Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!
Alt 09.05.2013, 09:42   #71
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!

sakin olun arkadaşlar.
td değişenleride görüyoruz. sabırlı olmalıyız. istikrarlı olmalıyız.
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2013, 10:09   #72
58mesut
Yeni Yiğido

11 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 513 58mesut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

flash..flash.. rıza efendi sivasspor taraftarını "beni yılın t.direktör adayı göstermedi"diyerek fifa ya şikayet etmiş.
58mesut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58mesut'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.05.2013, 10:20   #73
eroldeger
Yiğido

65 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 588 eroldeger FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ddolphiner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
+1 demek isterdim ama lig garanti olsun zaten neşter vurulur.Şuan bunu düşünemeyiz.
buyönetim in futbolbilgisi yok bunlar neşter falan vuramaz lar bularında gitmesi lağzım
eroldeger isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2013, 10:31   #74
5558888
Yeni Yiğido

8 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 5558888 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1967 den beri en onursuz ve gurursuz oyuncu topluluğu ile oynuyoruz. Bir de sivas seyircisine laf söylemezler mi? Ordu ve İstanbul maçlarını seyirci aldı kendilerine mal etmesinler onlar ancak sosyal yaşantı ve para düşünürler. Ya seveceksin ya terkedeceksin.
5558888 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2013, 10:41   #75
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Rıza hocaya İSTİFA demiyorum !.. Onu biz değil kendisi diyebiliyorsa hocadır.
Hani Orduspor maçında 1-2'den 3-2 alınca artistlik yapmıştı ya !
Hani maçtan sonra İSTİFA etmişti ya !
Hani yürekliydi ya !..

Şimdi de yüreklilik yapsın da, dürüstlük yapsın da, "ben Sivas'lının yüzünü kararttım, başını öne eğdim, onları üzdüm. Takıma müdahele edemiyorum, herkes bildiğini okuyor, kafasına göre oynuyor. Ben bu sebeblerden dolayı İSTİFA EDİYORUM" diyebiliyor mu?

Hafta başında oynayacağımız Karabük maçından da korkmaya başladık. Bu futbolla, bu anlayışla, bu oyuncu değişikliklerinde ki tekdüzelikle ne yapacağımızı kara kara düşünmeye başladık.

Adamlar cesurca karar alıp 4 takımıda aynı skorla yenen Mesut Bakkal'ı gönderebiliyorlar ve düşmekten bahsetmiyorlar. Biz ise lig başladığından beri düşme korkusunu hep içimizde hissediyoruz. Hedefi 10'unculuk olan takımın varacağı nokta 15'inciliktir. Bu hocayla ancak bu kadar olur.

Herşeyi bir kenara bıraktık, Trabzonspor gibi aşağılık bir takımdan 6 gol yemek hepsinden acı !. EY futbolcular, hoca vicdanınız var mı sizin? Varsa ne düşünüyorsunuz, ne yapacaksınız kendinizi affettirmek için. Merakla bekliyoruz.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2013, 10:55   #76
Rallim58
Gast

Ne Sivasspor sevdalıları varmış da, bizler bilmez imişiz.

Skor taraftarları mı dersiniz. Şahıslar üzerine açılan konulara göre "mantar" gibi çoğalan üyeler mi? dersiniz, hemen hepsi bizde mevcut imişte bizler bilmez imişiz. Yıllardır pc'mizin açılış sayfası olan Sivasapor.com sitesinde ne üyeler varmış da bizler görmez imişiz.

Alınan skor hazmedilmeyecek kadar ağırdır, üzülmedim diyen yalan söyler. Tabii bıyık altından gülen, Sivas'la Sivaslıklıkla ilgisi olmayan sadece cüzdanında Sivas yazan İT (İstanbul Takımları) dostu olanlar da olmuştur. Torunum bile ağladıysa söyleyecek sözün bittiği yerdir.

Hırsızın hiç mi suçu yok? diyerek Allah'ın bir kulu da, karşılaşma leyhimize dönecek pozisyonda, ceza alanında Grosicki'ya atılan dirsek beraberinde kırmızı kart ve penaltıyı sorgulamıyor. Ama, Ziya'nın (Yapmasa tabiiki iyiyidi ) elini sürmesi ile kendini yere atan emek hırsızı, sahtekar, futbol çirkefi Volkan Şen'in pozisyonuna penaltı veriliyor.

