barajdan dönen top bizim kaleye gol olsa yine kurnazlık derdin demi buna? Uyanıklık demezdin? Akıllarını kullandılar demezdin? Hayır yalakasın sadece! Koca 90 dk elbet hatalarımız olmuştur olmadı demiyorum peki bjknın hiçmi hatası yok? Melekler takımı mı beşiktaş? Madem hata yaptık diyorsun hakemler ne halt yiyor söylesene? Gol atan adama alakasız bir şekilde ofsayt deyip sarı kart gösterene kadar gelsin barajın yerini ölçsün madem? Madem hakeme saygı duyup ona söz söylemedin bizahmet kararına da duy! Ha bide bize falcılar söyledi biliyormusun barajı yakın kurarsanız dönen top gol olur dediler biz de öyle yaptık. burası ayrı bir komik! Dedimya alışığız senin gibilere güler geçeriz biz sadece, ama bunu hesabı böyle kapanmaz er ya da geç bir tarafından çıkar bilmiş ol!
.
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
bende hem seni hem ibrahim toramanı kınıyrumm .. attilla efendi keşke toramanın yaptıklarınıda yazsaydınnn.yerden yere atıyordu onda saygı varmıydı attila efendiiiii..... ibarhim toraman sivaslıysa ben de sivaslı deiliiimmmmmmmm..
bende hem seni hem ibrahim toramanı kınıyrumm .. attilla efendi keşke toramanın yaptıklarınıda yazsaydınnn.yerden yere atıyordu onda saygı varmıydı attila efendiiiii..... ibarhim toraman sivaslıysa ben de sivaslı deiliiimmmmmmmm..
Aynen Gardaş katılıyorum sana... Toramanın çirkefliğini - ne Kadar Sivaslı olduğunu Pazartesi herkes gördü. Kimse Sivasa geldiğinde küfür yiyorum diye gocunmayacak. Artı Atilla Gökçe denen adama sormak lazım. Olcay Şahanın ceza sahası içinde kendini yere atması hırsızlık teşebbüsü değil mi ona sarı kartı vermemek eyyamcılık değil mi? Aatıf ofsayt olmadığı halde ofsaytı çalıp topa vurdu diye kartı yapıştırmasını bilirsiniz. Deli kanlıysa aynı kartları olcaya ve toraman denilen ne idüğü belirsiz vatandaşada çalmalı...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Yazılanların bir çoğunu okudum ve hak veriyorum. O kadar çok zoruma giden şeyler vardı ki maç da bir çoğu yazılmış. Hepinize teşekkür ediyorum. Ne yazacağımı bilemesem bile Atilla GÖKÇE yalakası gibi saçmalamadan bir şeyler yazmaya çalışacağım. Kendini bilmez yalaka A.GÖKÇE ötekiler dediğin Türkiye'nin takımları madem büyükler ve ötekiler diye ayırabiliyorsun federasyon başkanınıza söyleyin de 4 takımlı büyükler ligi kursun da ötekiler dediğin Türk takımları da kendi ligini oluştursun. Bu kadar basitleşmeyin. Lafınızı bilin de konuşun sözüm ona kaleminiz güçlü olsa bile sahaya çıkan o miniklerin saygı ve sevgi istemesini siz Anadolu takımlarına göstermiyorsunuz. Kafanız büyütülmüş takımlara yalakalıktan başka birşeye çalışmıyor. Amacınız Anadolu takımlarını sahada hakemlerle, masa başında federasyonla, basında da sen ve senin gibiler harcamak istiyorsunuz. Anadolu takımlarının, SİVASSPOR'un başarısını görmemezliğe gelip başarılarımıza gölge düşürüyorsunuz. Gördük yine akşam cinconunuzu avrupa da yine beklenen bilinen sonucu aldı tebrik ediyorum. Cinconun yerine bir Anadolu takımı olsaydı değişik bir sonuç çıkardı 3-0 4-0 gibi. Mesela geçen senelerden birinde SİVASSPOR Braga'ya 3-0 yenilmişti. O zaman SİVASSPOR başarısızdı Cinconun 2-0 yenilmesi başarısızlık değil değilmi GÖTÇE efendi... İşte hep böylesiniz haklı aldığımız galibiyetleri bile kara kalemlerinizle karalıyorsunuz yazıklar olsun size.
__________________ EN İYİ "SİVAS'LI" , TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANDIR...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı tykinik58'a Teşekkür Ediyor...