06.05.2013, 10:14
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Haydi Zara, Kalk Ayağa
Alıntı:
58fatihcan Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim bende zaraliyim. Binlerce zarali tanidigim var. Bir tanesi sivastan once zara demedi ve sunu soylim istanbuldaki maclara bak en fazla zarali yok a gel yuzume tukur. Buradaki taraftar derneginde bile adamlar zaralilar olmasa nasil yuruyecek is diyor. Belki sivasta durum farklidir ama ben bunlari ne zara da gordum ne istanbulda
|
demek istediğim zaralı işadamlarının bu sene gerekli desteği vermediğiydi ,doğrudur elbetteki kanı ,sütü,mayası temiz zaralılar herzeman heryerde sivasın üstünde olmuyor, öncesivaslı sonra zaralı oluyor,ancak sende biliyorsunki zaralı olduğunu söyleyen çok kişide bırak zarayı ne sivasla ne zarayla ilgili ,geçen sezon sivasspor formasını ortada bırakan zaralılarda vardı,fb tarafına geçip zara atkılarıyla sivas seyircisine zırra verende vardı ,siz ve sizin gibileri tenzih ediyorum ,maalesef durum böyle söz konusu zara spor olduğu için dedim ,yoksa sözde sivasın ilçesi geçinipte hiçbir destek olmayan hiçbir maçına gitmeyen ,uzaktan bile sevmeyen ,nerelisin gardaş deyince direk ilçe adını söyleyen işte biz aslında sivaslı sayılmayız şurdan geldik burdan geldik,yolumuz sivastan geçiyor diye sivaslı oluyoz ,yada sivasla alakamız yok yolumuz bile geçmez diyen,biz olmasak sivaslılar acından ölür diyen milyonlarca sözde ,güya hemşerimiz var onlar gibi düşünenzaralılar destek olmadı dedim kal sağlıcakla
|
|
|