Yanlı yayın yapan kuruluş ise Grosicki'ye yapılan bu pozisyonu kupa özel özetlerinden kaldırıyor.

Sözün özü şu ki; Rıza Çalımbay tartışılmaz insan değil ama, tartışıldığı zaman mekan şu aşamada değildir. Sezon sonunda zaten "Haydi Abbas Bağlasan Durmaz" diyeceğinin sinyalleri veriliyor. Ama tartışılacak zaman bu zaman olmadığını, Karabük karşılaşmasına odaklanarak, taraftar olarak bizler de görevimizi yerine getirirp, stadyumu doldurup maçı alıp rahatlamalıyız.

Sonrasında ise hepimizin rahatlayacağı açıklamalar kendiliğinden gelecektir düşüncesindeyim.

Bu anlamda da Site yönetiminden ricamdır, konunun, en azından şimdilik kaldırılmasından yanayım. Gerek Teknik kadronun gerekse futbolcuların Karabükspor karşılaşmasına daha rahat konsantre olmalarına imkan tanıyalım diye düşünüyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2013, 10:58   #77
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Rıza hoca maçtan sonra bu yenilgiden ders çıkarmamız lazım demiş.Hani lazı idama götürüyorlarmış, o da ha buda bize bi ders olsun demiş ya.O hesap.Bu laz aklı Trabzon hezimetinden sonra manidar olmuş.Biz taraftarlar dersi sezon başında siz, bizi hiçe sayıp Beşiktaş'ın gönlünüzdeki takım olduğunu söylediğinizde çıkarmıştık.Bence bu yenilgiden tek ders çıkaracak olan yönetim.Haa onlarda çok gitmek istiyorlarsa, bıraksınlar taraftarı gitmekle tehdit etmeyi de gitsinler artık.Piech'in turşusunu kurdunuz,Reinoch sinir hastası oldu,Erman ın 20 dakikalık ciğerini biraz daha yüklenseniz parçalayacaksınız.Pedriele sen kimsin deseler yedeğim diyecek hale geldi.Mehmet Nas ı nerdeyse elinde bastonla kurtarıcı diye takıma sürdünüz.Grociscki, ekranlardan gördüğümüz kadarıyla size küfür ettikten sonra hiç ilk 11 den çıkmadı.Türkiye liglerinin ayağında en az top tutan takımını yarattınız.Şimdi çıkmışşınız kupa finali gibi bi maçtan 6 gol yemeyi içinize sindirip bi de bu maçtan ders çıkarmak gerektiğini söylüyorsunuz.Doğru yönetim de dahil herkesin mutlaka çıkarması gereken ders; sizle bu takımdan hiçbirşey olmaz Rıza bey.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2013, 11:02   #78
anadolu5858
Yiğido

103 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 anadolu5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

karabüğü yenersek rıza gidermi sizce kendimizi kandırmayalım %500 gitmez oyuncu bakıyoruz der başlar istediğimizi alamadık der sezonu açar. işin özü rızadan hoca olmaz rıza olmadanda hocasız da yeneriz biz karabüğü kamil eneroma yedek kalsın yeter..
anadolu5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.05.2013, 11:15   #79
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Rıza Çalımbay kalkmış bir de diyorki "Sivas camiası bu yenilgiden ders çıkartmalı"..

Hayırdır, bir yere gidiyorsun paşam? Sen ders çıkartmayacak mısın? Doğru 100 küsur maçta takımın başında çıktın her kötü sonuçta suçu futbolcunun üstüne attın, kritik galibiyetler de (Orduspor ve İBB maçlarında) başarı senindi.

Neyse inşallah yönetim ders çıkartırda bir daha böyle hocaları getirmez Sivas'a.

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Örükcülü'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.05.2013, 11:31   #80
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1049 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Gerek Teknik kadronun gerekse futbolcuların Karabükspor karşılaşmasına daha rahat konsantre olmalarına imkan tanıyalım diye düşünüyorum.
canım abim; düşme potasından bir türlü çıkamadık ses etmedik, kaç maçta rezil rüsva top oynadılar ses etmedik, tribünlere hareket çektiler ses etmedik, gs maçında rezil ettiler ses etmedik...bu gidişle gözümüzü PTT liginde açacaz...bu takımın Hakkı Hocaoğlu son 2 haftaya çıkması daha hayırlıdır bence...biz ilk sezonumuzda bile bu kadar rezil olmadık...
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
Çalimbay, rezalet, İstİfa