Cevap: SİVASSPOR nasıl düzelir?
düzelmiyecek bişey yok,sezon başındaki gibi oyun oynansa enazından ileri umutla bakardık,bursa,mersin,tuzla maçlarına bakınca herkes gibi ümitsizliğe kapıldık,bide puan olarak çok kritik noktadayız,artık sadece puanı değil,özellikle alttaki takımlarla olan maçlarda 2 li averajlarıda düşünmek zorundayız,ilk yarı biterken enazından 6 7 puanımız daha olmalıki 2.yarıya daha umutlu olalım,ben herşeye rağmen başakşehirin yeneceğimize inanıyorum,istanbulda kasımpaşayıda yeneriz öyle eski güçlerinde değiller,6 lık olduğumuz maçtada aslında kötü oynamadık çok basit hatalardan fark oldu,elyasa ve yalçında yok ,kendi sahamızda karabüke karşı hep üstünüz onlarıda yeneceğiz göreceksiniz,deplasmanda trabzon maçı zor geçecek,onların rize ve akhisar maçlarını seyrettim bize karşıda böyle oynasınlar onlarıda yeneriz yeterki inanalım futbolcularda yeterki inansın bu 4 maçtan alacağımız 2 3 galibiyet bizi düzlüğe çıkartır,2.yarıya mutlaka iyi kaleci,ümiti yedek tutacak stoper,kaliteli önlibero,kaliteli ortasaha,kaliteli forvet almak lazım,oynamıyacak ,yedek kulubesinden girip oyunu değiştiremiyecek oyunculardanda kurtulup genç dinamik oyuncular almak lazım böyle kurtuluruz ancak,yanlız ne pahasına olursa olsun enaz 6 puan almamız şart ,bundan daha kötü ilkyarı olamazdı zaten ,2.yarı 7 galibiyet 4 5 beraberlik alacağımıza inanıyorum
|