Alıntı:
pacino58 Nickli Üyeden Alıntı
işiniz gücünüz yokmu sizin mide bulandırmayın burda potansiyel hoca adayıymıs .... ulan carlos şuanda bosa cıksa en az 10 takım sıraya gırer sen taraftarlıgını yapta gıt stada bagır bosluk doldurrr.... düşerde de cıkarsa da carlos laa o kadar ..carlos istifa da ederse ilk ben giderim ne olur sıvası bırakma diye
|
pardon beyefendi??!?! neden rahatsız oldunuz anlamadım. carlos'un ve yönetimin görevi sivasspor'u başarılı kılmaktır, en azından ligde tutmaktır.
sivasspor'un kırmızı çizgisi ligde tutunmaktır. eğer ligde tutunamayacak duruma gelmiş isek hem yönetim hem carlos'un hesap vermesi gerekir. kısa vadede yönetimin gitmesi takıma zarar verecek ise, o halde üzülerek söylüyorum ki, biz de kısa vadeli plan yapıp kendimizi kurtarmaya bakmamız lazım.
eskişehir maçından üç puan alamazsak, içine gireceğimiz girdabın büyüklüğünü düşünebiliyor musunuz? şahsi görüşüm eğer eskişehir maçından üç puan ve balıkesir maçından bir puan alamayan carlos kovulmalıdır (gelinen durumun büyük oranda sorumlusu yönetim olmasına rağmen!).