Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Santrafor İhtiyacımız Yok
Alt 15.12.2013, 22:27   #71
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Santrafor İhtiyacımız Yok

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sadece ziya ve cicinhonun alternatifi olacak iki futbolcuya ihtiyaç var. kimse takımı eleştirmesin hepsi mükemmel. forvetlerimiz harika orta sahamız harika.çocuklar çok iyi iş yapıyorlar. sağ bek ve sol bek yedeğimiz iyi olsaydı antalyaya maç vermezdik. sıkıntımız orada. gönderilecekse abdurrahman dereli ve ziyanın yedeği olan çocuk gönderilsin.
forvet mi ????
Yapma kardes bu takimin iyi 1 tane santrafora ihtiyaci var.
Takim iyi gidiyor ama iste o son vuruslar eksik kalenin agzina kadar getirioruz toplari ama golcu yok
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.12.2013, 23:13   #72
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

utaka ve rafiği eleştirenlerden birisi de benim, inşallah yanılırım inanın hiç gocunmam sivassporum için madem ihtiyacımız yok dua edelimde açılsınlar bari ne edek, şu önümüzdeki iki maç iki futbolcumuz toplam 2 gol atabilirse ışık var demektir yoksa benim hiç umudum yok.. kadiri de arasıra eleştiririm pas hataları ve tehlikeli noktalardaki yaptığı faullerle(rizenin frikiği örneklerdenbiri) ama top rakipteyken bir o kadar da iyi yer tutar ve baskı yapar takımı rahatlatır en iyi yönüde budur benim gözümde..utakaya bundan çok kızıyorum gol atamıyor tamam anladık da biraz pres yapsa ve koşsa inanın daha çok yararlı olur..
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etlidöktürek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.12.2013, 01:20   #73
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

utaka ileride acılır refikde tam anlamı ile takıma adapde olup bencilligi bırakırsa tmm dır
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.12.2013, 09:44   #74
sivasli_boy
Yiğido

sivasli_boy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_boy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hangi takimdan bahsediyor acaba murat erdoğan forvetlerin beceriksizliği yüzünden orta saha oyuncularımız gol krallığına gidiyor da costa nın bile 4 golü var arkadaş bu kadar körmüsünüz ?
Alt 16.12.2013, 10:58   #75
58fast58
Acemi Yiğido

49 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 447 58fast58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rıza çalımbay her gitiği yerde ağlıyor 4 maç aldı tv lerde kanal kanal dolaştı adam sanki rizeyi şampiyon yapmış edasıyla kanallarda boy gösteriyordu sonra bir el değidi rize tepe taklak rıza yine ağlamaya başladı kadro yetersiz sakatlıkllar çok ikinci yarı kesin takviye şart diyor dört gözle ikinci yarıyı bekliyoruz diyor sanki ilk 4 maçı kazanan bu oynayan kadrosu değildi rizenin kaçkar tvyi seyrediyorum rızaya köpürüyorlar kıvançı bizden gönderdi beğenmeyerek rizeye giti geri aldı bu nedem oluyor şimdide maçda kıvançı yanına çağıryor taktik veriyor baş adamı olmuş. Yani şunu demek isitiyorum murat erdoğan bizm kadar sizn kadar futboldan anlamıyormuda rıza gibi bağırsın acilen gölcü almamız lazım desin veya başka bir yere hala maçlar devam ediyor ved ebu futbılcularlada oynamak zorundayız. devre arasında kesin bildikleri vardır milletin şevkini nedne kırsınlarki dönen tekere çomak sokmak olur topçu ihtiyacımız var demek devre arasınakadar
58fast58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fast58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.12.2013, 11:01   #76
58fast58
Acemi Yiğido

