Cevap: Eleştiriyi yapmak için yaparsan komik olurs
Yapılan programın güzel tarafları elbette çok daha fazladır, böylesi programları hazırlamakta ciddi emek istemektedir,TV58 kurumunu başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum, program yapımcısı ve sunucusu Mustafa Ateş beyin de Sivas ve Sivasspor için özverili çalışmalarda bulunduğunu, memleketi için çalıştığını yakinen bilmekteyim, kendisine memleketim ve takımım adına şükranlarımı sunuyorum, yapılan bu eleştireler başarılı çalışmalara gölge etmemeli, Sivasspor.Com Yönetimi olarak Sivas'ımızın bütün kurumlarının yanında olmaya devam edeceğiz.
Abdullah beyin yazısına gelince üzüntü ile karşıladım, taraftarımız programın içinde belli bir kısmında, sorulan soruların edebe mugayir ve lüzumsuz görmüşlerse kendi kişisel çıkarları için değil, Sivas'ın ve Sivasspor'un çıkarı için uyarı maksatlı ve en doğal hakları olan eleştiri haklarını kullanmışlardır.
Skandal başlıklı konuda hakaret, küfür gibi içerikler yoktur zaten Sivasspor.Com'u yıllardır takip edenler bu türden çirkinliklere göz yumulmayacağını da bilirler. Burası Sivasspor Taraftar Sitesi, taraftarımız forum kuralları çerçevesinde fikirlerini rahatlıkla beyan edebilirler.
''Sivasspor taraftarı, ne zaman, nerede, nasıl hareket edeceğini bilmiyor'' ifadesini esefle kınıyorum ve bu ifadeyi kullananların nerede, nasıl, hangi üslup ile soru sorulacağını öğrenmeye davet ediyorum...
Unutmayın ki söz ağızdan çıkana kadar o senin esirin, ağızdan çıktıktan sonra sen onun esirisindir ve bedelini ödemek durumundasındır.
Sayın Yiğit yazısında bir taraftar sitesi olarak nitelendirmiş sitemizi, Sivasspor.Com yazmak beyefendiye ağır gelmiş anlaşılan ama biz Abdullah Yiğit demekten çekinmeyiz, madem kamuoyu önünde ''gazetecilik'' mesleğini icra ediyorsunuz, kamuoyunun hassasiyetlerini de göz önünde bulunduracaksınız.
|