Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.11.2012, 22:51   #1
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1022 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Ausrufezeichen Cevap: Maçı Değerlendirelim

Golümüzden önce Gençlerin NET penaltısını vermeyen hakem,
ikinci yarı kargaların bile güleceği bir penaltı kararı ile kendisini affettimiştir !

Karşılık pozisyon ve hatalar arasında süregelen maç hak ettiği üzere 1-1 bitmiştir.

Zor deplasman ve 1 puana rağmende takımımızın hala kötü oynaması taraftar üzerindeki olumsuz havayı hala yıkamamıştır ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Kokomo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 23:17   #2
kkemal58
Yiğido

kkemal58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 383 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 665 kkemal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Golümüzden önce Gençlerin NET penaltısını vermeyen hakem,
ikinci yarı kargaların bile güleceği bir penaltı kararı ile kendisini affettimiştir !

Karşılık pozisyon ve hatalar arasında süregelen maç hak ettiği üzere 1-1 bitmiştir.

Zor deplasman ve 1 puana rağmende takımımızın hala kötü oynaması taraftar üzerindeki olumsuz havayı hala yıkamamıştır ...
Haklısın ama uğurun yaptığına ne demeli. Ben eğer düşünebiliyorsam bu adama devre arasında söylerler hata yaptığını pozisyonun penaltı olduğunu bunu telafi etmeye çalışacağını ben dahi söyledim maçı izlerken. Bunu uğur efendi bilmiyor mu ki eliyle oyuncuyu çekiyor. OLMAZ ABİCİM OLMAZ. UĞURLA ZİYAYLA ENERAMOYLA BU İŞ OLMAZ. SONRADA DİYORLAR Kİ STADYUM DOLMUYOR. NASIL DOLSUN Kİ. ZİYAYI UĞURU İZLEMEYE BEN HALI SAHAYA GİTMEM YA. ZERRE ZEVK ALMIYORUM ŞU ANDA SİVASIN MAÇLARINDAN SİVASIN FUTBOLUNDAN. BENCE RIZA HOCANIN DA MİSYONU ARTIK BİTMİŞTİR
Alt 17.11.2012, 22:48   #3
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şunu çok merak ediyorum Kaan Kılcı neredeyse her maç ilk 18'de ama daha hiç sahaya çıktığını görmedik. Rıza Hoca neden kadroya alıyor acaba Faty dururken Kaan'ı ?
TFF kurallarına göre Esame listesine mutlaka 20 yaş altı bir genç oyuncu bulundurmanız gerekiyor. Bulundurmazsanız ceza alıyorsunuz. İster oynatın ister oynatmayın.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 22:58   #4
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

böyle takımın böyle hocası olur.....1 puan çok fazla bu maça..
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2012, 22:59   #5
mayhos
Acemi Yiğido

61 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 mayhos FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rızadan hoca olmazz..takım başıboş olsa bundan daha kötüsü olmaz...
mayhos isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı mayhos'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 23:02   #6
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