49 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 447 58fast58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bazı arkadaşlar abdulkadir diyor cihan diyor kaan diyor galiba birşeyin farkında değiller.ARKADAŞLAR BİZ SÜPER LİGDE OYNUYORUZ. 2 lig zihniyetinden kurtulun artık o dediğiniz topçularla kurtlar sofrasında bizi parçalarlar
58fast58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58fast58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.12.2013, 16:04   #77
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 850 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
UltraYigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
forvet mi ????
Yapma kardes bu takimin iyi 1 tane santrafora ihtiyaci var.
Takim iyi gidiyor ama iste o son vuruslar eksik kalenin agzina kadar getirioruz toplari ama golcu yok
gardaşım yaşın kaç bilmem ama sana bir ağabey olarak şunu söylemek istiyorum. utakayı beğenmiyorsunuz rafiki beğenmiyorsunuz damlar sahanın her tarafında pres yapıyorlar. rakibin oyununu bozuyorlar. burhanın golündeki o enfes hareket mesela gol atmakmı golun atılmasında ortam hazırlamakmı. gol olsunda ister orta saha atsın nister defans. ama takın iyi giderken İstanbul kulüplerinin oyunları gibi takımın moral motivasyonunu etkileyen yazılar yazmak taraftarlık değil tamın altına dinamit koymaktır. bu yazıları o çocuklarda okutuyor takip ediyor. bu siteye yazı yazmak illa eleştirmek değil olmamalıda. birde takdir edin. bu yüzden böyle yazanları kınıyorum. ben sivassporun futbolunuda beğeniyorum oyun şeklinide oyuncularımızıda. haa gerçekten ihtiyacımız olan şey iki as oyuncumuzun yokluğunda yerini dolduracak yedeklerimiz iyi değil sağ bek ve sol bek. bir tek ona ihtiyacımız var. sonucunu Antalya maçında gördük.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.12.2013, 18:17   #78
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

altı pasdan vuramayn santrfor forvet elemanları atamıyor orta saha oyuncularımız gol atıyor murat erdogan maçları gözüyle seyrediyorda biz yoksa başka bi yerimizlemi izliyoruz yoksa murat erdoganın göremediğini bizmi göremiyoruz
Alt 17.12.2013, 00:01   #79
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardaşım yaşın kaç bilmem ama sana bir ağabey olarak şunu söylemek istiyorum. utakayı beğenmiyorsunuz rafiki beğenmiyorsunuz damlar sahanın her tarafında pres yapıyorlar. rakibin oyununu bozuyorlar. burhanın golündeki o enfes hareket mesela gol atmakmı golun atılmasında ortam hazırlamakmı. gol olsunda ister orta saha atsın nister defans. ama takın iyi giderken İstanbul kulüplerinin oyunları gibi takımın moral motivasyonunu etkileyen yazılar yazmak taraftarlık değil tamın altına dinamit koymaktır. bu yazıları o çocuklarda okutuyor takip ediyor. bu siteye yazı yazmak illa eleştirmek değil olmamalıda. birde takdir edin. bu yüzden böyle yazanları kınıyorum. ben sivassporun futbolunuda beğeniyorum oyun şeklinide oyuncularımızıda. haa gerçekten ihtiyacımız olan şey iki as oyuncumuzun yokluğunda yerini dolduracak yedeklerimiz iyi değil sağ bek ve sol bek. bir tek ona ihtiyacımız var. sonucunu Antalya maçında gördük.
Evet haklisin takim iyi oyun oynuyor hersey yerinde.
Ama bu takim avrupaya gidecekse gene iyi bir santrafor a ihtiyaci var diyorum.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.12.2013, 00:54   #80
RCarlos58
Acemi Yiğido

RCarlos58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 421 RCarlos58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bana göre bir santrafor mutlaka gelecek. rengifodan ayrildik, utaka arada bir sakalaniyor ve abdulkadirde yetersiz görünüyor. gelecek santraforun genc ve potensiali yüksek bir oyuncu olmasini isterim. rafik ve utakanin yoruldugu an sans sunulabilir.
RCarlos58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
santrafor, santrafora, İhtiyacımız