riza hocaammmm artik git git artik lütfen git
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58YIGIDO58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.11.2012, 23:50   #7
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Oncelikli olarak sozde Sivaslilara deginecegim. Riza Calimbay Sivasin cocugudur. En zor zamanimizda dusmekten kurtarmistir bizi. Yine baskanin dahi takimin basinda olmadigi donemde takimin hem baskani hem basin sozcusu hem teknik adami olmustur. Adam gibi dimdik durmustur en zor zamaninda koyup kacmamistir takimi. Ne kadar vefasiz bi millet olduk dunu ne cabuk unuttuk. Ne olursa olsun bi futbolcuya kufur edersin tek sebebi kotu performans hemde, iki puan kaybedince riza hoca istifa... Ayip ulan ayip. Siz taraftarliktan istifa edin. Cekirdek citliyoduk ama adamdik. Sayenizde en buyuk vasfimiz olan adamliktan cikiyoruz. İki uc tane bebe bu sehrin adina camur attiramaz. Kabul etmiyorum arkadas. Son 2 haftadir olanlardan sonra skor cokta onemli degil...
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 85200258'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 12:57   #8
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Oncelikli olarak sozde Sivaslilara deginecegim. Riza Calimbay Sivasin cocugudur. En zor zamanimizda dusmekten kurtarmistir bizi. Yine baskanin dahi takimin basinda olmadigi donemde takimin hem baskani hem basin sozcusu hem teknik adami olmustur. Adam gibi dimdik durmustur en zor zamaninda koyup kacmamistir takimi. Ne kadar vefasiz bi millet olduk dunu ne cabuk unuttuk. Ne olursa olsun bi futbolcuya kufur edersin tek sebebi kotu performans hemde, iki puan kaybedince riza hoca istifa... Ayip ulan ayip. Siz taraftarliktan istifa edin. Cekirdek citliyoduk ama adamdik. Sayenizde en buyuk vasfimiz olan adamliktan cikiyoruz. İki uc tane bebe bu sehrin adina camur attiramaz. Kabul etmiyorum arkadas. Son 2 haftadir olanlardan sonra skor cokta onemli degil...
Hocayı savunmak suçunu işliyorsun dikkat!Hemen akrabası mısın avukatı mısın salvoları başlar.Sen bu allamelerden daha mı iyi biliyorsun?
Hoca niye Erhanı oyuna sokmuş.Defansın göbeği elek gibiydi ,adamlar 3 pasta kalede tehlike yaratıyodu.Hoca mı dedi git adama penaltı yap diye,gerçi penaltıyla alakası yok ayrı mesele.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 13:41   #9
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocayı savunmak suçunu işliyorsun dikkat!Hemen akrabası mısın avukatı mısın salvoları başlar.Sen bu allamelerden daha mı iyi biliyorsun?
Hoca niye Erhanı oyuna sokmuş.Defansın göbeği elek gibiydi ,adamlar 3 pasta kalede tehlike yaratıyodu.Hoca mı dedi git adama penaltı yap diye,gerçi penaltıyla alakası yok ayrı mesele.
Bu laflarin bana oldugunu biliyorum. Direk bana söyleyebilirdin

Savunulacak nesi var hocanin? Hata üstüne hata yapiyor hala hoca savunuluyor. Gözü kapali hocanin arkasinda durmak ne kadar dogru? Yaptigi hatalari bile dogruymus gibi gösteren arkadasa akraba yakistirmasi yapmistim, birazda espri olarak. Yoksa burda ne futbolcularin nede hocanin akrabalari yazmaz.

Peki degisikliklerden sonra rakip daha fazla tehlike yaratmadi mi? En güzel savunma hücumdur. Topu kendi ayagimizda tutabilrsek baski yemeyiz. Topu ayaginda tutma konusunda en iyi oyuncularimizi aldi oyundan, asil ondan sonra baski yedik.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 14:34   #10
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 842 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu laflarin bana oldugunu biliyorum. Direk bana söyleyebilirdin

Savunulacak nesi var hocanin? Hata üstüne hata yapiyor hala hoca savunuluyor. Gözü kapali hocanin arkasinda durmak ne kadar dogru? Yaptigi hatalari bile dogruymus gibi gösteren arkadasa akraba yakistirmasi yapmistim, birazda espri olarak. Yoksa burda ne futbolcularin nede hocanin akrabalari yazmaz.

Peki degisikliklerden sonra rakip daha fazla tehlike yaratmadi mi? En güzel savunma hücumdur. Topu kendi ayagimizda tutabilrsek baski yemeyiz. Topu ayaginda tutma konusunda en iyi oyuncularimizi aldi oyundan, asil ondan sonra baski yedik.
O penaltı olmasa maçı alsaydık bu eleştiriler olur muydu?Hocanın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz.Topu tutacak, takımı atağa çıkaracak hangi mevki:ortasaha.Kamil formsuz ve kenarda,Erman formsuz ve etkisiz,M.NAS bütün iyiniyetine rağmen yetersiz,Kadir formsuz ve savruk,Adem insiyatif almıyor.Bir de rakiplere bakalım: Eskişehir ortasahası mesela ALPER POTUK,ERKAN,TELLO vesair.Adamlar sonvuruşlarda biraz becerikli olsa Feneri 6 lık yapacaklardı.
Kısaca oyun tarzımız kadro yapısından kaynaklı.Ortasahada bir HAKAN BAYRAKTAR,MURAT ERDOĞAN,İBRAHİM DAĞAŞAN hatta bir YASİR ELMACI ve MUSA AYDIN bulamadık.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı